sunnuntai 17. toukokuuta 2015

The 31 day challenge | Day 3: Yellow nails

Haasteessa on päästy päivään, jossa pitäisi lakata keltaisella värillä. Keltaiset kynnet ei ole oikein mun juttu. Selasin Pinterestiä toivoen inspiraatiota ja löysin kuvia, joissa keltainen oli yhdistetty harmaaseen. Tämä väripari miellytti silmääni, joten päätin sitten lakata itsellenikin keltaista ja harmaata.




Mulla oli vielä yksi Born Pretty Storen laatta testaamatta. Tämä laatta on BP-L020.

 
Tästä laatasta sain ihan kohtuullisesti leimat nousemaan, mutta valitettavasti tässäkin olisi mielestäni parannettavaa kuvioiden syvyyden kanssa. Kauan mietin, mitä leimaa tästä laatasta käytän, mutta jotenkin harmaan päälle keltainen pitsileima ei kuulostanut hyvälle. Päädyinkin tuohon ristikkokuvioon, se ei ole liian pitsinen. 

Kaikissa muissa kynsissä paitsi nimettömässä on pohjalla Essencen Wanna Be Your Sunshine, joka on parhaiten käyttäytyvä keltainen omistamistani lakoista. Lakka vaatii kolme kerrosta, seassa on vähän shimmeriä, mutta se käyttäytyy kuitenkin ihan nätisti. Nimettömässä pohjalla on Misan Working Hard or Hardly Working. Leimat tein harmaan päälle Konadin keltaisella, joka on aavistuksen tummempi kuin tuo Essencen lakka. Siitä sainkin idean leimata sillä Essencen lakan päällekin. Livenä tuo ero näkyy huomattavasti paremmin, mutta kuvissa taas ei.


Kyllä siellä niitä ristikoita on, uskokaa pois!


Tuosta lähikuvasta näkyy vähän myös se Essencen shimmer. Leimaa jouduin paikkailemaan hiukan, mutta en mitenkään suuresti. Tällaisella yhdistelmällä mäkin tykkään keltaisista kynsistä, tuo harmaa oli pelastaja tälle lakkaukselle. :)


Toinen lakkaus samasta laatasta olikin sitten vähän tummempi. Pohjalla A England Camelot muissa paitsi nimettömässä, jossa on Depend Primrose. Leimat tein China Glazen Emotionilla.




Leimat ovat vähän levenneet, mutta muuten lakkaus on ihan ok. Ei aiheuttanut suuria tunteita, mutta ei ärsyttänytkään kynsillä. Miksi mä näin kesän korvalla kaivan tummat sävyt uudelleen hyllyistä käyttöön? :D


Käyttämäni laatta löytyy kynsikoristeista ja maksaa normaalisti 5.99 USD. Koodilla DRL91 saa 10% alennusta ostoksista. :)





16 kommenttia:

  1. Minä ostin tuon laatan mutta en ole vielä leimannut sillä. Toivottavasti käyttäytyy hyvin :) ainakin aiempi suorakulmainen on hyvä eikä mulla ole siitä moitittavaa. Todella hauskat kynnet! Hyvä idea leimata lähes huomaamattomasti. Harmaa-keltsi on meikissäkin hyvä pari. Myös tummat kynnet ihastuttavat näin kesän kynnyksellä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että sulla käyttäytyy hyvin tuo laatta, arpapeliä kun tuo tuntuu olevan noiden kanssa!
      Kiitos! :)

      Poista
  2. Harmaa on kyllä hyvä väripari keltaisen kanssa. Miellyttää omaa silmää myös :) Samainen leimauslaatta on tulossa myös mulle testiin, kunhan jaksan alkaa selvittämään pientä väärinymmärrystä ko. firman kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :)
      Toivottavasti sulla laatta toimii moitteetta!

      Poista
  3. Keltainen ja harmaa on kyllä aina toimiva yhdistelmä. Mahtis idea tuo keltaisella leimaaminen keltaisen päälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ymmärrä miksi en ole aikaisemmin osannut yhdistää niitä värejä keskenään. :D Kiitos! :)

      Poista
  4. Onko toi laatta jotenkin samanlainen kuin MoYou, sillä niillä saa juuri tuollaisia levähtäneitä leimoja aikaiseksi? Jos on, niin eipä tarvitse hommata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se kyllä ole yhtään samanlainen kun MoYout. En oikeen tiedä mistä tuo levähtäminen johtui, ehkä ei ollut lakkauspäivä tai jotain... Mutta tällä kertaa nyt vaan ei kuitenkaan onnistunut. :D Veikkaan, että paremmalla keskittymiselläkin olisi ehkä saanut paremmat leimat aikaiseksi.

      Poista
  5. ompa ihana laatta, harmi vaan että BPS niin en mielelläni ottais testiin.. söpöt kevätkynnet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, harmittaa kyllä aika paljon että näiden laatu on nykyään mitä sattuu. :( Kiitos! :)

      Poista
  6. Yllätyin, että keltainen ja harmaa passaa nuin hyvin yhteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä myös! Tällaista yhdistelmää voisi pitää useammin kynsillä. :)

      Poista
  7. Haha, mäkin olen lakannut viime aikoina tummanruskeaa, valkoista glitterjuttua, mustaa... Taattua kesäsettiä :D

    Erityisesti tuo kelta-harmaa on hieno, erikoinen yhdistelmä. Tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kesäfiilis tulee noilla tummilla lakoilla varmasti! :D

      Kiitos! :)

      Poista
  8. Keltainen ja harmaa sopii näemmä tosi hyvin yhteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin ihmettelin miten en tätä ollut aikaisemmin osannut ajatella! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)