maanantai 1. heinäkuuta 2013

Mä tein ne taas

Nimittäin joulukynnet. Kuinkahan monet mä oon jo onnistunut tänä vuonna tekemään...? :D Pohjalla OPIn Skyfall-kokoelmasta The Spy who Loved Me. Kaksi kerrosta riitti, ehkä aavistuksen kuulsi vielä läpi, mutta mua se ei haitannut. Loistava levittyvyys, mutta jos lakkaa menee kynsinauhoille asti, puhdistaminen on aika ärsyttävää. Tuntuu, että kynsinauhat jäävät punaiseksi sama miten niitä puhdistaa. Mutta rakkauslakka joka tapauksessa. :) Vaikea kuvattava.


Tässä väri on kaikkea muuta kuin mitä sen pitäisi olla. :)


Kolmas kuva näyttää eniten sille, mille sen pitäisi näyttää... :D Koristeluissa menin taas perinteisesti joulun puolelle. Leimasin sydämiä Pueenin laatasta 36. Leimasinlakkana käytin jo hyväksitodettua A Englandin Dorian Grayta. 
Tässä vielä lähikuva nimettömästä. Ah. :)


Miten mä aina onnistunkin tekemään näitä jouluisia kynsiä kerta toisensa jälkeen? Tietty nämä menis ystävänpäiväkynsistäkin. Nätit nämä on kuitenkin. :D


13 kommenttia:

 1. Näähän on ihan rakkauskynnet! <3 Ihanat! :)

  VastaaPoista
 2. Oijoi tuo punainen lakka on niin kaunis, se pitää hommata vielä Bond-kokoelmasta kyllä! :) Harmittaa vaan, kun kauhean monelle tulee joulufibat aina truepunaisesta, mä rakastan sitä sävyä kynsilakoissa ja huulimeikissä ja poskipunassa. Käytän ChG Ruby Pumpsiakin oikein sujuvasti vaikka keskellä kesää, vaikka muut kattois vinoon :D Ja jos ei muuten, niin jotain mustaa koristelua päälle, niin se on siinä! Mutta mä oon tämmönen tylsä kynsi-ihminen ja enimmäkseen vaan lakkaan ja se on siinä. Onneksi on glitterlakat ja muut erikoislakat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli se kolmas lakka mulla tosta kokoelmasta, jonka halusin. Huulissa en niinkään yhdistä punaista jouluun, mutta jontekin kynsillä tulee aina joulu mieleen. :D Mutta toisaalta mä en karsasta mitään värejä milloinkaan, eli en mene vuodenaikojen mukaan lakkausväreissä. :D

   Poista
  2. En mäkään, käytän kaikkia värejä ympäri vuoden, lakat on on tarkoitettu käytettäväksi! Milloin vain :)

   Poista
  3. Ehdottomasti samaa mieltä! :D

   Poista
 3. Kyllä punainen näyttää kesälläkin todella kauniilta. Mutta mullekin tulee helposti joulu mieleen. Nuo koristelut eivät kuitenkaan ole erityisen jouluiset. Nättiä! :) Mäkin sorruin ostamaan Dorian Grayn, koska kerroit sen leimaavan hyvin. Se tosissaan leimaa hyvin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mukava kuulla, että joku muukin on samaa mieltä sen leimaavuudesta. :D

   Poista
 4. Ihanat, vaikka vähäsen tuleekin joulu mieleen.. :)

  VastaaPoista
 5. Ehkä sä teet sitten jouluaattona jotkut biitsikynnet? :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)