maanantai 13. helmikuuta 2017

Helmikuun Lookfantastic Beauty Box

Jee, en odottanut boksia vielä pitkään aikaan, mutta se tulikin perjantaina laatikkoon! Mikäs sen mukavampaa kuin viikonloppu ja kauneusboksi?Mä olen niin ihastunut näiden boksien laatikoihin, ne on jotenkin niin ylellisiä. Tässä kuussa boksin nimi oli Runway Ready!

 
Mitä boksi piti tällä kertaa sisällään? Näissä on aina kiva loppusilausteksti painettuna kannen sisäpuolella:

Add a touch of trend by  switching up the colour of your eyeliner for a delicate nod to the runway.

1. Borghese Fango Delicato Active Mud


Mutanaamio, en ole koskaan kokeillut tällaista, joten jee kiva, jos ei tuoksu liian voimakkaasti! En tiedä kuinka moneen kertaan tämä pieni näyte riittää, mutta ainakin yhdeksi kerraksi.

Täysikokoisen tuotteen (222ml) hinta 27.45€

2.  Model Co EyeLites Metallic Eyeshadow
Tätä luomiväriä en löytänyt oikein mistään myynnissä, enkä löytänyt sille hintaakaan. Verkkokaupan mukaan kuitenkin on kyseessä suhteellisen arvokas tuote, puikkomalliset luomivärit maksaa 25€ kappale. Sävykin on juuri sopiva, ei kun testaamaan osaanko tällaisia käyttää!

3. Thisworks Stress Check Breathe In


Tämä on jännä tuote, mua kiehtoo kaikki tällaiset, vaikka en mä kyllä oikeastaan näihin usko. Hauska pieni roll on. Tätä tuotetta olisi tarkoitus tuoksutella ja näin lievittää stressiä. Tuoksu itsessään on eukalyptus ja kyllähän se varmaan niin menee, että jos nenä on vähän tukkoinen ja tätä tuoksuttelee, ilma kulkee paremmin ja mielikin on levollisempi... Tai jotain! :D

Täysikokoisen tuotteen (8ml) hinta 19,45€

4. Polaar Icy Magic Instant Eye Contour EnergiserToinenkin rolloni! Tämän tuotteein pitäisi kosteuttaa ja kohottaa välittömästi silmänympärysihoa. Tämäkin kiehtoo, saa nähdä miten toimii.

Täysikokoisen (10ml) tuotteen hinta 24.95€.


5. Myvitamins Catwalk Queen -vitamiinit


Mua vähän epäilyttää mennä näitä vitamiineja syömään, ehkä tutkin asiaa enemmän kun lähden kokeilemaan. 1 kuukauden vitamiinit saa 15, 95 eurolla. Paketissa tuli 30 kpl. 

6. Deciem The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HATätä on tarkoitus laittaa tarvittaessa seerumien jälkeen tehokkaaseen kosteutukseen. Kokeiluun menee, sillä tuote ei omaan nenään tuoksunut. Yhdestä paikasta löysin hinnan tälle ja se oli 5,80€.

Oikein mainio boksi taas, haukkuu kyllä hintansa mennen tullen ja sisältää uusia tuttavuuksia koko boksin verran. Ainoastan nuo vitamiinit olivat sellainen, että nekin kyllä syön, jos tutkimustulokset osoittavat niiden olevan syöntikelpoisia. :D

2 kommenttia:

  1. The Ordinaryt on tämän hetken must have kauneusbloggaajien mielestä, pitää kyllä niiin päästä kokeilemaan niitä jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiennytkään, mutta en ehdi kyllä nykyään seuraamaan bloggaajia kuten ennen. Hyvä kun kerroit! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)