lauantai 18. heinäkuuta 2015

Tämänhetkiset Top 10 lakkani

Olen aikaisemmin valinnut Top 10 lakkaa yli kolme vuotta sitten. Kyllä se mieli on pikkuisen muuttunut, mutta yksi lakka on edelleen suosikkien listalla. Lakat eivät ole missään paremmuusjärjestyksessä, sillä se olisi jo liian haastavaa. Monta ihanuutta jäi pois listalta, mutta tältä kirjoitushetkellä tuntui. :)

1. Picture Polish Cherish. Maailman kaunein nude tällä hetkellä. Itsellä tämä on ainakin mainiosti toimiva lakka, mutta olen kuullut tästäkin löytyvän maanantaikappaleita.


 2. Dance Legend Party Time. Haluaisin kaikki Wow Prism -lakat, sillä nämä ovat aivan uskomattoman kauniita. Värikin sopii hyvin tämänhetkiseen makuun.

3. OPI DS Exclusive. Tätä lakkaa käytän kerran vuodessa, sillä en raaski käyttää sitä useammin. :D Se on niin kaunis ja toimii erinomaisesti. 


4. OPI DS Fantasy. Tämän lakan sain ilmaiseksi ystävältä palvelusta vastaan. Olin yrittänyt aiemmin ostaa lakkaa useita kertoja, joten olin enemmän kuin happy tämän saatuani. :)


5. Tätä Lumenen Sandy Brook -tekstuuria metsästin kauan, sillä sytyin näille ihan liian myöhään ja ne ehtivät loppua kaupasta. Onneksi löysin omani kuukausien etsimisen jälkeen Kokkolan Tokmannilta.

6. Gina Tricot valkoinen. Tarvitseeko tätä sen kummemmin selittää? Tämä lakka Essien suomisudilla on vain parasta. Valkoista tulee käytettyä hyvin usein lakkauksessa ja tätä olenkin käyttänyt jo pari 1½ pullollista. Vielä olisi kaksi täyttä jemmassa. :D
7. Ihastuin tähän OPIn Emotions -lakkaan Papun kynsillä. Ja lakka on kyllä ollut ihan nappiostos. Musta tekstuuri, jossa seassa myös isompaa hexaa. Mieletön!
8. Essie Blossom Dandy. Tämä lakka on mulla suomisudilla, mutta en usko sen olevan hankala kapeammallakaan. Levittyy ihan mainiosti, kaksi kerrosta riittää. Juuri niitä lakkoja joita haluaa laittaa kynsille uudelleen ja uudelleen. :)




 9. China Glaze DV8. Kauan odotin tämän pääsyä kynsille, sillä en halunnut laittaa sitä ihan nysien päälle. Nyt se kuitenkin on käynyt kynsillä ja aim in lööv.




10. Cirque Mirror Mirror. Aivan valloittava ja ihanan kimaltava lakka. Tämä oli pakko saada sen hypetyksen aikaan, eikä kallis ostohinta kyllä kaduttanut. Lakan ainoa miinus on se, että se on hankala poistaa ja hippusia löytyy poiston jälkeen mitä ihmeellisimmistä paikoista. :D



Tässäpä on tämänhetkiset Top 10 -lakkani. Löytyikö listalta samoja lakkoja ja milloin viimeksi olette tehneet vastaavan listan? Taidankin haastaa kaikki listaamaan omasta kokoelmasta Top 10 -lakkanne!

38 kommenttia:

  1. Aika monta samaa löytyy! OPI Emotions on tosi ihana. samaten moni Picture Polish mm.Cherish. Mun tekisi nyt mieli tehdä sama Top-postaus, saanen lainata ideaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tee toki, mähän haastoin kaikki tekemään tämän! :) Mukava lukea sitten muidenkin postauksia. :)

      Poista
  2. Kiitos haasteesta, se pitänee toteuttaa koska nämähän on mielenkiintoisia! Se on vain eri asia miten osaa rankata vain 10 parasta kaikkien ihanuuksien joukosta.

    Mä oon joskus harkinnut tuota OPI:n Emotionsia, ja nyt sen nähtyäni sun suosikkilistauksessa alkoi mietityttämään pitäisikö se nyt sittenkin vielä hommata...? O_o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä valitsin nämä puhtaasti sen perusteella, miltä sinä päivänä tuntui. Varmasti lista vaihtelee lähes päivittäin, mutta tällaisen sain silloin kirjoitushetkellä aikaiseksi. :D

      Mä tykkään tosta Emotionsista tosi paljon. Jos jossakin onnistut näkemään sen livenä niin varmasti helpottais ostopäätöksen tekoa. :D

      Poista
  3. Tykkään lukea näitä lempparilistoja, niistä saa aina hyviä ostovinkkejä. Cirquen lakat on kyllä ihania, vaikka oonkin niitten kohdalla joutunut tyytymään pelkkään ikkunashoppailuun. Mullakin on Opin Emotions. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cirquen lakat on kyllä ihania, mutta tuntuu, että kaikki holotkin vaatii muhittelua poistettaessa. :D Tosin mulla on vain parin pullon verran kokemusta noista, mutta kaveri sanoi samaa. :D

      Poista
  4. VItsi miten hyvä idea tämä postaus ja kiitos haasteesta. Pakkohan tätä on vähän pohtia itsekin, vaikka vaikeaa tulee olemaan. Ehkä juuri sen takia, että lakat, joista tykkää ihan pipona saattaa olla sellaisia, jotka pääsee itse asiassa harvemmin kynsille kuin muut!?! Mä ostin kanssa Emotionsin sun suosittelemana ja kyllähän se on pakko jokaisen omistaa :). Mulla oli Lumenen Silver Sand tuollainen kauan etsitty myhäisen sytytyksen takia. Onneksi löysin messuilta, koska lakka on todellakin uniikki. Mulla meni toi Mirror ohi, koska sen viimeinen erä tuli ulos, kun olin ostolakossa. Mutta onneksi mulla on sentään Payday. Nyt vaan sitten pohtimaan omia suosikkeja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kannattaa tätä miettiä! Mulla on osan lakkojen kanssa niin, että säästelen noita ihanimpia, vaikka niitähän sitä pitäisi laittaa kynsille useammin. :D Mä jäänkin odottelemaan sun postausta!

