maanantai 5. toukokuuta 2014

Starat

Sain Born Pretty Storesta testiin pieniä hopeisia niittejä. Mulla on näistä isompia versioita ennestään olemassa, mutta halusin myös näitä pieniä. Nämä ovat halkaisijaltaan 3 mm. Lisäksi nämä taipuvat kynnen mukaan paremmin kuin ne isommat.


Lakkasin peukaloon, etusormeen ja pikkurilliin Gina Tricot Raspberryn. Raspberry peitti kahdella kerroksella ja levittäminen oli oikein miellyttävä kokemus. Keskisormesta löytyy Ginan valkoinen, leimat ovat tuolla Raspberryllä tehtyjä ja leimasinlaattana oli Pueenin 44. Nimettömästä löytyy pohjalta Orlyn Miss Conduct ja koristeina näitä saatuja niittejä.


Tästä näkee paremmin noiden niittien istuvuuden. Myös tuo Orly Miss Conduct näkyy paremmin. Ah, se on edelleen niiiiin kaunis! :)


Tykkäsin tosi paljon tästä lakkauksesta. Yllätyin positiivisesti Raspberryn leimaavuudesta sekä niittien istuvuudesta. Nämä niitit pysyi mun kynsillä melko monta päivää pelkällä pikakuivattajalla. :)

Tässä vielä käytetyt lakat:

Gina Tricot Raspberry & White, Orly Miss Conduct

Nämä niitit löytyvät kynsikoristeista ja näkyvät olevan tarjouksessa tällä hetkellä 2.29$/200kpl. Koodilla DRL91 saa 10% alennusta ostoksista. :)

http://www.bornprettystore.com/


18 kommenttia:

  1. Jälleen kerran todella upeat kynnet! Alkoi himottamaan yhä enemmän ja enemmän tuo Orlyn lakka.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onhan tuo Miss Conduct aika nätti tapaus! :D

      Poista
  2. Hitto! Mä olin laittanu tuon Orlyn kirppiskasaan, mutta taidanki ottaa sen pois sieltä ja jemmata takaisin Helmeriin <3 Ihana..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän siitä nyt voi luopua! :D Se on ihana!

      Poista
  3. Tosi nätit kynnet ja ihanan siisti leima :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pari kertaa piti ottaa leima uusiksi leimasimeen, kun scraper tahtoi väkisinkin ottaa liikaa lakkaa pois tuosta isoimman tähden keskustasta. :)

      Poista
  4. Upeat kynnet! :) Leimaapas toi Rasberry hyvin. :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mäkin yllätyin miten se noin hyvin leimasi! :)

      Poista
  5. Ihanat ja kauniit väriset kynnet. :)

    VastaaPoista
  6. Oikein kauniit! Herkullisia sävyjä:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)