maanantai 22. elokuuta 2016

Pitkän kaavan mukaan

Tämän postauksen myötä palailen nyt taas kolmen postauksen viikkorytmiin! Eli postaukset tulevat maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina. :)

Oli lauantai-ilta ja mä olin yksin kotona. Koira oli väsytetty ja pesty, se nukkui tyytyväisenä mun jaloissa. Kello läheni seitsemää ja mietin, että kynnet on taas venähtäneet ihan liian pitkiksi ja lakkauskin pitäisi vaihtaa. 

Kerrankin kun ei ole kiire mihinkään, päätin lyhentää kynnet ja tehdä oikein liukuvärin kun sitä olin jo pidempään himoinnut kynsille. Olen tehnyt niin paljon pikalakkauksia, että mut oikein yllätti se aika kauanko mä näitä lopulta tein. Melkein kolme tuntia! Toisaalta noihin kynsien lyhentämiseen taisi mennä vajaa tunti, mutta silti. Ei mulla nykyään enää ole mahdollisuus käyttää noin paljon illasta kynsien tekoon, mutta mukavaahan se oli! :)

Tällä kertaa valitsin leimat ensin ja sitten vasta mietin pohjan sille. Olen muistaakseni Maijun blogissa ihastellut tämän leiman käyttöä aikaisemmin ja nyt halusin sen omillekin kynsille. Kukkaleima on laatasta Überchic 5-03.


Lakkasin kynsien pohjalle pari kerrosta aikoinaan Mi Nailsilta saatua Girly Bitsin Mint-al Precisionia.  Sen päälle tein liukuvärjäystä Dance Legendin Gothic Veilillä. Tähän sitä aikaa ehkä meni kaikista eniten, mutta oli se mun mielestä vaivan arvoista. Sitten vain leimasin BPS:n leimasimella nuo kukat kynsille, voi melkein sanoa, että leima siirtyi ihan täydellisesti.


Sain jopa otettua yhden lähikuvan järkkärilläkin niin, ettei kuva ole sumea. Jee, enhän mä napsinutkaan kuin miljoona kuvaa. 


Tykkäsin tosi paljon lopputuloksesta! Kaikki onnistui ihan nappiin, vaikka siihen kyllä meni aikaa. Ainoa asia, mikä jäi mietityttämään oli leiman kohdistus. Omaa silmää oikeastaan häiritsee se, että leima peittää puolet kynnestä. Parempi olisi ehkä ollut 1/3 tai 2/3 kynnestä. Mutta ei, en valita, nätit nämä oli silti! :)

Käytetyt tuotteet:
 • Essie First Base
 • Girly Bits Mint-al Precision (x2 pohjalla)
 • Liukuvärjäys Mint-al Precision ja Dance Legend Gothic Veil
 • Leimauslaatta Überchic 5-03
 • Leimauslakka Colour Alike musta
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat


27 kommenttia:

 1. Voi miten kauniit kynnet! :)

  VastaaPoista
 2. Ah, upea lakkaus! Aikansa väärtit todellakin :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hienot! :)

  VastaaPoista
 4. Upea lakkaus! Kyllä kannatti käyttää aikaa:)

  VastaaPoista
 5. Kyllä nämä on täydelliset näin. Ihan supernätit <3 kannatti nähdä vaivaa!

  VastaaPoista
 6. Kaiken ajan ja vaivan arvoiset, tosi nätit kynnet! :)

  VastaaPoista
 7. Aivan uskomattoman nätit. <3 <3 <3 (x500) Tuo musta sopii niin nätisti Mint-al Precisionin kanssa ja leimakin ihana niin kuin aina.

  VastaaPoista
 8. Oih, tää on ihana leima! Mulla on tosi kauan pyörinyt mielessä vaalea lakkaus tämän leiman kanssa, viimeksi kun oli vähän tummempi. En ole kuitenkaan vielä saanut aikaiseksi. Ihan hirmu kaunis tämä lakkaus, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä tosi kaunis leima ja varmasti vaalea lakkaus on yhtä ihana kuin tummempikin tämän kanssa. Kiitos! :)

   Poista
 9. Ihanat kynnet! Ja ihanaa että mulla on tuo sama laatta =D! Itsellä jääny viime aikoina leimailut vähemmälle kun innostuin vesimarmoroinnista. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jee, nyt vain taas uudelleen innostumaan leimailusta! :D Mua ei varmaan saa koskaan innostumaan vesimarmoroinnista, se ei vaan ole mun hommaa!

   Poista
 10. katoin näitä jo instassa, älyttömän herkullinen liukuväri ! leimat kruunaa koko kauneuden :)

  VastaaPoista
 11. Upeat värit ja lakkaus! :) Vitsi kun ois olemassa tommonen thermolakka nii oisin heti ostamassa! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No älä muuta sano, mäkin ostaisin heti!! :D

   Poista
 12. On kyllä todella kauniit! Ehdottomasti vaivan arvoiset :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)