torstai 7. toukokuuta 2015

PB-L009

Tämä toinen testilaattani Born Pretty Storelta ei onneksi sisältänyt niin matalia kuvioita kuin edellinen laatta, mutta ei sekään niin hyvä ole kuin edelliset setit. Tänään siis esittelyvuorossa BP-L009.


Alan pikkuhiljaa lämmetä tällaisille kuvioille joita tässä laatassa on, siksi tämä tarttui mukaan testiin. Itse on tullut piirilevy jos toinenkin suunniteltua alusta loppuun (ja vielä tehtyäkin), joten erityisesti tuo keskimmäinen kuvio lämmittää vanhan nörtin sydäntä. :D

Tein pitkästä aikaa kynsille liukuvärjäystä. Näitä tehdessä mietin miksi en tee tätä useammin, sillä pidän kovasti liukuvärjäyksestä! Pohjalla Catherine Arley 804 ja kärjessä A England Bridal Veil. Leimat tein mustalla Konadilla keskisormeen ja nimettömään.


Tykkään kovasti, että liukuvärjäys on vain ihan kärjessä, eikä puoleen kynteen asti. Oikein mieluinen lakkaus siis! Tästä lakkauksesta näköjään unohdin ottaa pullokuvat kokonaan, ei aina voi muistaa! :D

Toinen samasta laatasta tekemäni lakkaus oli myös ihan kiva, mutta ei kuitenkaan voittanut tuota edellistä.

Käytin Gina Tricotista vasta ostamiani kahta lakkaa. Pohjalla kaikissa kynsissä Old Purple, jonka nimi on juuri sitä mitä lakkakin. Pullossa näkyy tietyssä kulmassa violettia shimmeriä seassa, mutta eihän se nyt kynsillä näy. Lakka levittyi erinomaisesti ja peitti täydellisesti kahdella kerroksella. Ainoastaan pieni miinus siitä, että lakka ei oikein tasoittunut itsekseen, mutta pikakuivattaja pelasti tilanteen. Nimettömään töpöttelin söpöläistä Cottoncandya samalta merkiltä. Keskisormessa on leimat tuosta laatasta ja ne on tehty Konadin vaaleansinisellä leimauslakalla, joka olisi kyllä saanut peittää paremmin. 


Yritin useampaan kertaan saada leimaa kunnollisena edes leimasimeen, mutta aina skrapa tuntui ottavan liian paljon lakkaa mukanaan. Käytin muovikorttia ja skrapasin hyvin pienessä kulmassa niin sitten sain molempiin kynsiin leimat onnistumaan. Eli tässäkin laatassa saisi mielestäni olla syvemmät kuviot, jotta sillä olisi parempi leimata. Höh.

Käytetyt lakat:




Käyttämäni laatta löytyy kynsikoristeista ja maksaa normaalisti 5.99 USD. Koodilla DRL91 saa 10% alennusta ostoksista. :)


22 kommenttia:

  1. Onpa ärsyttävää tuo laattojen satunnaiset viat. Kuullostaa siltä, että Bps:n hyvien leimauslaattojen aika on hiipumassa. Mulla on jäänyt mielikuva, että ne pyöreät laatat on toiminut paremmin kuin nämä suorakulmaiset :o

    Ja sopiipa teikäläisen ihon väriin tuo old purple hyvin! :) mutta nuo liukuvärjäykset on kyllä upeat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! Mä en oikein tiedä että uskaltaako näitä enää edes testiin ottaa. :O Ehkä niitä pyöreitä sitten jatkossa?

      Kiitos! <3

      Poista
  2. Iiks, toi ensimmäisen lakkauksen kärkiin jäävä liukuväri on ihana ja tuo toinen lakkaus on kokonaisuudessaan vain todella söpö :)

    VastaaPoista
  3. Ahh, molemmat kynnet näyttävät upealta. :) Ylimmissä tuo liukuväri on mahtava ja alimmassa tykkään väristä ja glitteristä. :)

    VastaaPoista
  4. Mä olen ihan rakastunut tuohon jälkimmäiseen lakkaukseen :). Hitsi, kun pääsisi joskus Ginalle niin saisi tuon Old Purplen itselle. Ihanat väriyhdistelmät <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :3 Mäkin niin harvoin pääsen käymään siellä, lähin on 80 kilsan päässä ja toinen 130 kilsan. :D

      Poista
  5. Kauniita kynsiä, etenkin ekat koska punainen+musta=rakkautta:)
    Mä paasasinkin juuri fb:ssa noista suorakaidelaatoista, kaikki, mitä olen tilannut, ovat olleet enemmän tai vähemmän susia joten en enää osta niitä vaikka olisivat kuinka kivoja tahansa. Pyöreät tosiaan on pelittäneet paljon paremmin mulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Joo, mä luulen kans etten uskalla enää ottaa noita testiin, varsinkaan tän satsin jälkeen, nää on kaikki liian matalia ja joutuu kikkaileen että saa jonkinlaiset leimat...

      Poista
  6. Ooh, molemmat on hurjan kauniit! Ja ensimmäisen lakkauksen liuku on mielettömän hyvin onnistunut, oih! <3

    VastaaPoista
  7. Molemmat lakkaukset ovat kyllä todella kauniita ♡

    VastaaPoista
  8. Etenkin nuo ylemmät on tosi ihanat ♥ Harmi, että nuo suorakulmalaatat ei oikein meinaa pelittää ku ne ois niin kivoja :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo, niissä on niin kivoja kuvioita, joten on tosi harmi ettei ne pelitä täydellisesti.

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)