lauantai 9. toukokuuta 2015

Vähän erilaisia siirtokuvia

Sain Mi Nailsilta testiin siirtotatuointeja, joita onkin muotiblogeissa vähän väliä vilahdellut. Itse valitsin arkin WS305, jossa on esimerkiksi ranteeseen sopivia nauhoja. Oma arkkini tuli hienossa mustassa kirjekuoressa, joten oletan että nämä tulevat aina niissä. Kuoressa oli myös ohjeet näiden laittoon.



Nämä ovat todella helppoja saada ihoon ja ne pysyvät siinä yllättävän hyvin. Arkista leikataan haluttu kuvio ja painetaan se ihoa vasten kuvapuoli alaspäin. Arkki on tahmainen, joten kuva vähän takertuu ihoon, näin sen saa helpommin siihen mihin sen haluaakin. Tämän jälkeen taustapaperi kostutetaan märällä sienellä (itse käytin meikkisientä), jolloin kuva tarttuu ihoon ja taustapaperi lähtee itsestään liukumaan irti. Helppoa!

Itse halusin tuon kyseisen arkin, koska Mirva vinkkasi, että näitähän pystyy helteellä käyttämään sormuksien tilalla. Helteellä itsellä ainakin sormet turpoavat, eikä sormuksia tasan viitsi pitää. Mä kokeilinkin näitä heti sormiin. 



Tosi näppärää! Pitää vielä mainita tuosta tosi kesäisestä lakkauksestakin jotain. :D Mulla vaaleat lakat tummuu tosi äkkiä kynsillä, joten joudun vaaleita lakkauksia vaihtamaan jopa vuorokauden sisällä. Halusin vähän pidempiaikaiset kynnet, joten laitoin suosiolla tummaa. 

China Glazen Galactic Gray on älyttömän kaunis lakka, joten se sai pysyä kynsilläni useamman päivän. Nimettömässä on Dependin Silver Mist. Siirtokuvat valitsin noihin "sormuksiin" sopiviksi ja nekin ovat Mi Nailsilta. Arkki on C070S. Mulla on ennestään ollut näitä siirtiksiä, mutta olen käyttänyt ne loppuun, joten kiva kun näitä sai lisää.



Tykkäsin kovasti lopputuloksesta, tämä on juuri sellainen, jonka mä lasken turvalakkaukseksi. Tässä ei oikein onnistu töpeksimään. :D 

Jos siirtotatuoinnit kiinnostavat, näitä saa montaa erilaista tilattua ja yksi arkki maksaa 5,90€, mikä minusta ei edes ole kovin kallista. :)

Käytetyt lakat:


22 kommenttia:

  1. Kivat tatuoinnit! Sopii hyvin vaikka pelkkään kynsikuvaukseen;D

    VastaaPoista
  2. Onpas ihanat kynnet! ♥ Ja noi feikkitatskatkin on kyllä aika hienot :) Vähän toista kun ne, joita lapsena sai purkkapaketeista... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo, samalla periaatteellahan nämä toimii, mutta pidän mielummin tällaisia kuin jotain ponikuvioita. :D

      Poista
  3. Kivalta näyttää olen itekki harkinnu näitä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Näita tosiaan näkyy nyt joka paikassa, että kannattaa hommata jos haluaa. :)

      Poista
  4. Nyt on tyylikäs yhdistelmä! Ja kiva vinkki, mulle ei ollenkaan tullut mieleen, että noita voisi käyttää sormusten korvaajana, tosin en käytä sormuksia mutta voisin aloittaa:D Upea lakkauskin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En mäkään olisi heti ajatellut sormuksiksi, mutta Mirvan vinkki oli kyllä hyvä ja varmasti näin niitä tulee jatkossakin käytettyä. :)

      Poista
  5. Onpa kaunis lakkaus :) ja ihanalta näyttää nuo siirtotatuoinnitkin! :)

    VastaaPoista
  6. Ihana lakkaus ja siihen aivan täydellisesti sopivat siirtotatuoinnit <3

    VastaaPoista
  7. Kaunista! Upeat lakat, hienot siirtikset ja tatuoinnitkin on tosi makeet :).

    VastaaPoista
  8. Kivat tatuoinnit! Sopiii hienosti lakkaukseen :).

    VastaaPoista
  9. Hauska idea laittaa sormiin noi tatuoinnit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mustakin tää oli tosi hyvä idea! :)

      Poista
  10. Ihana lakkaus ja kivat sormustimet, tykkään kovasti!

    VastaaPoista
  11. Haluun kans testata noita tatuointeja! Voisin hyvin itsekin käyttää niitä noin sormuksina, näyttää tosi kivoilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mä ihastuin myös välittömästi ideaan käyttää näitä sormuksina. Antaa vaan helteiden tulla, mä olen valmis! :D

      Poista
  12. Älyttömän kaunis lakkaus (: Kesällä täytyy kyllä kokeilla noita tatuointeja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo, nämä on kyllä tän kesän hitti! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)