maanantai 7. huhtikuuta 2014

Kun kädet kerran tärisi

Olin tehnyt eräänä lauantai-iltana pari epäonnistunutta lakkausta. Lakkojen poiston jälkeen laitoin jotain idioottivarmaa kynsille. OPI DS Extravagancen kanssa on vaikea epäonnistua. Lakkasin pohjat sillä ja menin tyytyväisenä nukkumaan. Seuraavana päivänä siivosin ilmeisesti melko raskaalla kädellä... Siivoamisen jälkeen leimasin kynnet China Glazen Admirella MoYoun laatasta Pro Collection 06. Tässä vaiheessa en huomannut mitään kovin omituista käsissäni, mutta kuvia ottaessani kädet alkoivat tärisemään, enkä saanut sitä loppumaan. :D Kaikki kuvat tärähtivät kun sormet hytisivät hervottomasti. Puristin käden nyrkkiin pullon ympärille ja lopulta sain yhden lähes onnistuneen kuvan otettua. :)


Tällä lakkauksella mentiin se sunnuntai. Käsien tärinä onneksi loppui aikanaan. Pitääkö tästä tehdä se johtopäätös, että siivoan liian harvoin tai pitäisi suunnata kohti punttisalia? :D

Tässä vielä käytetyt lakat:

OPI DS Extravagance, China Glaze Admire ja Poshe pikakuivattaja

EDIT: Hei te ihanaiset, jotka ehditte jo kommentoida postausta! Minä kämmäsin ja poistin kerralla kaikki kommentit. :( Ehdin kyllä ne lukea, mutta virheellinen napinpainallus poisti sitten ne ilmeisesti lopullisesti. Vai saako näitä kommentteja kenties jostain takaisin?

7 kommenttia:

 1. Teil on kyl aina siistiä!! Jos haluat "punttia" nii tuu auttaan mua siivouksessa.. Synttärit ku lähestyyy.. ;) Täristään sit yhdes!! Heheh. ;) Ei tainnu olla kovin hyvä myyntipuhe. Kynnet on silti hyvännäköset, kivan kesäiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli siivoan liian paljon! :D Pitää miettiä sitä jeesaamista sitten kun omat hommat on hoidettu. ;)

   Poista
 2. ihana toi opi! ja upeat kynnet <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)