keskiviikko 20. elokuuta 2014

Tupla Essencet

Instassa mua seuraavat tietävätkin, että tänne meille takapajulan Halpa-Halliin on rantautunut Essencen standi. Mulla oli mahdollisuus piipahtaa Halpparissa samana päivänä kun lakat tulivat siellä myyntiin. Mulla oli entuudestaan jo yli 20 lakkaa tältä merkiltä, joten en ajatellut ostavani kovinkaan montaa lakkaa. Ostin kuitenkin viisi uutta lakkaa ja ne maksoivat 1,99€ kappale. Suurin osa Essencen lakoista on ollut erittäin hyvin käyttäytyviä, joten näitä uskaltaa kyllä ostaa. Kotiin päästyäni huomasin ostaneeni yhden lakan toistamiseen. Olin aikaisemmin laittanut eteenpäin yhden lakan, jonka ostin nyt uudelleen itselleni. Katsotaan onko tässä lakassa koostumus yhtään muuttunut. :D

Ensimmäisenä viidestä lakasta testiin pääsi Happy End. Tätä lakkaa swatchatessani tiesin tämän käyttäytyvän kynsilläkin hyvin ja niinhän se tekikin. Osan kynsistä sain kerroksella peittämään, mutta laitoin kuitenkin kaikkiin kaksi kerrosta. Nappiostos! :)

Keskisormen leimasin mustalla Konadin lakalla laatasta W202. Jälleen laatta leimasi kuin unelma. Nimettömästä löytyy Essencen Black Dress and White Tie, jonka voitin kerran Mimosan arvonnasta. Juuri tällaiset glitterit on parhautta. :) 



Normaalisti en niin ruusuista välitä, mutta piti tuokin kuvio testata. Ihan nättihän tuo on. :D 

Tämän postauksen kirjoittamisen jälkeen olen kotiuttanut kaksi Essenceä lisää ja yksi olisi vielä ostoslistalla... :P

Käytetyt lakat:

Essence Happy End, Konad musta ja Essence Black Dress and White Tie

19 kommenttia:

  1. Hurjan kaunis leima, kauniit kynnet :)

    VastaaPoista
  2. Oijoi joi... missä missä missä? Mä asun myös pohjois-pohjanmaalla ja yrittäny kytätä meidän kylän halpista että tulisko sinnekkin essencet mut vielä ei ainakaa ollu viimeks ku kävin. Toivottavasti tulee tännekkin. Ihana lakkaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ylivieskassa mä oon niitä shoppaillut, se taisi olla ainoa (harvinaista kyllä) täälläpäin jossa niitä myydään. Kiitos! :)

      Poista
    2. Aaa... Eli ei meidän nurkilla. Pitäis käydä Oulun halpikset tutkimassa, josko jostai niistä löytäis. Noita lakkoja ois kyllä kiva päästä testaamaan.

      Poista
    3. Ylivieska taitaa olla pohjoisin Halppari tällä hetkellä missä niitä myydään. Kynsikoristelut -ryhmässä FB:ssä oli juttua tästä. Toivottavasti näitä standeja saadaan myös muuallekin leviämään! :)

      Poista
  3. Aivan IHANAT. Ja edelleen olen kunnioituksesta mykkä kun katson sun leimausjälkeäsi... missä on kaikki reiät? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ^_^ Näkyyhän tuossa lähikuvassa muutamia reikiä kun tarkkaan katsoo, mutta en kyllä joutunut edes paikkailemaan tän leiman jälkiä, se oli noin hyvä alusta asti. :D

      Poista
  4. Ihanat kynnet! <3 Tosi nätti pinkki lakka, ja tuo ruusuleima on kyllä kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo lakka käyttäytyykin vielä niin mainiosti että! :)

      Poista
  5. Nää on suoraan sanottuna täydelliset! Iskee muhun täysillä.

    VastaaPoista
  6. Hyvältä näyttää! (..ja tekis mieli jatkaa kommenttiani sanaparilla "niinku kuuluuki!"..)

    VastaaPoista
  7. Ihanat kynnet jälleen. ^^ Mäkin kävin Kokkolan Halpa-hallissa, kun oltiin siskoa muuttamassa Turkuun. Ostin kolme ja yksi jo lähtenyt kirppispinoon, koska tajusin omistavani jo dupen. :D Onneksi ei hinnalla harmita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Mä olen haalinut näitä jo luvattoman monta, mutta onneksi hinta ei päätä huimaa! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)