tiistai 21. huhtikuuta 2015

Aurinkolasit päähän!

Huh huh. Eilinen Oulun sairaalareissu (sisko leikattiin) oli kyllä taas niin täynnä jännitystä, että olin illalla rättiväsynyt. Itse leikkaus meni hyvin, mutta auto päätti sitten tehdä tenät 130 kilometrin päässä kotoa. Kaikki päättyi kuitenkin hyvin ja kotiin päästiin lopulta illalla. Aamuinen puoli neljän herätys ei yhtään helpottanut asiaa! Jännä miten sitä yhdessä päivässä ehtii tulla blogimaailmaan niin paljon kirittävää. :D

Mutta nyt tämänkertaisiin lakkauksiin. Toinen ostamani Foxy Paws -lakkani saapui jälkitoimituksena. Mutta sitä kannatti kyllä odottaa, on muuten ihana väri ja ihanan kirkas! Kyseessä on neoninen keltainen/vihreä Lambada



Lakka levittyy hienosti, siistimisiä ei jäänyt. Lakka kuivuu kyllä tosi nopeasti, joten siveltimeen ei kannata ottaa kovin vähän lakkaa kerrallaan. Lakka kuivuu myös mattaiseksi neonien tapaan. 


Tuosta ylemmästä kuvasta ei nyt näe lakan hienoutta, sillä se on niin kirkas! Tästä lähikuvasta saa kuitenkin jotain käsitystä tästä, oh my!


Leimailin pitkästä aikaa kaikki kynnet ja kylläpä se vaan tuntuu oudolta nykyään. :D Leimat ovat MoYoun laatasta Pro Collection 14. 


Mitäpä tästä voi sanoa muuta kuin että ihan mieletön lakka! Nousi kyllä värinsä puolesta ykköseksi noista FP:n lakoista, vaikka kaikki ovat olleet kyllä ihania. Ai että. Ei haittaa yhtään, vaikka leimat eivät täydellisiä olleetkaan, en jaksanut välittää. :D

Muutamia FP:n lakkoja löytyy vielä Mi Nailsilta, kannattaa käydä kurkkimassa! :)

31 kommenttia:

  1. Tämä on upea ja mustat leimat todellakin paras valinta :)

    VastaaPoista
  2. No onpa ihana! Nousi heti himotuslistalle. Mun listalla on kymmenittäin ihania lakkoja, joita en koskaan saa aikaiseksi tilata, mutta eihän sitä koskaan tiedä milloin ryhtiliike iskee ja naputtelen menemään. Mutta on heeno, vitsit sentään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se todellakin on! :) Mullakin on todella paljon tällä hetkellä himotuslistalla. Jos mulla olisi rahaa niin ei olisi kyllä epäilystäkään, etteikö tilausta johonkin lähtisin. :'D

      Poista
  3. Mikähän noissa leimoissa ei oo täydellistä? Mä en näe niissä mitään sellaista mikä luokittelisi ne ei-täydellisiksi vaikka zoomailin ja tihrustelin oikein tarkasti kuvia :).

    Ja voi sentään mikä herkkupala tuo Lambada on! Harmi ettei tuota ole enää saatavilla Minailssissä, tilaisin sen nimittäin heti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin ne onnistui keskisormeen ja nimettömään, mutta etusormessa ja pikkurillissä näkyy noissa lehdissä leiman levähtämistä. Jos nyt pitää tarkentaa. :'D

      Tuo on niin herkku! Voihan se olla, että sitä vielä joskus saadaan uudelleen varastoon! :)

      Poista
  4. No nyt on kyllä! Mullakin tämä odottelee vielä lakkaajaansa mutta pian täytyy ottaa käyttöön kun aurinkokin viimein paistaa. Musta leimaus on kyllä ihan paras valinta tähän:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä lakka ei kyllä välttämättä edes aurinkoa tarvitse! :'D
      Kiitos! :3

      Poista
  5. Tuo lakka on vaan niin upea, että huhu. <3 Pitääkin nopeasti itsekin lakata sillä. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! :D Nyt äkkiä se kynsille! :D

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Tuo on kyllä niin kirkas, että se oikeasti melkein häikäisee! :D

      Poista
  7. Ihan mahtava lakka :D Ja hienot kynnet :)

    VastaaPoista
  8. On kyllä kirkas lakka! Upea! Hienot leimauksetkin :)

    VastaaPoista
  9. Ai hitto kun häikäsee! 8)
    Mutta onhan vaan näyttävä lakka ^.^

    VastaaPoista
  10. Haa! Nyt vasta tajusin että instan lisäksi voin ihan LUKEA sun blogia. :D Ja kuolata myös täällä sun kadehdittavan kauniita luomuksia. <3 Lakka on törkeen magee, leimathan ON täydelliset ja kokonaisuus toimii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, onhan se hyvä että tuosta Instasta on siis jotain hyötyä. :D Kiitos paljon ihanasta kommentista! :3

      Poista
  11. Ihan huikee väri! Ja just oikee leima, tykkään!

    VastaaPoista
  12. ihana neon ja vielä holo, oijoi <3 tosi nätit kynnet :)

    VastaaPoista
  13. Tsiisus kraist miten kirkas! Leimat oli nappivalinta :) Tulis jo kesä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on juuri sitä! :D Mäkin tossa myrskytuulessa Morsea lenkittäessäni ajattelin, että sais se kesä jo tulla! :D

      Poista
  14. Oijjjoijjoij!!! Kuola valuu melkein näppäimistölle. Meni "pakko saada" listalle niin että heilahti! Törkeen päheet kynnet!

    Ei hitto, mä oon ihan sekasin XD. Sain monta kertaa oikolukee tätä tekstiä (joo, tota muutama lausetta..). Ja sit kun piti painaa julkaise, painoinkin kirjaudu ulos. Onneks oon oppinu, että kommentti kannattaa aina kopsata. Selkeesti pään sekoittavan upee lakka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D

      Kyllä mäkin aina yritän oikolukea tekstiä ja saan silti kirjotusvirheitä aikaiseksi, lukihäiriö FTW!
      Mua ärsyttää kun oon monesti tehnyt niin, että kun on tullut kommentteja, niin painan vahingossa poista, eikä julkaise. Niitä kun ei sitten enää saa takaisin! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)