keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Uusi leimauslaatta

Nykyään suhtaudun aina varovaisesti uusiin leimauslaattoihin. Ei se ole aina merkistä tai merkittömyydestä kiinni, onko laatta hyvä mun käyttöön vai ei. 

Sain Born Pretty Storesta testiin yhden leimauslaatan. Tämä laatta herätti mun mielenkiinnon ihan kuvioiden puolesta. Suhtaudun epäilevästi varsinkin näitä kiinalaisia laattoja kohtaan, mutta päätin ottaa riskin, testimielessä kun kerran liikutaan. 

Tutkailin laattaa ja siinä näkyy olevan suojakalvo, kuten muissakin laatoissa yleensä on. Tässä laatassa oli tällainen sininen kalvo myös toisella puolella. Laatan reunat ovat kuitenkin terävät, joten niitä kannattaa varoa.


Kalvo lähti helposti pois ilman väkivaltaa. Seuraavaksi kokeilen aina kuinka terävät reunat laatan kuvioissa on. En pysty käyttämään metallista skrapaa, jos ne ovat kovinkin terävät. Käytän aina muovikorttia tässä tapauksessa, muuten ylimääräinen lakka ei lähde kunnolla pois. Toinen syy miksi kokeilen laattaa on se, että repaleinen laatta repii puhdistuslapun hyvin nopeasti. Se ärsyttää.

Tämä laatta tuntui olevan tarpeeksi sileä metallisellekin skrapalle. Yllätyin. :)


Tämän jälkeen tein pienen testin ja kokeilin tarttuuko kuvio leimasimeen hyvin. Se tarttui mielestäni erittäin hyvin! Yllätyin jälleen. 

Tämän jälkeen olinkin valmis lakkaamaan kynnet. Pohjalle laitoin Essence Love Me, Cupcake! -lakalla ja päälle leimasin kuviot China Glazen Rendezvous With You:lla. Toimi kuin junan vessa! Jonkin verran reikiä ja leviämistä on nähtävissä, mutta pistän ne oman laiskuuden piikkiin. :)


Etusormessa on esimerkiksi leima onnistunut aika hyvin. Tässä vielä lähikuvaa: 


Tästä tullaan siihen lopputulokseen, että olen hyvin positiivisesti yllättynyt laatan laadusta. Kuitenkin voin sanoa kokemuksen perusteella, etteivät kaikki samat laatat ole aina yhtä hyvälaatuisia. Minun ainakin oli hyvälaatuinen ja voin puhtaalla omallatunnolla suositella sitä. :) Heidi oli testannut myös samaa laattaa ja aika samat tulokset oli hänelläkin.  

Käytetyt lakat:


Tämä laatta löytyy kynsikoristeista hintaan 2.99 USD. Koodilla DRL91 saa 10% alennusta ostoksista. :)


10 kommenttia:

 1. Yllättävän hyvää jälkeä! Ite suhtaudun kanssa kaikkeen kiinatavaraan epäilevästi, mut mulla on kyllä ollu Born Pretty Storen tuotteet hyviä laadullisesti :) Ainiin ja kynnetki on todella kauniit, jälleen kerran! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, aina vähän pitää epäillä, mutta tämä epäilys kyllä oli ihan turha! :) Kiitos!

   Poista
 2. Komeat kynnet! :) Kiva kuulla, että tuolla laatatkin voi tosiaan olla toimivia, pitää itse seuraavassa testierässä varmaan kokeilla leimailu-osastoakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tätä kyseistä laattaa ainakin voin suositella, muista ei ole kokemusta vielä. :)

   Poista
 3. En oo aiemmin osannut ajatella asiaa noin konkreettisesti, mutta se on rasittavan tosi että jos vanulappu rikkoontuu laattaa pyyhittäessä niin se on kyllä vakava miinus.
  Hyvä että tämä laatta toimi. Sievä lakkaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jotenkin ajattelen noi vanulaput, että niitä ei raaski niin paljon käyttää kuin tavallista vessapaperia. Siksi se rikkoontuminen on alkanut ärsyttämään, kun niitä menee hukkaan. :D
   Kiitos! :)

   Poista
 4. Kauniit sävyt tässä lakkauksessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihastuin tuohon Essencen lakkaan, onneksi se vielä käyttäytyikin kelvollisesti. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)