maanantai 16. tammikuuta 2017

Mitä ulkomaisia kauppoja tuli käytettyä viime vuonna?


Ajattelin tehdä teille tässä pienen infopostauksen niistä ulkomaisista kaupoista, joita itse tuli käytettyä viime vuonna ja joita uskallan suositella.


Ensimmäisenä Pretty Polish. Tämä on hyvä kauppa jos A Enkut, Pretty Polishit, Zoyat ja Funit kiinnostaa. Yleensä uuden setin tullessa myyntiin ne saattavat loppua kesken muualta, mutta täällä niitä on yleensä aina ollut. 

Hinnat ovat mielestäni kohtuulliset, esim. A Enkut 10,5€, FUNit 14€ ja PP:t 13€.

Postarit ovat 5,95, joten eivät nekään hirvittäviä maksa. Täältä kaupasta löytyy myös jotain leimauslaattoja ja MoYoun kamaa, mutta niitä mä en vielä täältä ole kertaakaan ostanut. Paketit ovat tulleet aina perille reilussa viikossa, en keksi mitään moitittavaa. Tulliasioistakaan ei tarvitse huolehtia täällä asioidessa. Lisäksi täältä tulee aina tilauksen yhteydessä alekoodi.


Seuraavana Hypnotic Polish Täällä kaupassa lakkavalikoima on huomattavasti laajempi, tässä muutamia merkkejä: Dance Legend, Bow Polish, ILNP ja Cadillaquer. Täältä kaupasta saa myös überchic-laattoja, se on tosi hyvä! Olen nähnyt täältä tilattujen laattojen olevan mutkalla, mutta itselleni ei ole koskaan käynyt niin. 

Postarit täällä on hiukan kalliimmat, 11,95€ jos paketin hinta on alle 100€, ja siitä sitten halpenee, 150€ tilaukset ilmaiseksi. Nämäkin ovat näköjään nousseet sitten viime tilauksen, josta tosin on aikaa. Kimppatilaukset on pop.


MoYou Londonilta olen tilannut ainoastaan laattoja ja leimausvälineitä. Saahan sieltä merkin omia leimauslakkojakin ja muita lakkoja, mutta niihin en ole vielä tutustunut.

Ilmaiset postarit saa, kun tilauksen arvo ylittää 25£ ja senhän saa helposti aina kulumaan!


Colour Alike -verkkokauppaan tuli tehtyä ensimmäinen tilaus ja sen suhteen ei ainakaan ollut mitään ongelmia, joten jatkossakin varmasti tulee käytettyä tuota kauppaa. Naiskauneus.fi myy myös Colour Aliken lakkoja, mutta tuolla sivustolla on laajempi valikoima. 

Postarit ovat tilauksesta riippumatta 6€ ja ne tulevat kirjattuna kirjeenä postiin.

Ebay. Ebayssahan on varmaan miljoona myyjää, mutta sieltä tulee kuitenkin ostettua paljon kamaa, joten otin sen tähän mukaan yhtenä paikkana. Ostan kynsiin liittyviä juttuja lähinnä Zoyaa (jos sattuu löytymään), swatchaustikkuja, hoitotuotteita (Essie ja OPI). Ennen tuli osteltua kaikkea krääsääkin, mikä ei koskaan sitten päätynyt kynsille asti, esimerkkinä strassit ja niitit. En edes muista milloin olisin viimeksi käyttänyt strasseja kynsillä. :D

Ebaysta ostamisella pidän itselläni paria sääntöä: En osta keneltäkään myyjältä mitään, jolla on palauteprosentti alle 98. En myöskään niiltä, jotka ovat myyneet vain vähän tavaraa ja palauteprosentti on 100. Itselläni on käynyt muutaman kerran niin, ettei tavara ole koskaan tullut perille, mutta aina olen saanut rahani takaisin jos näin on käynyt. Jos tuote ei ole saapunut arvioituun eräpäivään mennessä, pyydän aina rahat takaisin ja tilaan sitten tuotteen uudelleen jos sen vielä haluan. 

