sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Yves Rocher Smoky Effect Top Coat tulikokeessa

Saan tänään ruksia myös yhden kohdan haasteesta, sillä tämänkertaiset menevät kukkakynsistä. :)

 
Mun piti ostaa Yves Rocherilta tovi sitten muutamia juttuja ja tarjousten aikaan sitten tein tilaukseni. Selailin kynsilakkojakin ja silmiin pisti Smoky Effect Top Coat. Mitä ihmettä tämä lakka on?

Aikani googlailtua tulin siihen tulokseen, että tuollaiset lakat ovat harmaita jellyjä. Siinä mulle sitten heräsi ajatus, että jospa mä tilaisin kokeeksi tuon lakan, jos sillä vaikka saisi leimoja väritettyä. :)

Sain lakan luokseni ja tikutin sen. Lakka ei ole tasavärinen läheltä katsottuna, vaan se näyttää siltä, että se on täynnä pientä tummaa raetta. En nyt keksinyt tuolle järkevämpää nimeä, mutta kuvista saa kyllä selvää mitä tarkoitan. :D

Lakkasin peukalon, etusormen ja pikkurillin lakalla China Glaze Beach Cruise-R. Tämä on niitä hyvinkäyttäytyviä neoneita. Kolmella kerroksella sain itse peittävän tuloksen. Keskisormessa ja nimettömässä on pohjalla Ginan valkoinen. 

Leimat tein BPS:n laatasta, jonka olin samana päivänä saanut. Olin tilannut sen itselleni BPS:n pisteillä, etteivät rahat mene hukkaan jos laatta ei toimisikaan. No onneksi se sattui toimimaan! :)
 

Väritin leimat sitten tuolla Rocherin lakalla keskisormesta ja nimettömän leimat väritin Dance Legendin Picassolla. 


Picasso peittää mielestäni hieman liikaa mustan leiman väriä, tästä kuvasta sen näkee hyvin. Kuten näkyy myös tuo mainitsemani Rocherin lakan rakeisuus.


Aluksi olin pettynyt tuohon Rocherin lakkaan, mutta aikani tuijoteltua kynsiä, tulin siihen tulokseen että se on oikeastaan aika hieno. Jos mä osaisin hyödyntää tätä lakkaa oikein, sillä saisi varmasti ihan älyttömän hienoja juttuja tehtyä. Mutta arvatkaapa osaanko mä hyödyntää sitä kuitenkaan? :D

Käytetyt lakat:


20 kommenttia:

 1. Onpas hassu lakka! Vois tarvita :D Osaat hyödyntää, osasithan nytkin ^_^

  VastaaPoista
 2. Voi pirhana! Arvaapa kenen on pakko saada tää raelakka ja heti! Aivan ihana lakka! IIKS! Kiitti vinkistä. Mua kanssa ärsyttä jotkut vesivärilakat, kun ne peittää mustaa liikaa. Nää on muuten aivan huikean kauniit kynnet kaikkinensa :). Onneksi sait toimivan laatan (en ole yhtään kade, en en)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sori! :D Pitää kokeilla hyödyntää tuota Picassoa johonkin muuhun, tai kokeilla jotain muuta leimauksessa kuin mustaa. Kiitos! :)

   Onneksi sain, mutta on mulla näitä kolme susilaattaakin siitä edellisestä testierästä, että tässä tapauksessa joka neljäs laatta toimi....

   Poista
 3. Hienot kynnet! Olikohan Diorilla muutama vuosi sitten vähän vastaava top coat, ehkä rock top coat -nimellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ainakin Googlella löytyi Diorin Rock Coat, joka näyttää samanlaiselta. :)

   Poista
 4. Onpa jännä lakka, en ole ollut tietoinen tuollaisesta. Hieno lopputulos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla nimi kiinnitti huomion kun selailin listaa. Kiitos! :)

   Poista
 5. Onnistuneet ja kauniit mun mielestä.

  VastaaPoista
 6. Onpa mielenkiintoinen tapaus tuo Rocherin lakka, tässä ainakin näyttää todella hyvältä! Ja lakkaus on muutenkin todella ihana, tykkään ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se oli lopulta tosi jännä lakka! :D Kiitos! <3

   Poista
 7. Jahas, taidanpa heti huomenna käydä visiitillä paikallisessa Yves Rocherissa, jos siellä sattuisi olemaan tuota lakkaa. Koko lakkaus on tosi kaunis :).

  VastaaPoista
 8. Ooh, magee tuo lakka ja kynnet on jälleen kerran kauniit! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo lakka on kuin onkin omistamisen arvoinen! :D

   Poista
 9. Hehe, taas aiheutat massatilauksia. Ihan mieletön lakka, en olis pelkän pullokuvan perusteella ostanut, mut ehkä nyt sit täytyy.. Ja tuon laatankin tilasin. :) Lompakko kiittää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soriiii! :D Molemmat kyllä on ihania, kunhan vaan sattuu kohdalle se toimiva laatta! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)