sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Hempukat

OPI Brazil -kokoelman lakoista mulle viimeisimpänä saapunut Don't Bossa Nova Me Around. Superkaunis ja hienosti käyttäytyvä yksilö. Itse laitoin tätä kolme kerrosta, vaikka se peittikin jo aika hyvin kahdella. Tein nämä kynnet taas kymmenen jälkeen illalla, joten kovin monimutkaisia koristeluja en ehtinyt tehdä, vaan laitoin vain nämä siirtokuvat arkista G078. 

En yleensä pidä mitään tekstejä vaatteissa tai kynsissä, jos en tiedä mitä ne tarkoittavat. Kaikkihan ovat kuulleet näitä legendaarisia juttuja esimerkiksi tatuoinneista, jotka tarkoittavat ihan mitä sattuu. Nimettömässä olevaa tekstiä en osaa tulkita, mutta onneksi nämä kynnet eivät olleet pitkäikäiset. :)
Näiden kynsien teosta on jo aika kauan aikaa, mutta huomaatte varmaankin parin kynnen olevan muodoiltaan ja pituuksiltaan vähän sinne päin... :P Nyt kynnet ovat onneksi jo kasvaneet, joten se ärsytys on poistunut. Älkää siis jatkossa ihmetelkö jos näitä epämuodostumia tulee useammassa postauksessa.

Muistittehan muuten kääntää kelloja? Saa nähdä kauanko itsellä menee taas sisäisen kellon kääntämisessä. Onneksi olen kuitenkin enemmän aamuvirkku, joten sen pitäisi olla helpompaa kuin iltavirkuilla (tai näin olen kuullut). :)

Käytetyt lakat:

OPI Don't Bossa Nova Me Around ja Poshe pikakuivattaja

26 kommenttia:

 1. Mä tykkään näistäki.. ;) et sattui muistaan onko mulla noi siirtokuvat?? Jos ei niiiiii oonpas ollu hölmöläine ku en oo ostanu!! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä sulla ehkä oli nämä. :D

   Poista
 2. Don't Bossa Nova Me Around on kyllä tämän kevään ehkä jopa paras lakka. Ainakin näiltä isoimmilta valmistajilta. Nätisti käy noi siirtokuvat näihin kynsiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep samaa mieltä, tämä oli kyllä ehdoton pakkohankinta! Kiitos :)

   Poista
 3. Nyt sullakin on tuo lakka. Onneksi hankit sen. :)
  Siirtikset sopii täydellisesti tuohon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on tämä mulla ollut jo jonkin aikaa, nyt vasta pääsi blogiin asti! :D Tämä on aivan ihana lakka. :)

   Poista
 4. No nämä ovat kyllä ihan täydelliset mun makuuni! ♥

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniit :) Bossa Nova on mun ostoslistalla myös, mutta tuleva ulkomaanmatka vähän pakottaa himmailemaan lakkahankintojen kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllä mäkin lykkäisin tämän lakan ostoa, jos ulkomaanmatkaa olisi tiedossa! Rahatilanne kylläkin sanoo, että osta lakka ja tyydy vain haaveilemaan lomasta. :D

   Poista
 6. Ja Don't Bossa Nova Me Around sujahti juurikin ostoskoriin. Oon ettiny tollasta likasta vaaleenpunasta "itämaisiin" lakkauksiin. Ihanat kynnet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä ostamisen arvoinen lakka on! Mulla vielä pari lakkaa houkuttelisi näistä Brazileista, mutta ehkä joskus myöhemmin sitten... :) Kiitos!

   Poista
  2. En ensin halunnut niistä yhtäkään ja nyt on jo viis varmaa himotusta ja oletettavasti parin kuukauden päästä huomaan hamstranneeni ne kaikki. :)

   Poista
  3. Mulla taas oli himo näihin heti kun näin nämä. :D

   Poista
 7. ihanat kynnet :o täydellinen yhdistelmä!

  VastaaPoista
 8. Apua, nää on todella kauniit!

  VastaaPoista
 9. Nää on herkät ja kauniit! Tulee mieleen Geisha-suklaa. Ja siirtokuvat kolahtaa muutenkin, tekee mieli katsoa joku aasialainen leffa, niistä pidän :) Mulla on tuo Bossanova ja kovasti oon miettinyt miten siitä ten hieman "synkemmän", jotta sopii omaan tyyliin paremmin :D Vaikka ei siinä, vaaleat ihan yksivärisetkin on ihan tyylikkäät ja sopii mihin tyyliin tahansa! Ajattelin tuon parittaa Mustahopeaglitterin tai hopeiden niittien kanssa tai joskus jopa mustan halkeilulakan kanssa, sitä oon käyttänyt niin vähän. Saa vähän tuohonkin asennetta sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosta Bossanovasta saa kyllä hakemalla hakea sitä synkkyyttä, sen verran henpeä tää on! :D Jotain mustaa päälle jossain muodossa tosiaan voi auttaa asiaa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)