torstai 18. heinäkuuta 2013

Orangeja orangen päällä ja prosenttilaskuja

Taas viimeisen päälle hieno otsikko. :D Viime aikoina on ollut blogisiskon kanssa puhetta oransseista lakoista. Hänellä on paljon niitä ja ei ole vieläkään löytänyt hyvää oranssia lakkaa. Minä väitin, että mun oranssi Anytimen lakka peittää hyvin. Muistin ihan väärin, ei se peittänyt täydellisesti kolmellakaan kerroksella. Tätä lakkaa käyttäessäni huomasin, etten edes omista montaa oranssia lakkaa, vaikka väristä pidänkin. Siispä otetaan vastaan ehdotuksia hyvistä oransseista lakoista! :) Tässä kuitenkin tämä kyseinen Anytimen Sun Flower. 
Edellisen kerran tätä lakkaa käyttäessäni päädyin myös appelsiineihin, tosin vähän eri tavalla. Nyt leimasin päälle oranssilla Konadin leimauslakalla appelsiineja laatasta BM-308.
Tykkään tosi paljon sellaisista kynsistä, missä leimat eivät erotu niin voimakkaasti, aivan kuten näissä. Ihon väri on kuitenkin mitä sattuu, en saanut värejä säädeltyä hyvin. :) 

Tähän loppuun vielä vähän sitä matematiikkaa. Laskin aikani kuluksi, että viime vuonna tekemistäni lakkauksista 71,89% (tarkkaa hommaa!) sisälsi leimoja. Tänä vuonna "vain" 68,65% lakkauksista sisältää leimoja. Tätä menoa mun blogista tulee leimaton noin 22 vuoden päästä. Sitä odotellessa. :D

24 kommenttia:

 1. Nam :)
  repesin tolle lopun laskutoimitukselle.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nam nimenomaan! :D Täytyy sitä aina välillä matikkaakin harrastaa. :D

   Poista
 2. Täydellinen halloween-oranssi on China Glazen Papaya Punch !

  Btw, aivan huippu toi laskutoimitus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä! Pitäähän sitä vähän leikkiäkin aina laskea. :D

   Poista
 3. Hahahahaha!! :D Oot hassu <3

  Mutta slurps mitkä kynnet!

  VastaaPoista
 4. Oi vitsi, tuo leimauslaatta saa kyllä kotiutua tännekkin jossain vaiheessa, haluun kans appelsiinejä. Mulla on techicin joku lakka, muistaakseni looby lou, joka (muistaakseni :D) peitti hyvin kolmella. Se on vähän hailakan oranssi mutta oikein kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää onkin oikein kiva laatta. Unohtui mainita tossa postauksessa se, että tuo leiman kanssa ei ainakaan Konadin scraperi toiminut, vaan se vei aina liikaa leimaa tuosta päältä, joten käytin vanhaa muovista korttia ja kaikki toimi loistavasti. Ja kiitos tosta vinkistä! :)

   Poista
 5. Hienot kynnet, pitäisi itsekin kokeilla tuota kuviota laatasta, kun se kuitenki tuolla kaapissa on.. :)

  VastaaPoista
 6. Kattotaampa jaksetaanko bloggailla niin kauaa.. Nytkin vähä laiskotuttaa, tosin kesä on vähän bloggailun hiljaiselon aikaa!!:)

  En muista miltä appelsiini maistuu, mutta nää ainaki näyttää tosi hyvälle. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että tällainen bloggailumuoto on jo historiaa sitten... :D Mua ei onneksi laiskotuta, aloin reippaana siivoileen.

   Ja ainahan sitä appelsiiniä voi tuoksutella kun ei syödä voi. :)

   Poista
  2. Höh hassu, mä puhuin blogi-laiskuudesta enkä koti-laiskuudesta!!:D

   Poista
  3. No ne on hyvin kytköksissä toisiinsa. :D

   Poista
 7. Reps tuo loppu! Hei, mullakin oli tuo Anytimen lakka joskus, mutta vissiin maltoin siitä pari vuotta sitten luopua. ;D Taisi se pyöriä lakkalaatikossa muutamia vuosia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mä en uskalla vielä tästä luopua, en ennen kuin saan jonkin paremman tilalle. Näitä ei varmaan enää kaupasta edes löydä? :D

   Poista
 8. Nauran täällä yksinäni sun prosenttilaskulle :D hihi.. kynnet näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista
 9. Hahah oot höpsö:D Mä tykkään sun leimailuista!;)

  Mä koitin leimata tota kuvioo varmaan 10 _peittävällä_ lakalla ja aina lopputulos jäi haaleaksi... Josko ois taas miun tyylissä vikaa, käytän jotain vanhaa korttia kuitenkin. Koitan enskerralla sitten Konadin mustalla jonka tänään ostin, jos sillä toimisi:) Muuten saa laatta muuttaa muualle;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D

   Mulla aina jäi osa kuviosta haaleaksi, kunnes ymmärsin käyttää muovikorttia tietyssä kulmassa niin se alkoi onnistumaan. Jokainen ei onnistunut, mutta painoin vialliset paperiin ja otin uusiksi. Kärsivällisyyttä tämä joskus kyllä vaatii! :D

   Poista
 10. Ihanat! Je reps toi loppu :D (huomaa muuten miten sun kuvaus- ja lakkaustaidot on kehittynyt tosipaljon tuosta Fanta-postauksesta! :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :D Kiva että jotain edistystä on nähtävissä. Joskus kun vielä sen järkkärinkin saisi... :)

   Poista
 11. Voi miten ihanat ja raikkaat! Yritin itse Konadin glitterisellä oranssilla leimata OPIn Atomic Orangen päälle tuolla kuviolla. Tuo oli mun visio, halusin, että kuvio näkyy vähän. Eipä näkynyt ollenkaan. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Harmi kun se kuvio ei näkynyt sen OPIn päällä. Tää Anytimen oranssi on sen verran hailakka, että sen päällä tuo näkyy ihan kohtuullisen hyvin.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)