      Poista
  5. Joo hei ihan loistava muistutus tähän väliin, nyt kun kynsiä tulee tehtyä vähän vähemmän :) Tein viimeksi listauksen joulukuussa, jolloin listasin kuluneen vuoden lempparilakat, mutta onhan siitäkin jo aikaa.
    Cherish löytyisi ainakin mun listalta, ja ehkä myös Blossom Dandy (tai no riippuu mikä minttucremeistä nousee ykköseksi) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin tulee tällä hetkellä tehtyä paljon harvemmin kynsiä kuin normaalisti, tai siltä se ainakin tuntuu. :D Onhan mullekin kummasti vain kertynyt noita minttucremejä... :D

      Poista
  6. Näitä on aina kiva lukea ja voisin tosiaan itsekin miettiä vastaavaa listaa! Blossom Dandy on myös mulla top kympissä ja miksei Ginan valkoinenkin, se kun on ikisuosikki. Jos mulla olis tuo Cherish, niin se yltäis todennäköisesti listalle, harmi vain tosiaan etten omista sitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nythän on haaste heitetty, että se on hyvä tehdä! :) Kyllä tuo Cherish on ehdottomasti omistamisen arvoinen!

      Poista
  7. Tosi hyviä valintoja, mukana on myös omia lemppareitani useampi kappale:)

    VastaaPoista
  8. Jooooo, mä voisin allekirjoittaa tästä lähes jokaisen (violetit on vaan mulle ihan no-no : D)

    VastaaPoista
  9. Ihania lakkoja kyllä. Varsinkin nuo O.P.I.:n DS:ät ovat niin nättejä, harmi ettei OPI ole pitkään aikaan tehnyt enää holoja. Emotionsin ostin sun kynsien perusteella ja se on kyllä aivan ihana. Musta hiekka sopii oikeastaan kaikenlaisiin kynsiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ne on mun rakkaimpia aarteita kyllä. :3 Emotionsia tulee laitettua vähän väliä kynsille, sen osto ei kaduta pätkääkään. :)

      Poista
  10. Haaste otetaan vastaan! Veikkaan että itseltäkin saattaa jokunen holo listalta löytyä, köh ;D Tuleepa muuten olemaan vaikea homma, VAIN 10 o_O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno juttu! :D Joo-o, se mullakin oli ongelma kun piti valita vain 10. :D

      Poista
  11. Hauskaa huomata, että muiltakin löytyy samoja suosikkilakkoja! :) Itse taisin tehdä viimeksi listauksen vuodenvaihteessa, tosin lista oli nimenomaan viime vuoden top10 lakoista. Ehkä sitä voisi taas jaksaa tehdä uudestaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiva kuulla! :D Nyt vain tekemään listaa koko kokoelmasta. :)

      Poista
  12. Ihania lakkoja kaikki :) Pitäisköhän sitä itsekin innostua listaamaan omat suosikit! Jotenkin tällä hekellä tuntuu, etten millään sais kymmenen listaa aikaiseksi, sen verran paljon noita suosikkeja..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti listaamaan! :) Mullakin on niin paljon suosikkeja, mutta sain kuitenkin nämä erottumaan joukosta. :D

      Poista
  13. Kiva postaus ja kauniita lakkoja! :)

    Voisin itsekin väsätä tällaisen kun en ole aikaisemmin mitään vastaavaa tehnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :)

      Nyt vain sitten itsekin listaamaan!

      Poista
  14. Mun oli tähän tartuttava ja tehtävä oma listaus - ilmaantuu huomenna. Yksi sama löytyy ja muutama, jotka rajaantui just ja just mun listan ulkopuolelle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin! Pitääkin käydä sitten lukemassa. :)

      Poista
  15. oi mitä herkkuja :) Ginan white on kyllä parasta bestiä ! blossomin ajattelin hankkia vielä jos sitä enää mistään löytää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gina on. :) Blossom on kyllä ehdottomasti ostamisen arvoinen!

      Poista
  16. Mä en kyllä millään pystyis päättämään edes yhtä lempparilakkaa, koska se muuttuu monta kertaa päivän aikana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin muuttuu varmaan päivittäin, mutta pakko oli yrittää. :D

      Poista
  17. Kivoja suosikkeja sulla! Pitääkin pistää oma lista pystyyn jahka pääsen kotiin :)

    VastaaPoista
  18. En kyllä tiiä, osaisinko valita 10 lempparia. Iiks! VOis sentäs yrittää... :D

    VastaaPoista
  19. Tosi kiva postaus! <3 Tykkään lueskella tällaisia listauksia kovasti :) Ihania lakkoja olit valkannut, ajatella että omistan noista vaan kaksi :o Tuota cherishiä on paljon kehuttu, pitäisiköhän se joskus hankkia.. Ja apua, mitä haasteeseen tulee, en tiedä pystyisinkö valitsemaan top 10 lakkoja :D Voihan sitä tietty yrittää, ja jos ottaisi tavaksi listata lempparit vaikka vuosittain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kannattaahan sitä yrittää valita, mä menin puhtaasti sen mukaan miltä sinä päivänä tuntui. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)