maanantai 13. huhtikuuta 2015

Bailando

Tämän Foxy Paws Bailandon ostin itse itselleni syntymäpäivälahjaksi, kuten ostin yhden toisenkin saman merkin lakan, mutta siitä sitten myöhemmin lisää. :) 



Emma esitteli tämän jo tovi sitten. Olen samaa mieltä koostumuksen kanssa, eli tämä on todella helppoa lakattavaa, ei kaljuunnu yhtään. Mä laitoin kuitenkin vain kaksi kerrosta lakkaa Emmaan verrattuna, koska mun kynsiin se ei tarvinut kolmatta kerrosta (tai sitten se johtuu lakkaustavasta). :) Lakka on ihan mielettömän kaunis. Mä miellän tämän korallinpunaiseksi pinkiksi, kun yleensä mun pinkit holot taittaa violettiin. Siksi tämä oli pakko-ostos. :D Multa ei löydy lähellekään tällaista sävyä omasta kokoelmastani.


Koristelin nämä tosi minimaalisesti, eli laitoin vain kahteen kynteen valkoiset leimat laatasta BP-L008. 


Nämä kynnet aiheuttivat tuijotusta, mutta ei niinkään koristelujen puolesta, vaan tuon lakan värin puolesta. Tämä on ehdoton kesälakka!

Foxy Pawsit ovat ostettavissa Mi Nailsilla, kannattaa käydä kurkkaamassa! Lakoilla on hintaa 11,90€/kpl ja pullolla kokoa 15ml. Kipin kapin ostoksille ennen kuin ne loppuvat! :D (EDIT: Aika moni näyttää jo loppuneen! :D)

25 kommenttia:

  1. Voi miten kaunis sävy ja ihanat leimat :) mulla ei ole yhtään Foxyn lakkaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on luonnossa vielä kauniimpi! :) Nämä on kaikki olleet tosi ihania, oon tykännyt kyllä! :)

      Poista
  2. Mä tilasin itselleni juuri muutaman Foxyn ja mua harmittaa niin kamalasti, että tämä oli loppuunmyyty...... <3
    Aivan älyttömän kaunis lakka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä varmaan tulee kyllä lisääkin jos porukka sitä vaatii! :D Tuo on ihan mieletön!

      Poista
  3. Todella kaunis lakka ja kivat koristelut, jotka ei vie lakalta liikaa huomioita :) Onko tuossa ihan livenäkin tuommoinen aavistuksen sinervä hohde? Upea! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Voi olla, että kuva vääristää, näitä on yleensä tosi vaikea saada oikeansävyisenä kuvattua. Ei se mun mielestä siinä ole sitä sinertävää. :D

      Poista
  4. On se kyllä muuten todella kesäinen :). Mä en uskalla laittaa hololakkoja kynsiin, kun mene aurinkoisella ilmalla ulos. Meinasin jo kerran kävellä lyhtypylvääseen heilutellessani sormia edessäni. Mahtoi olla näky! Mikä susta on paras valkoinen leimauslakka? Mulla on pikkupullot Konadia ja Essenceä eikä ne oikein tykkää toimia peittävästi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se! Mä olen kerran meinannut ajaa autolla ojaan kun tuijotin kynsiä... Ne on tosi vaarallisia! :D

      Mulla on itselläkin valkoinen hakusessa, paras on jankkiintunut valkoinen Konad, mutta uudemmat ei ole sellaisia, vaan vähän vetisen oloisia mun mielestä. Essence ja Dashica on musta kans keskinkertaisia, eivät peitä tietyissä leimoissa hyvin. Mundoja en nyt ole kokeillut, enkä ehkä kokeilekaan. Haluaisin ostaa seuraavaksi Rican lakkoja testiin tuota leimausta varten kun ei tuo valkoinen Konad enää kovin montaa leimauskertaa kestä...

      Poista
  5. Onpa kaunis! O.o onkohan dupe pp Sizzleb kanssa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana! Ei oli lähellekään dupe Sizzlen kanssa, sain juuri tuon PP:n tänään kätösiini niin voin sanoa varmaksi. :D Sizzle on tummempi, taittaa enemmän violettiin kun tämä taas oranssiin/koralliin. Ja tässä on lineaarinen holo. :)

      Poista
  6. Oi mikä herkku toi lakka! :O Ei oo enää pitkään aikaan ollut mitään erityisiä lakkahimotuksia, mutta tää tarvii kyllä saada. Toi leimailu sopii lakan kanssa täydellisesti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! :3 Tää on kyllä superkaunis, se kannattaa ehdottomasti hankkia! :) Kiitos!

      Poista
  7. Ääh, älkää nyt sanoko, että mä tartten tän kuitenkin? Kuvittelin omistavani jo kaikki maailman pinkit holot muttaah.....
    Lakkaus on tosi kiva:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, ainahan sä voit kuitenkin käydä tätä livenä Emmalla katsomassa? Kyllä mä ainakin aion pitää tän yksilön itselläni loppuun asti! :D Kiitos! :)

      Poista
  8. Mitäs tähän nyt sanoisi, aika täydelliseltä näyttävät nämä <3

    VastaaPoista
  9. Oi, se on kauniin värinen ♡

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)