perjantai 12. heinäkuuta 2013

Uutukaisia

Tässä ne nyt ovat, omat uudet A England -lakkani. Valitsin aluksi neljä, mutta varmasti ostan vielä lisää näitä. :D Huomatkaa, että korkit ovat ihan täynnä sormenjälkiä, näitä on tullut vähän käpisteltyä. :DVasemmalla uuteen Burne-Jones Dream-kokoelmaan kuuluva Sleeping palace. Tämän ostamista ei tarvitse erikseen selitellä, tämän väristä upeutta mulla ei aikaisemmin ole ollut. Katsokaa nyt.
Myöskään Heavenly Quotes -kokoelmaan tullutta Love is Enoughin kaltaista lakkaa löydy lakkavarastoista. Kaksi viimeistä silti mietitytti vähän, mutta vertaillessani niitä ei mulla ollut samanlaisia entuudestaan. Tuo uusi versio Excaliburista on todella mielenkiintoinen tapaus. Viimeinen Rose Bower on ihana vadelmanpunainen holo. 

Ensimmäisenä vertailussa tuo Excalibur. Vanhaan versioon verrattuna tämä on täysin eri lakka. Tällä ei pysty leimaamaan, kun taas se vanha on unelma siihen tarkoitukseen. Tämä peittää kahdella kerroksella. Ensimmäisenä mieleen tuli OPIn Designer... De Better!,  joka on kynsillä tässä lakkauksessa. Kuitenkin tarkempi analyysi osoittaa näiden olevan erilaisia. OPIssa on pieniä punaisia hippusia ja Excaliburissa näyttää olevan kultaa ja jossakin valossa jopa kupariakin? 

OPI Designer... De Better!

A England Excalibur

Myöskään Rose Bower ei ole samanlainen kuin OPIn DS Reflection tai Orlyn Miss Conduct. Tästä on jo keskusteltukin Facebookissa, mutta laitan vertailukuvan vielä tännekin. ;)


Vasemmalla DS Reflection, keskellä Rose Bower ja oikealla Miss Conduct. Luonnossa ero on vielä selvempi kuin tässä kuvassa. Kaikki ovat erilaisia ja omistamisen arvoisia. :D Näistä ostamistani lakoista leimailuun näyttäisivät soveltuvan erinomaisesti Sleeping Palace ja Rose Bower. 

Loppuun vielä pieni vinkki teille, jotka empivät lakkojen ostoa. Adeninalla on alkanut tänään reilun viikon kestävä tarjous näitä uusia lakkoja kohtaan! :D

6 kommenttia:

 1. Kolme jo kotiutettu Adeninasta. :) hmm.. pitäskö vielä muutama.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että Briarwood ja Fated Prince kotiutuu tännekin. :D

   Poista
 2. No kiva kiva, tarjous ehti viimeksi mennä ohi ja jäi ostamatta, nyt justiinsa lykkäsin jenkkeihin niin isom summan euroja ettei kyllä pysty venymään näihin. Mitkä mahtaa olla tsäänssit että tulevat tarjoukseen vielä kolmannen kerran? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan uusia tarjouksia tulee ja menee, joten varmaan ihan hyvätkin mahdollisuudet? :D

   Poista
 3. Ei kokoelma ole täydellinen, jos ei se sisällä täydellistä Burne-Jones dreamia :) Pakko on ostaa itsellekin kaikki!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)