maanantai 4. marraskuuta 2013

Arkikynnet

Huhhuh, netitön kausi on ainakin toistaiseksi ohi, netti pelittää taas. Muahan kohtasi niinkin suuri katastrofi, että netti ei toiminut kolmeen päivään. :P Kyllähän tuo pikkuisen alkoi jo ahdistamaan, vaikka enhän mä ihan kokonaan nettiä ollutkaan. Puhelimella pääsi kohtuullisesti nettiin ja puhelimesta kun teki tukarin, pääsi wlanin kautta sitten tabletilla nettiin. Näillä ei kuitenkaan kovin pitkälle pötkitä, varsinkaan kun mun datapaketti on se hitain malli... Blogeja ei tullut juurikaan luettua viikonlopun aikana, ainoastaan hyväksyin kommentteja ja vastasin niihin. Aluksi ajattelin, että netittömänä voisin tehtailla postauksia valmiiksi, mutta enhän mä saanut mitään sellaista aikaiseksi. :D 

Nämä lakkaukset ovat olleet mulla loppuviikosta. Pohjalla upea Misan Wishing on a Star. Kaksi kerrosta riitti peittävään lopputulokseen. Lakka oli myös helppo levittää.

Tähän päälle leimasin MoYou:n laatasta Pro Collection 13, leimasinlakkana toimi Dependin 223. Huomasin taas näiden laattojen hankaluuden. En saa leimattua kynsiä ilman leimojen leviämistä. :/

Nämä kynnet eivät aiheuttaneet mitään suuria tunteita suuntaan tai toiseen. Näistä tuli kuitenkin sellaiset arkikynnet joilla muutaman päivän pärjäsi. :) 

Käytetyt lakat:

China Glaze Strong Adhesion Base Coat, Misa Wishing on a Star, Depend 223Poshé pikakuivattaja

11 kommenttia:

 1. Kauniit! Tuollaiset lähestulkoon mustat lakat näyttää niin hyviltä sun kynsillä :) Itse jotenkin näen ne vaan mustina kun itse lakkaan, mutta sulla näyttää ihanilta ja kaikkea muuta kuin tasaisen mustilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jos mun pitäisi valita yksi väri, jota kynsissäni pitäisin aina, se olisi just joku tällainen lähes musta lakka. :D

   Poista
 2. Tosi kivan värinen tuo lakka! Miks mä en ostanu sillon kans tota.. hitto!! Ei mun mielestä noi leimat näytä mitenkään levinneiltä!! Nää on onnistuneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tarttuu aina ensimmäisenä tällaiset tummat lakat mukaan, sitten tulee vasta muut värit. :D Vieläköhän näitä sieltä saisi edullisesti...? :) Kiitti!

   Poista
  2. Täytyyki käydä katsomassa!! :)

   Poista
 3. Oih mikä lakka! :P Ja upeat kynnet jälleen! :)

  VastaaPoista
 4. Vautsi mitkä kynnet ja mikä lakka! :) Sulla on aina niin ihania leimauksia, voi kun itsekin omistaisi paljon laattoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä juuri mietin luopuvani GALS-laatoista kun ei vain tule käytettyä niiden pienien kokojen vuoksi, sitten laattoja olisikin 50 vähemmän kuin nyt. :D

   Poista
 5. Miksi mun arkikynnet ei näytä noin hyviltä, kysynpähän vaan!? :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Mun mielestä sulla on kyllä paljon hienompia kynsiä kuin mulla! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)