torstai 16. heinäkuuta 2015

Grillauskynnet

Meille oli tulossa väkeä grillailemaan ja jotain piti saada kynsille. Mikä onkaan parempi vaihtoehto hämärään iltaan kuin lähes pimeässä loistava neonlakka? :D

China Glazen Flip Flop Fantasy on varmaan maailmankaikkeuden vaikein kuvattava. Mutta kyllähän te jo sen teidätte. ;) Jos olette nähneet lakan livenä, kuvitelkaa se tähän oikeansävyisenä. :D Flip Floppia on kaikissa muissa paitsi nimettömässä, josta löytyy China Glaze Glistening Snow. Molempia lakkoja tarvittiin kolme kerrosta peittävään lopputulokseen. 

Käytin Mi Nailsilta saatuja chevron-vinyylejä keskisormessa jakamaan kynnen kahtia. Lakkasin kynnen tyven Glistening Snowlla ja kynnen kärjen Ginan valkoisella. Valkoista piti laittaa aika paljon, eikä tuo toinenkaan lakka mikään peittävin ollut. Ei siis kovin hyvät lakkavalinnat, mutta sain mielestäni kuitenkin onnistuneen lopputuloksen aikaiseksi.


Keskisormi näyttää vähän muotopuolelta, mutta se vaan johtuu siitä, että kuva on otettu heti lakkailun päätteeksi. Mulla ei vain ollut aikaa ottaa kuvia myöhemmin. Kun lakkaus ehti kunnolla kuivua, tuokin kynsi on jälleen normaalin muotoinen. :D

Tykkäsin näistä kynsistä ihan älyttömästi ja nämä olivat todelliset tuijotuskynnet! <3

Nyt kun on saatu viimeiset pidemmät kynnet julkaistua, on aika palata nysäkynsipostauksiin. :D

Käytetyt lakat:13 kommenttia:

 1. Onpa nätit kesäkynnet! :) Ihanat sävyvalinnat oot tehnyt :)

  VastaaPoista
 2. Mielettömät värit ja kimallus! Nyt pitää kaivaa Flip Flop kaapista, vaikka kuinka olisi ulkona synkkää ja pimeää. Tällähän sekin ongelma on sitten ratkaistu :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kaivaa, siitä saa vähän piristystä tähän surkeaan säähän! :)

   Poista
 3. Flip flop fantasy on kyllä niin ihana lakka ja kiitos laatat tuli eilen
  Kivat kynnetkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :) Kiva että laatat löysivät perille. :)

   Poista
 4. Nämä kynnet ovat ihana sadepäivän piristys! Flip Flop on niin kirkas ettei paljon haittaa vaikka aurinko piileskelisi pilvien takana :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! :) Flip Flop loistaa lähes pimeässä. :D

   Poista
 5. Tosi nätit! mä jouduin myös viilaamaan kynnet nysiksi kun onnistuin pari tökkäämään suoraa seinään mutta lyhyet kynnet tuntuu pitkästä aikaa jopa kivalta vaihtelulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Mulle lyhyemmät kynnet on kivaa vaihtelua, jos niitä ei tarvitse ihan niin paljon lyhentää kun mun piti. Se oli vähän turhan iso shokki. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)