sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Särkyneet peilit

Tällä kertaa mentiin todella paljon pois mun mukavuusalueelta, tai niin mä ainakin luulin. :) Vaaleansiniset lakat ovat yleensä saaneet mun sormet näyttämään ihan kuolleilta, mutta tämäpä lakka ei sitä tehnytkään. Pohjalla Gina Tricot Candy Mint. Tämän lakan nimeä suuresti ihmettelen, tämä on kuitenkin vaaleansininen. Lakka peitti tarpeeksi kahdella kerroksella ja oli helppo levittää. En tiedä onko mun kamera rakastunut tai jotain kun se sävytti kaikki kuvat vaaleanpunaisiksi. :D Yritin säätää värejä, mutta en saanut sitä kuitenkaan tarpeeksi pois.




Koristelut tein samalla kun lakkasin miehen siskon kynsiä häihin (kyseessä ei siis ollut morsian vaan ihan vieras). Laitoin folioliimaa koko kynnelle ja painelin foliota sinne tänne.





Hyvin peilaa! :D Näistä tuli jotenkin särkyneet peilit mieleen, joten siitä tuo otsikkokin. Tykkäsin näistä todella paljon, vaikka nämä olivat vaaleansiniset ja koristeltu foliolla. :)

38 kommenttia:

  1. Tosi hienot! Ja niin näyttääkin ihan särkyneeltä pelilitä!

    VastaaPoista
  2. Oi että miten hienot :)

    VastaaPoista
  3. Oho! Siis kun mä en ole ollut yhtään yhtään yhtään innostunut noista folio jutuista, niin miten ihmeessä tämä näyttää oikeasti ihan jäätävän hienolta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään foliosta niin välitä jos sitä pitää yrittää koko kynnelle laittaa, mulla on sen verran käyrät kynnet joka suuntaan ettei se onnistu. Näin nämä on helpot ja kivat. :)

      Poista
  4. Onpa kiva lopputulos! Mulla on folio oottanut käyttöönottoa jo pitkästi yli puoli vuotta.. Lieköhän koskaan saan sitä kynsille, vaikka toisaalta foliolla koristellut kynnet viehättääkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Siitä vain itsekin nyt sitten kokeilemaan. :D

      Poista
  5. Päheet! Mullakin on jo hyvän aikaa ollut pari foliota odottamassa, että saisin testailtua, mutta vielä ne on kokeilematta. Jospa pian saisin aikaiseksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mullakin nämä on ollut jo varmaan vuoden, mutta nyt sain aikaiseksi kokeiltua. :D Jäänkin sitten odottelemaan sun kynsiä. Ja pikakuivattajaa ei sitten kannata folioiden kanssa käyttää, ne laittaa ne heti ruttuun! :)

      Poista
  6. Tosi hauskat! Ja kivasti näkyy peilikuva joissain kohdissa kun oikein tarkkaan katsoo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Sen verran piti itsekin tarkistaa, ettei mitään tyhmiä kuvausilmeitä peilaa kynsistä takaisin. :D

      Poista
  7. Vitsit, nää on makeet! Tälleen mäkin voisin harkita noita folioita :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Nää oli myös tosi nopeet tehdä. :)

      Poista
  8. oho, tosi hienot ! Kannatti poistua mukavuusalueelta :)

    VastaaPoista
  9. Erilaiset ja hauskat, tykkään kympillä:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, onhan näitä tullut tuijoteltua vaikka näinkin yksinkertaiset ovat. :D

      Poista
  10. TODELLA hienot! Ja kiva, kun teit erilaisella tekniikalla kuin yleensä :) Mun ei ole vielä(kään) edes tullut hankittua foliota, en tiedä miks :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pitää sitä aina välillä kokeilla jotain muutakin kuin leimailuja. :D Tällä tavalla käytettynä foliota vois kokeilla useamminkin.

      Poista
    2. Juu, tässä mua ainakin viehättää eniten juuri tuo "repaleisuus", foliosta ei tule liian hallitsevaa ja ekan kerran kun kynsiä katsoo, tulee sellainen "heeeeeetkonen, mitä niissä on!?"-fiilis. Ja hyvällä tavalla! =)

      Poista
    3. Sama juttu, tuo repaleisuus on kiva ja kun se on käytetty näin, niin se onnistuu täydellisesti sama miten sen tekee. :D Toisin kuin jos yrittäisi koko kynnelle foliota saada täydellisesti onnistumaan...

      Poista
  11. Miekin tilasin eBaystä paketillisen folioita, mutta ne ei ikinä tullut mulle perille :'( Ehkä pitää ottaa vain uusi yritys, kun nää näyttää niin kivoilta :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on joskus jäänyt jotain ebaysta saamatta, mutta oon kyllä saanut rahat takaisin kaikista. Kannattaahan se kokeilla tätäkin tekniikkaa. :)

      Poista
  12. Tosi kiva idea, nuo on niin mahtavat!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)