sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Viikonlopun tunnelmia

Tämä postaus ei sisällä kynsiä lainkaan, joten kannattaa skipata kokonaan jos haluat vain lukea kynsijuttuja. En vain tällä kertaa jaksanut tehdä kynsikuvia valmiiksi. :)

Menimme eilen kuusipäiväisen työviikon päätteeksi Herra P:n vanhempien mökille merenrantaan. Tiesimme yöllä myrskyn nousevan tänne pohjanmaalle. Me olemme vähän erilaisia "nuoria" ja pidämme myrskystä, joten menimme mökille ihan tarkoituksella. 

Ilta oli oikein rentouttava, sopiva päätös rankalle viikolle. Ilta koostui parista viinilasista takkatulen ääressä, saunomisesta ja puhtaista lakanoista. :)


Yöllä tuuli alkoikin yltyä ja aamulla tuuli puhalsikin jo melko kovaa. Sähköt oli ajoittain pois, mutta olivat kuitenkin suurimman osan ajasta päällä.

Kävelimme rantaan ja siellä tuulen voimakkuuden huomasi toden teolla. Pystyssä oli vaikea pysyä, joten kamerallakin oli vaikea ottaa kuvia. Harmi kun tätä myrskyä ei saanut näkymään kuvissa kovin hyvin.


Seisoimme rannalla korkeintaan kymmenen minuuttia, mutta molemmat olimme sen jälkeen aivan jäässä. Äkkiä autoon, lämmitys täysille ja nokka kohti kotia. Olen edelleen jäässä, vaikka tästä on aikaa jo monta tuntia. Kotona ei onneksi ollut mitään tuhoja havaittavissa. :)

Tämän sunnuntai-illan ohjelmassa olisi lyhentää liian pitkiksi venähtäneitä kynsiäni. Miten itse ajattelit viettää tämän illan? Onko sähköt olleet poikki tänään?

8 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia :) Valot vähän räpsy päivemmällä mutta äkkiä meni tuuli ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Kotona kauempana rannikosta en oo huomannut minkäänlaisia ongelmia sähköjen kanssa (koputetaan nyt puuta kuitenkin). ;)

   Poista
 2. Upea paikka!
  Meillä oli aamulla ollu kolmisen tuntia sähköt poikki, oli vähän viileää kun heräsin. Nyt päivällä ei onneksi ole mennyt mutta kaikki irtonaiset kamat kyllä lentelee pitkin pihaa:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo paikka on kyllä kiva, harmi kun mökki on varmaankin 50 metrin päästä rannasta ja puita on edessä, joten meri näkyy vasta ihan rannasta.

   Meillä oli täällä suuri katastrofi odottamassa, roska-astia oli nurin ja siellä oleva yksi pussi oli siinä reunalla tulossa ulos... :D Irtonaisia oksia on kyllä piha täynnä.

   Poista
 3. Pesin lakanapyykkiä ja vein ne ulos kuivumaan - meillä kyllä täällä etelässä on ihan tyyntä, mutta ulkona kuivatettu lakanapyykki on vaan NIIN IHANAN tuoksuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkona kuivatettu pyykki tuoksuu kyllä ihan erilaiselle kuin sisällä. <3 Harmi kun sitä on normaalisti niin laiska viemään pyykkejä ulos kuivumaan...

   Poista
 4. Geocaching jäi meillä miehen kanssa kesken, kun oli merivesi noussut liian korkealle, ettei päästy etsimään kätköjä. Ulkopuoliset tuli jo huikkimaan, että auto pitäis siirtää. Hiiretkin oli jo saarrettu puupenkeille karkuun, raukat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhhuh! Teillähän on oikein ollut vaaratilannetta kerrakseen! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)