perjantai 11. huhtikuuta 2014

Shimmer Polish: Alessandra

Mulle on käynyt niin hassusti, että oon onnistunut varastoimaan valmiita postauksia vähän liikaa. Ajattelin julkaista tämän postauksen jälkeen useampana peräkkäisenä päivänä postauksia, jotta saisin ne ajan tasalle. Tai ainakin lähelle sitä. :D Lähinnä nämä Shimmer Polish -lakkaukset ovat roikkuneet valmiissa jo pidemmän aikaa. Niitä on luvassa lähipäivinä useammatkin.

Alessandra on punaisella pohjalla oleva glitterilakka. Pohja on kuitenkin niin läpikuultava, että kuvien perusteella se näyttäisi toimivan myös vaaleiden lakkojen päälle värjäämättä niitä punaiseksi.Pohjalle laitoin A England Rose Bowerin ja kärkiin töpöttelin vinottain Alessandraa.Tulikohan näistä liian jouluiset taas? Ehkä olisi pitänyt valita jokin muu lakka pohjalle kuin tuo punainen... :D

Shimmer Polishin lakkoja voi siis ostaa reilun 9 euron hintaan joko Shimmer Polishin sivuilta, ETSYstä ja joitakin näitä myy esimerkiksi Harlow & Co. Tässä blogissahan ei ole maksullisia linkkejä, ne vain auttavat teitä löytämään nämä halutessanne. ;)

10 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)