torstai 17. heinäkuuta 2014

Shimmer Polish: Vanessa & Bernice

Kuten aiemmassa Shimmer Polish -esittelypostauksessa mainitsin, teen tästä lähtien parin lakan esittelypostauksia.  Toivottavasti nämä eivät kyllästytä jo kovin paljon. :) Lakkailen näitä Shimmer Polisheja aina IsaDoran Peel Off -aluslakan päälle ja mulla se pysyy maksimissaan vuorokauden kynsillä, joten näitä lakkauksia kertyy aika nopeaan tahtiin. :)

Ensimmäisenä Vanessa. Vanessa on upea harmaalla pohjalla hopeista, punaista ja mustaa sisältävä glitterilakka.Mulla tulee tästä lakasta mieleen jostain syystä vampyyrit. :D Tähän lakkaan ydistin A Englandin Dorian Grayn ja Briar Rosen. Leimasinlaattana Pueen 65. Toimii!Tämä on ihan mieletön ihanuus! <3 Sopii kesään taas äärettömän hyvin! :D

Seuraavaksi Bernice. Bernicessä pääväreinä ovat hopea, musta ja sininen. Tätä en löytänyt Shimmer Polishin sivuilta jostain syystä, mutta ETSYssä se näkyy kyllä.Halusin kokeilla tätä lakkaa Gina Tricot Clear Bluen päälle. Aksenttikynnestä löytyy kaksi kerrosta Berniceä.Kumpi lakka oli enemmän teidän mieleen? Mulle tuo Vanessa on lähes täydellinen lakka, joten mä valitsen sen. :)

Shimmer Polishin lakkoja voi ostaa reilun 9 euron hintaan vaikka Shimmer Polishin sivuilta ja ETSYstä. Tässä blogissahan ei ole maksullisia linkkejä, ne vain auttavat teitä löytämään nämä halutessanne. ;)

10 kommenttia:

 1. Vanessa iski muhun kyllä tällä kertaa enemmän. Aivan täydellinen <3

  VastaaPoista
 2. Uuuuu, mä tykkään Bernicestä! ♡

  VastaaPoista
 3. Oi miten kauniit molemmat lakat! Molemmat oli mun mieleen, mutta ehkä kuitenkin Vanessa oli nätimpi ja tulee tosiaan mieleen vampyyrit <3 Ja suunnittelu taas täydellinen, ah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä molemmat on aika uniikkeja! <3
   Kiitos! :D

   Poista
 4. Vanessa näyttää kyllä niin mahtavalta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä lakka kyllä sopis sullekin tosi hyvin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)