Muita verkkokauppoja ei tainnut tulla käytettyä viime vuonna, en ainakaan muista. Onko teillä vinkata jotain hyviä kauppoja, jossa olisi kaikkea kivaa ja vielä kohtuullisen hintaiset postarit? :)

14 kommenttia:

 1. Pretty Polishin paketitkin on nättejä :) Alennuskoodista plussaa ja se on onneksi yleensä aina se sama + edulliset postikulut (ne on harvinaista herkkua nykyaikana).

  Live Love Polish on myös hyvä, tosin ne taisi jäädä aika herkästi tulliin ja postikulutkin madaltui.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! :D Niinhän se on yleensä sama sa alekoodi, on se kerran muistaakseni mulla vaihtunut, että vaihtuu varmaan kerran vuodessa. :D

   Tuolta mä en olekaan tilannut mitään, ehkäpä joskus kokeilen! :)

   Poista
 2. Yksi UC:n laattasetti tulee Hypnotic Polishilta 5,95€ posteilla mutta kahdesta saa jo maksaa 11,90. Tosin, ei tartte maksaa alveja mutta on se silti mun mielestä vähän turhan iso hyppäys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, hyvä tietää. En usko, että yksin tilaillessani raaskisin kahta settiä itselle kerralla ostaa, mutta eihän sitä koskaan tiedä. :D Kallis on tuo pompsahdus kyllä. :)

   Poista
  2. Tuollahan on niin, että jos kuoreen mahtuu ja alle 100g, ni postit 4,25 ja jos paino 100-250g, postit on 5,95 :) Et jos yksin tilaa, ni yleensä 3 lakkaa tulee tuolla 5,95 posteilla.

   Poista
  3. Katsos niin onkin, mä katsoin vain sen taulukon sieltä, olipas hyvä kun korjasit! :) Heti pitää mennä tonkimaan valikoimaa... :D :D

   Poista
 3. Ei ole kyllä vinkata :D kun lähinnä tilaan Hypnoticiltä tai Moyou Londonilta. Näistäkin vaan laattoja ja sellaisia lakkoja joita ei suomesta saa. Muuten yritän jättää vähän rahani suomen verkkokaupoille että täälläkin valikoima pysyisi laajana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MoYoullakin on yleensä ollut alejen aikaan aina vajetta jostakin ja sitten ne sivut menee ihan jumiin jos on ruuhkaa. Yhdesti jätin jonkin alen välistä kun ei vain jaksanut enää yrittää. :D Jep, tottahan se on, että täälläkin olevia verkkokauppoja on hyvä tukea toiminnan jatkumisen takaamiseksi. :)

   Poista
 4. Miksiköhän mun vastaava lista näyttäis jokseenkin samalle :D :D Mutta varmaan kuulen sitten, jos jotain uusia ihania paikkoja löytyy :*)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä juttu! :D Joo, näin luulisin, että se sana sulle asti jotenkin kulkeutuu... :D

   Poista
 5. Hei vitsit miten kiva postausidea, ja hyödyllinen! :) Mä itse voin suositella Fragrancedirectiä, siitä on ilmeisesti ollut muutama vuosi sitten vähän huonoja kokemuksia liikkeellä mutta nyt oon tehnyt sinne pari tilausta vuoden sisään ja kaikki tuotteet tullut oikeina, hyvin pakattuina, ehjinä ja jopa ajallaan perille. Postit on kahdeksan euroa, tuotteet on älyhalpoja ja ilmaiset postit saa yli 90€ tilauksille (myös expressinä) :) Ja kun tulee Briteistä niin ei ainakaan tällä hetkellä ole tullipelkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta näitä on aina kiva bongata muilta, siksi tämän teinkin. :)
   Kiitos tuosta vinkistä, pitääpä tutustua ko. puljuun!

   Poista
 6. Harlow co. o kyl itellä ehoton suosikki! Halpoja lakkoja ja kohtuulliset postit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että sieltä on aina kaikki kivat loppu niin ei koskaan ole tullut vielä kokeiltua ko. kauppaa. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)