perjantai 14. kesäkuuta 2013

Pikakynnet

Mä olin varannut koko illan kynsien laittoon. Huolellisesti puhdistin kynnet ja viilasin nämä lyhyemmäksi kuin pitkään aikaan (tuntuu vähän oudolta...). Mulla on tapana vielä viilata kynnen pintakin tasaisemmaksi ja kiillottaa se siihen tarkoitetulla viilalla. Oon huomannut, että lakkaukset on paljon helpompi poistaa sileältä kynneltä kuin karheammalta. Luonnollisesti. :P Tämän kun olin saanut tehtyä, keskeytyi mun suunnitelmat pahasti ja pääsin jatkamaan lakkausten tekoa niin, että aikaa oli taas suunnilleen puoli tuntia. Höh. Jotain nopeaa täytyi siis saada kynsille. Äkkiä siis vaan China Glazen Virtual Violet kynsille, se on nopeeta. Peittää kahdella kerroksella mainiosti.
No mitä sitten? Jotain nopeaa, leimat vai siirtokuvat? Koska tein näihin lakkauksiin leimat, valitsin sitten tämänkertaisiin siirtokuvat. Siirtokuvat ovat arkista C038.  Nämä ovat musta hirmun kivoja ja eivät vie kauniilta lakalta paljon tilaa. :)
Nämä lakkaukset on ollut mulla jo neljä päivää ja nyt alkaa vasta olemaan kulumisen merkkejä. Eli hyvin nämä pysyi kynsillä. Ja kun mulla olisi ollut aikaa vaihtaa kynnet niin mitä mä sitten tein? No kasasin koko illan ihanan siskontytön syntymäpäivälahjaksi tarkoitettua nukkekotia! :D Lakkausten vaihto siirtyi siis taas päivällä, mutta eipä siinä mitään, tykkäsinkin näistä oikein paljon. :) 

Ja loppuun vielä onnittelut kaksivuotiaalle päivänsankarille, Onnea "NaaNaa"! <3

13 kommenttia:

 1. Toi lakka on kyllä ihana, ei se kaipaa mitään isoja koristeluja :D

  VastaaPoista
 2. Hienonnäköiset, samoin decalit. Kävin tsekkaamassa linkkisi, jotenkin tuntuisi etten itse raaskisi niitä sitten käyttää jos kerran tulisi ostettua... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haha, käytettäväksihän nämä on tehty! :D Ja näitä siirtokuvia on kyllä tarpeeksi moniin kynsiin kun ovat niin pieniä. :)

   Poista
 3. Aivan ihanat! Tosi kaunis violetti :)

  VastaaPoista
 4. Onko sulla Color Clubin Wild At Heartia? Olisi kiva päästä vertaamaan näitä kahta keskenään, sillä olen jo monta kertaa ollut tilaamaisillani tuon lakan kunnes muistan, että mulla on WAH ja se on niiiiiin saman näköinen.

  Suloiset nuo pienet decalit ja kiva lakkaus kaiken kaikkiaan, as usual:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan mulla tosiaan se, pitäis koittaa lakata niitä johonkin ja vähän vertailla. Tosin en tiedä saanko kameralla miten eroja aikaiseksi, mutta voinhan kokeilla. :)

   Kiitos! :)

   Poista
  2. Vertailuhan löytyy nyt facebookin puolelta: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=647570291938519&set=a.502801806415369.165285.482030108492539&type=1&theater

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)