torstai 6. maaliskuuta 2014

Lakkausnurkkaus: Osa 3

Tässä osiossa esittelen lakkahyllyt. Niitä on yhteensä kuusi kappaletta. Hyllyköt olen tehnyt itse (mitä nyt isä avusti vähän ;) ). Lakat on järjestetty merkeittäin, mutta juurikaan muuta järjestystä ei sen lisäksi ole. Yhteensä lakkasaldo näyttää tällä hetkellä 252 kappaletta.

Ensimmäisestä hyllystä löytyy kaikki OPIt. Seasta löytyy myös muutama harvinaisempi lakka. :)


Seuraavasta hyllyköstä löytyy China Glazen lakkoja. Lähinnä tässä on OMG -kokoelmaa, Tronicaa, Romantique -kokoelmaa ja Hologlam -kokoelmaa.


Koska kaikki China Glazet eivät mahtuneet edelliseen hyllyyn, loput ovat tässä sulassa sovussa A England -lakkojen kanssa. :)


Tästä hyllystä löytyy kaikki Shimmer Polishin lakat sekä Essiet (niitä saisi olla kyllä paljon enemmän!).


Täällä mennään jo vähän halvempiin lakkoihin. Takana Color Clubia, sitten Essenceä, Misaa ja edessä Gina Tricot -lakkoja. Muutama muukin merkki löytyy seasta.


Viimeisestä hyllystä löytyy jo vaikka mitä, eniten Flormareita. 


Mitä nämä lakat vaikuttivat? Oliko järjestys mielestäsi hyvä vai pitäisikö pakkaa sekoittaa? :D Vielä olisi yksi osa Lakkausnurkkaus -postauksia esittelemättä ja se liittyykin sitten valokuvaukseen. :)

12 kommenttia:

 1. Näyttää oikein ihanalta! :) Mä haluisin kanssa jossain vaiheessa saada mun lakat esille! Nyt ne vaan majailee helmerissä :( Olis paljon helpompi valita lakkoja, jos kaikki olisi esillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän nämä mahtuisi paljon pienempään tilaan jos ne olisivat helmerissä, mutta juuri sen vuoksi pidän näitä näin, että niitä voi sitten aina ihaillakin! :)

   Poista
 2. Olen nyt jotenkin ihan järkyttynyt tuosta Essie-lakkojen määrästä. o_O Mulla on Essietä toiseksi eniten, 30 pulloa ja lisää on matkalla :D Noi hyllyt on kyllä aivan ihanat, mun lakat on tylsästi suurin osa vaan vessan peilikaapissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aion ostella Essietä vähitellen lisää, mutta vain suomisudilla, ehkä se hillitsee tätä määrää. :D Ja toisekseen lähin paikka, jossa Essietä myydään taitaa nykyisin olla 80 km päässä... Naapuripaikkakunnan Essie-hylly on ammottanut tyhjillään jo pitkään.

   Poista
 3. Näyttää kyllä hyvältä! Ihanasti kaikki lakat esillä, eikä piilossa laatikoiden syövereissä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitäähän näistä lakoista saada nauttia muutenkin kuin vain kynsillä! :D

   Poista
 4. Ei voi muuta kuin ihailla =)

  VastaaPoista
 5. On kuin karkkikaupassa:) Mä aina ihastelen näitä hyllyratkaisuja joissa lakat ovat esillä mutta omani haluan säilyttää kuitenkin visusti Helmerin uumenissa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sen huomaa kun vieraita käy, että silmät kiiluu kivasti niillä ihmisillä jotka lakkojen päälle ymmärtää jotain. :D :D Mäkin ehkä joudun joskus sitten turvautumaan helmeriin, jos tilaa tarvitaan johonkin järkevämpään (ihan niin kuin sellaisia asioita olisi...). :D

   Poista
 6. Voi kun nämä on niin kauniita <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)