torstai 5. kesäkuuta 2014

Tavikset

Aluksi meinasin jättää nämä kynnet julkaisematta, koska nämä ovat muka niin tavalliset. Tässä tullaan taas tähän itsekriittisyyteen, joka aina välillä nostaa päätään... Päätin kuitenkin lopulta ottaa näistä kuvat ja julkaista. Ihan vain siksi, koska edelleenkään en tee lakkauksia blogia varten, vaan postaukset tulevat jokapäiväisistä kynsistä. Nämä olivat yhdet sellaiset. Eivät mitenkään erityiset eivätkä mitenkään kamalatkaan. Ihan nätit tavikset siis. :)

Peukalossa, etusormessa ja pikkurillissä Catherine Arleyn 673. kesisormessa ja nimettömässä Essence Ballerina's Charm ja leimat ovat tehty China Glazen Rendezvous With You:lla Pueenin laatasta 73.


Tässä vielä lähikuvaa tuosta China Glazesta, se vaan on niin kaunis leimattuna. :)


Vaikka nämä kynnet eivät sykähdyttäneet mua kovin paljon, ovat nämä silti kauniit ja viihdyin näissä. Voi miksi sitä aina pitää olla niin kriittinen omiin kynsiin? :P

Tässä vielä käytetyt lakat:

Catherine Arley 673, Essence Ballerina's Charm, China Glaze Rendezvous With You

22 kommenttia:

 1. Self-critisism's a b*tch! Tiedän tunteen! Anna palaa vaan, tärkeintähän se on että itse viihdyt lakkauksissa vaikka ne ei olisivatkaan mitenkään OMGüberextravaganzat :3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, hyvä kommentti! Kiitos ja ihan totta!:D

   Poista
 2. Tää on just tää. Ei joka päivä tarvii olla ihmeellisen ihastuttavan erikoisen täydelliset kynnet, vaan riittää, kun on siististi toteutetut ja aina plussaa jos mätsää asuun. :) Jos kysyis jonkulta ei-lakkaavalta, niin näähän ois taivaallisen hienot! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäkin ihan totta! :D Ensimmäinen kysymys ei-lakkaavalta kyllä olisi, että onko nuo muka sun omat kynnet? XD

   Poista
 3. Tavikset tai ei, nämä ovat ihanat! ♥ Pois turha itsekriittisyys, ei kynsien tartte olla erikoiset tai monimutkaiset ollakseen upeat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä mä yritän poistaa itsestäni tuota kriittisyyttä, silti se aina välillä koputtelee olkapäälle... :D Tuosta olen kyllä samaa mieltä, ettei kynsien tarvitse välttämättä olla kovinkaan monimutkaiset ollakseen upeat. :)

   Poista
 4. Älyttömän ihanat ja tuo Chinan lakka on täydellinen leimauksessa ja mikä väri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin on ihan täydellinen leimauksessa. <3

   Poista
 5. Nämä on kyllä upeat kynnet!
  Tiedän tuon tunteen kun lakkaukset tuntuu ihan blääh:ltä :D Vaikka olisi kuinka onnistuneet lakkaukset niin omaan silmään ne ei tee vaikutusta. Mutta Jutta sanoi kyllä niin osuvasti tuossa, että "Jos kysyis jonkulta ei-lakkaavalta, niin näähän ois taivaallisen hienot!" Juurikin näin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näinhän se välillä kyllä on! Pitäisi aina mennä esittelemään kynsiä ei-lakkaavalle jos tällainen fiilis iskee. :D

   Poista
 6. Kertoo vaan et sun taso on kova ;)

  VastaaPoista
 7. Monesti ne tavikset on kauneimmat ja ne joissa ite viihtyy parhaiten. Ite nautin just Flormarin Black Doteista. Simppeli lakka, jossa viihtyy ja jota pitää tuijotella. Muuta ei kynsille edes tartte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus mullekin on käynyt näin, että olen jättänyt kokonaan koristelematta. :D

   Poista
 8. Hyvä, kun julkaisit :D Nää on tosi kauniit!

  VastaaPoista
 9. Ihanat! Kyllä näitä "peruskynsiä" mielellään katselee, kun näin nättejä on :)

  VastaaPoista
 10. Sä ja sun tavikset...höpsis! <3 Mun tavalliset (=melkein aina on vain nätti lakka kynsillä ja joskus joku pari timanttia/niittiä lisäksi) on siis tähän verrattuna semmoiset, etten kehtais niitä ees kellekään näyttää :D Aivan turhaan itseäs haukut, sulla on aina niin kauniita kynsiä ja taiteiluja! Todellakin vaan julkaset kaikki tekelees, jotta päästään näitä ihailemaan.
  Ymmärrän toki tarkkuuden, perfektionismin jne, rakastan meikkailla ja kun joku kehuu niin sanon "tämmöset vaan". Ei kai sitä omia taitojaan vaan näe/arvosta tarpeeksi.
  Oot mun lempibloggaaja! Eniten täällä semmosia kynsiä, jotka mun makuun ja mä en ees leimaa, hih :) Joten husss sun itsekriittisyytes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Kyllä mä aion jatkossakin julkaista näitä "taviksia". :D Sitä vaan haluaisi joka kerta lakkauksen aiheuttavan sen ooh-fiiliksen, mikä jäi jostain syystä tästä lakkauksesta puuttumaan. :D
   Yritetään hätistää tuo itsekriittisyys pois, pikkuhiljaa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)