keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Shimmer Polish: Tammy

Tammy on ensimmäinen Shimmer Polishin lakka, jossa on tikkuglitteriä. Jep, niitä bakteereja tai säärikarvoja. Onneksi niitä on vain vähän ja ne sekoittuvat muihin glittereihin helposti. Tikkuglitterit ovat hopeisia, mutta glitteriä löytyy seasta myös violettina, kultana ja mustana.Mä tein vähän erilaiset lakkaukset kuin normaalisti. Laitoin vain yhden kerroksen Tammya aluslakan päälle, joten mun kynsi näkyy sieltä alta. Tykkään tällaisista lakkauksista paljon, mutta mulla ne ei ihan vielä toimi kuten haluaisin, sillä kynnet on vielä vähän turhan värjäytyneet. Keltaisuus on kyllä vähentynyt paljon. Päälle laitoin kultaiset leimat China Glazen Passionilla laatasta BM-429 ja mattasin ne China Glazen Matte Magicilla.


Jännästi tuo Passion ei peittänytkään ihan täysin noita glittereitä piiloon, vaikka leimat onnistuivatkin ihan kohtuullisesti. Tässä vielä lähikuvaa:


Jotenkin mä tykkäsin näistä ihan hirmusti. Taidan kokeilla tällaisia kynsiä vielä niin, että laitan pohjalle Essien Sugar Daddya. Iskeekö tällainen läpinäkyvä lakkaus teihin?

Shimmer Polishin lakkoja voi ostaa reilun 9 euron hintaan vaikka Shimmer Polishin sivuilta ja ETSYstä. Tässä blogissahan ei ole maksullisia linkkejä, ne vain auttavat teitä löytämään nämä halutessanne. ;)

26 kommenttia:

 1. Mä tykkään tuosta läpikuultavuuden herkkyydestä! :)
  Ja muutenkin tästä vaaleasta yleisilmeestä. :)

  Osaat ehkä vastata; eli tekeekö Shimmer Polish kustomoituja lakkoja pyynnöstä, mistä pitää asiaa kysellä ja mitähän se lysti kustantaa? Mulla on pyörinyt mielessä yksi yhdistelmä, mutta.. Olis hauskaa saada oma nimikkolakka, joka olis vaan mun aarre :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!

   Tekee kustomoituja lakkoja, asiaa voi kysellä tästä linkistä (löytyy sposti ja ohjeet mitä siihen postiin pitää laittaa): http://www.shimmyshimmer.com/p/contactpurchase.html

   Tarkkaa summaa en osaa sanoa, mutta asiaa kannattaa kysellä Fanilta, koska hän tilasi kustomoidun lakan aikoinaan. :) Mullakin on käynyt mielessä oman teettäminen, olisihan se kiva olla nimikkolakka!

   Mäki

   Poista
 2. Vauuu! Ihan täydellinen tuo glitter tuolla alla. :) mä luulin että oot käyttänyt niitä vinyylejä ja olin ihan hämmästynyt kun luin että oot leimannut nuo kuviot! Tosin ootkin ihan huippuleimaaja. ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon käyttänyt aika paljon tätä laattaa juuri sen vuoksi, että olen laista käyttämään vinyyleijä. :D

   Poista
 3. Heiiii, taas yksi hauska idea kokeiltavaksi, eli lakkaustyyli miellytti ainakin minua! :)

  VastaaPoista
 4. Veikeät! Tosi veikeät, tykkään! :) Ei irtoa yhtään enempää analyysiä, mutta näissä on kyllä eri jännittävä fiilis. Sanoinko jo että "veikeät"? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Veikeässä on ihan tarpeeksi analyysiä. :D

   Poista
 5. Ihanat :o Jotenki niin erilaiset, mutta silti niin upeat! Täytyy itsekin koittaa vähän samantyylisiä. :3 Ps. Luulin taas, että oot käyttäny vinyylejä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin pidin näistä paljon, tällaisia kynsiä ei montaa ole vastaan tullut. :) Vinyyleitä käyttää niin moni nykyään, ettei ihme! :D

   Poista
 6. On kyllä nätit, tulee mieleen joku lasitaideteos :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat kynnet. Herkät ja naiselliset ja oih ja voih...

  VastaaPoista
 8. Että nää on ihanat, jotenkin nuo leimaukset tuon glitterin päällä näyttää mahtavilta.. Ehkä se on tuo pieni läpikuultavuus :)

  VastaaPoista
 9. Tykkään! Aivan ihanat kynnet! ^_^

  VastaaPoista
 10. Mä tykkään kans läpinäkyvyydestä! Nuo on kyllä hienot :) En vain ole saanut aikaiseksi suunniteltua, saati tehtyä itselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mulla kun näitä testaamattomia glittereitä on vähän enemmänkin niin tällaisia kynsiä saattaapi näkyä vastaisuudessakin... :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)