sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Shimmer Polish: Katie

Tänne meillekin on saatu lunta ja heti onkin paljon parempi olla. :) Itse rakastan talvea, vaikka palelenkin aina. Tämänkertaiset kynnet sopisivat paremmin kyllä kesään, mutta sai näillä piristystä myös näin alkutalveenkin. :D

Näihin lakkauksiin käytin Shimmer Polish Katie -lakkaa.


Tästä lakasta löytyy vihreitä ja vaaleanpunaisia glittereitä harmaalla pohjalla. Jännä lakka, mutta vaikea keksiä tälle lakalle pohjalakkaa, jos ei käytä pelkästään tätä. :)

 
Mä laitoin kuitenkin pohjalle China Glazen Pink Of Me -lakan. Yllättävän helppo käsiteltävä tällaiseksi vaaleanpunaiseksi cremelakaksi. :) Tähän päälle tein Katiella perhoset samaan tyyliin kuin täälläkin. Perhoskuviot tein Lidlistä ostetulla kuvioleikkurilla. Etusormessa on pari niittiä ja pikkurillissä leima laatasta BM-209 ja leimasinlakkana China Glazen Cherish.



Aika söpöt, mutta tykkäsin silti! Keskisormen perhonen onnistui paremmin kuin nimettömän, mutta kyllä niistä molemmista saa mielestäni selvää, että perhoset ne ovat. :) 

Shimmer Polishin lakkoja voi siis ostaa reilun 9 euron hintaan joko Shimmer Polishin sivuilta, ETSYstä ja joitakin näitä myy esimerkiksi Harlow & Co. Tässä blogissahan ei ole maksullisia linkkejä, ne vain auttavat teitä löytämään nämä halutessanne. ;)

12 kommenttia:

  1. Oikein sievät ja kivat! Oon kokonaan unohtanut kuvioleikkureiden olemassaolon joten täytyykin kaivaa ne taas esille:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kyllähän näillä saa ihan kivaa jälkeä esille, kunhan tosiaan muistaa näiden olemassaolon. :D

      Poista
  2. Söpöset! Onpas näppärän kokoinen perhoskuvio! Harmittaa kun itse näen aina vaan sellaisia jotka peittää puoli kynttä vähintään, niin eihän niitä viitsi ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Tässä Lidlin setissä oli hyvin näitä pieniä kuvioita, niitä pystyy kaikkia käyttämään. Aika kauan kyllä tuli metsästettyä tällaisia pienempiä kuvioita, mutta Tiimarista sitten lopen löysin pari sopivaakin. :)

      Poista
  3. Ompas söpöt :) oikeen hyvin onnistuneet.

    VastaaPoista
  4. Vautsi, nää on tosi söpöt! :) <3

    VastaaPoista
  5. Hauska idea, en muistanutkaan tuota tekniikkaa.
    Vaikea valita suosikkikynttä; tykkään perhosista, mutta pikkurilli näyttää tosi nätiltä kans!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykästyin tuohon vaaleanpunaisen ja vihreän yhdistelmään ja se erottuu parhaiten pikkurillissä, joten se oli mun suosikki. :)

      Poista
  6. Aivan ihanat kynnet! :3
    Ja toi China Glazen Pink Of Me on niin herkku <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)