tiistai 12. marraskuuta 2013

Pitsiä foliolla

Misan High Waist Hue on sellainen lakka, josta en osaa päättää sopiiko se mulle vai ei. Lakka on hyvin kaunis, mutta ehkä se ei sovi mun ihonväriin niin hyvin kuin haluaisin. :) Yritin tätä jo siskolle kaupata, mutta en saanut koskaan vastausta. Toisaalta en ole varma haluanko tästä luopuakaan... :) Lakkaa on kaksi kerrosta ja ne kuultaa vieläkin läpi. Tiesin tekeväni näihin peittävät koristelut, joten se ei haitannut.
Näihin halusin kokeilla pitsikuviollista foliota. Musta nämä on niin jänniä kun tuo pitsikuvio vain tarttuu kynteen. Nämä on miljoona kertaa helpompi laittaa kynnelle mitä kovin metallinen peilaava folio. Onhan tässä vielä petrattavaa, mutta aika hyvin nämä mun mielestä onnistu. :)
Näiden folioiden päälle ei kannata laittaa pikakuivattajaa tai se kurtistaa folion. Siispä kaivoin Mavalan kirkkaan lakan laatikon pohjilta ja laitoin sitä näiden päälle. Kauniimman pinnan olisin saanut jos olisin tämän päälle vielä laittanut Poshea. Tykkäsin lopputuloksesta todella paljon ja nämä oli niin helppo tehdä. :)

Käytetyt lakat:

China Glaze Strong Adhesion Base Coat, Misa High Waist Hue, Poshé pikakuivattaja, Mavala Top Coat

17 kommenttia:

 1. Tyylikkäät kynnet. En kyllä olisi arvannut, että kynsillä on foliota, oisin luullut leimoiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se kai näistä kynsistä tekikin jotenkin jännät kun nämä ei ollutkaan leimattuja. :D

   Poista
 2. Ihanat! Mulla olis kans kivoja folioita, mutten saa niitä kynnelle noin nätisti :) Oon tosin reilu kaksi vuotta sitten viimeksi koittanut, mutta sillon paloi aika hyvin hermo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä olin kans yllättynyt että sain sen näin kivasti kynnelle. Mäkin oon tosin vain muutaman kerran kokeillut folioita, mutta nämä onnistui lähes mallikkaasti. :D

   Poista
 3. Ihanat kynnet!
  Ja uuh mikä lakka! :P

  VastaaPoista
 4. Arvaa harmittaako - tein juuri eilen tilauksen, jossa on folioita, enkä tilannut tätä, vaikka mietin pitkään. :-(
  Ihanat kynnet ja hieno tuo folio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainahan voi tehdä uuden tilauksen myöhemmin. :) Itse ihastuin tähän kuosiin ihan tonnilla.
   Kiitos! :)

   Poista
 5. Aivan mielettömän upeita lakkauksia täällä sun blogissa! Vaude! :) Sun blogista inspiroituneena tilasin myös itselleni leimalaattoja. :)

  Mulla on sellanen pieni ongelma kynsiin liittyen. Osaisitkohan sä neuvoa? Jostain syystä mun lakkaukset muuttuu aina hetken päästä kupruileviksi, ihan kuin olisi kynnellä rupikonnan nahkaa. :D Käytän aina aluslakkaa ja joskus myös kynnenkovettajaa. Mistähän kupruilu johtuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta kommentista! Toivottavasti leimailu alkaa sujumaan ilman ongelmia. :)

   Itsellä lakkaukset saattaa mennä kupruileviksi, jos kyseessä on oikein huonolaatuinen värilakka. Toinen mahdollinen juttu mikä tuli mieleen on se, että lakkaa on liian paksusti kynnellä ja jos tähän lisää vielä esim pikakuivattajan, se nykäisee lakkauksen kurttuun.
   Tekeekö sulla kaikilla lakoilla niin, vai pelkästään tietyillä? Onko merkkien välillä eroa?

   Neuvokaa muutkin jos tiedätte paremmin! :)

   Poista
 6. Kupruilu tapahtuu mun mielestä huolimatta siitä, mikä värilakka on kyseessä. Jos värilakkaa levittää suoraan kynnelle ilman aluslakkaa, kupruilua ei tapahdu. Oiskohan mun aluslakassa jotain vikaa? Oon käyttäny Lumenen aluslakkaa. Toinen vaihtoehto tietty vois olla tuo, että värilakkaa on vaan liian paksu kerros. Ohuen kerroksen aikaan saaminen on mulle hirmu hankalaa jostain syystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon kuvauksen perusteella se vika näyttäisi olevan sitten aluslakassa, jos ilman sitä kupruilua ei tapahdu. Itse en ole koskaan omistanut Lumenen aluslakkaa, joten en osaa sen laadusta sanoa. Kannattaa silloin kokeilla vaihtaa toiseen merkkiin. :)

   Poista
 7. High waist hue <3 Ihanan kauniin ruma lakka, löytyy omastakin lakkalaatikosta :3 On kyllä melko tuskallisen lirua ja vähäpigmenttistä, mutta ah, niin sivistynyt ja hillityn aikuinen sävy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä vähän lirua, mutta on se kaunis! :)

   Poista
 8. Vau, ihanat kynnet. Kuvio näkyy tosi hyvin, kun on kynsissä enemmän pituutta. Nyt pitää ehkä itekin alkaa tutustumaan noihin folioihin tarkemmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kyllä nämä foliot tutustumisen arvoisia ovat, kunhan oppii toimimaan näiden kanssa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)