maanantai 27. toukokuuta 2013

Muutama hankinta

Olen pyrkinyt vähentämään lakkojen ostoa ja miettimään kaksi kertaa ennen ostoa. Näiden kaikkien ostoa olen miettinyt enemmän kuin kaksi kertaa. :) Näiden kuuden ensimmäisen ostosta syytän puhtaasti Sissiä ja Emmaa. :D Eli kysymyksessä on Gina Tricotin lakat. En ole aikaisemmin omistanut yhtään, sillä lähin myymäläkin sijaitsee 80 kilometrin päässä. Nyt kuitenkin tuli viikonloppun vietettyä siskojen kanssa ja rentoutumista oli tiedossa kauppoja kierrellen isossa cityssä. Sieltä en muuta ostanutkaan kuin nämä kuusi lakkaa. Ja olin hyvin tyytyväinen saldoon. :)

133 Shimmer Pink126 Candy Pink

131 Lemon

93 Line Up

130 Shimmer Mint

125 Candy Mint

Melkein kaikki näistä edellisistä on hyvin epätyypillisiä lakkoja mulle, mutta tämä on siis tyttöjen vika. :P

Sitten ostin alennuksesta OPIn Skyfall-kokoelmasta The Spy who Loved Men. Tätä olen jo monta kertaa miettinyt ja nyt kun se alennuksessa oli niin eihän sitä voinut siihen jättää. 


Facebookissa jo hehkutinkin, että olen lukemattomien kauppojen ja satojen kilometrien metsästyksen jälkeen löytänyt itselleni Lórealin Confettis-lakan. Se onkin jo päässyt kahteen kertaan kynsille, joista molemmat lakkaukset epäonnistuivat, mutta niistä myöhemmin. :)


Viimeisenä mutta ei todellakaan vähäisimpänä A Englandin Dorian Gray. Tässä taas pätee se, että tylsä harmaa ei ole tylsä harmaa. Tätä olen ehtinyt testata jo sen verran, että se leimaa erinomaisesti! Miksi sitä edes epäilin...? :D


Lakkojen lisäksi olen ostanut mm. siirtokuvia, mutta laiskuuttani en niitä jaksanut kuvata. :) Jospa mä saisin seuraavaksi aikaiseksi jotain lakkauksiakin esitellä. Mukavaa alkanutta viikkoa!12 kommenttia:

 1. Ihania lakkoja, tosin ihmettelin hetken etten muista Skyfall-kokoelmasta lakkaa The Spy Who Love Men. Sitten tajusin, että se oli taivutusmuoto. :*)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, olisin varmaan voinut kirjoittaa sen paremmin, mutta aina ei ajatus juokse... :D

   Poista
 2. Toivottavasti tykkäät Ginan lakoista ettei me olla ihan aiheetta hehkuteltu:D Shimmer Mintiä kannattaa ohentaa heti kättelyssä muutamalla tipalla, se on aika paksua tavaraa mutta talttui kyllä sitten käyttömukavaksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin pulloissa tykkään kovasti! :D Keltaista mä olen jo kokeillut kynsille ja verrattuna esim. Miyon keltaiseen lakkaan se pesee sen 100-0. :) Pitääpäs kokeilla ohentaa tuota Shimmer Mintiä ennen testiä.

   Poista
 3. Mistä noita A Englandin lakkoja saa? <:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomesta näitä saapi vain Adeninasta, suora linkki lakkoihin http://www.adenina.fi/kynsilakka/aengland.html?limit=all

   :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. :D Toivotaan että te olette oikeassa näiden suhteen! :D

   Poista
 5. Ihania ostoksia, niin herkullisia värejä <3 Mä naureskelin kans tuolle taivutusmuodolle, kun olin sitä ensin vähän aikaa ihmetellyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä herkullisia värejä, tiedä sitten onko ne mulle sopivia värejä... :D Ensi kerralla mä vähän kiinnitän enemmän huomiota noihin kirjoitusmuotoihin... :D

   Poista
 6. Ihanaa etten ole ainoa joka on vähentänyt lakkojen hankkimista. Itsekkin nykyään mietin muutamaan otteeseen ja katselen vanhoja lakkoja, tarvitseeko joku tietty uusi välttämättä ostaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä ainakin kovasti yritän vähentää. :) Ostoksien harkinta voi kyllä johtua siitäkin, että multa tuntuu löytyvän jo kaikenlaisia, joten tulee ostettua dupeja jos ei harkiste sen enempää. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)