keskiviikko 29. toukokuuta 2013

2 x FAIL

Kuten ostopostauksessa totesin Lórealin Confettiksen yhteydessä, että en ole saanut sillä vielä yhtään onnistunutta lakkausta aikaiseksi. Tässä nämä pari esimerkkiä pieleenmenneistä lakkauksista. Ensimmäisenä pohjalla Essencen lakka Where Is the Party. Olen lakannut tällä kerran aikaisemminkin, kun kokeilin splatter-tekniikkaa. Lakka teki tälläkin kertaa saman jutun kuin edellisellä. Eli se meni ruttuun ihan itsestään. Kostoksi tuolle lakalle luovutin sen eteenpäin siskolle. :) Tässä kuitenkin pohjalla tuo Essencen lakka, siihen päälle Confettis ja China Glazen mattalakkaa vielä sen päällä. 


Muuten kiva, mutta rutussa on ja pahasti. Olosuhteiden pakosta jouduin olemaan nämä kynsillä seuraavaan päivään. Sitten seuraavana päivänä uusi yritys. Taas essenceä. Ja taas virhe! Olen esitellyt tämän lakan tässä postauksessa ja se oli silloin unelma levittää ja peitti hyvin. No eipä ollut enää. Lakka itsessään ei mun mielestä ollut paksuuntunut tai mitään, mutta eipä vaan ollut miellyttävää levittää. :O Tähän päälle lisättynä Confettista sai aikaan näin hienon efektin, että kärjet alkoi kuultamaan läpi. Lakkasin siis myös kärjetkin joka kerroksella ;). TADAA!


Että näin taidokkaita esityksiä oli tällä kertaa tarjolla. Kolmatta kertaa en edes yrittänyt, sillä tuo glitterilakka on raivostuttavaa poistaa liottamallakin. Kyllä mä silti vielä aion onnistua tämän Confettiksen kanssa! Se nyt vaan on ihanin glitterilakka mitä olen kynsilleni kokeillut sillä minähän olen mustavalkoinen ihminen muutenkin. Toivottavasti mua ei vaan ole tuomittu olemaan yhteensopimaton tuon Lórealin ihanuuden kanssa. :D

18 kommenttia:

 1. Ulkonäöllisesti noi molemmat on hirmu kivoja, kun ei niistä huomaa noita virheitä :P

  VastaaPoista
 2. Ompas vastustanut! Confettis on silti ihana, vaikka alla oleva lakka ei olisikaan ;) Mulla oli kans tuskaisia hetkiä eilen, kun yritin Covered in Diamondsilla tehdä sandwichin, ei saanut edes päällyslakkaa päälleen se :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on vastustanut... Viimeaikaiset lakkaukset eivät ole oikein onnistuneet, täytyy kohta kaivaa luottolakkoja esiin! Se on niin ärsyttävää, jos on hyvin aikaa lakata kynnet ja sitten mikään ei onnistu! :D

   Poista
 3. Voi ei, sympatiaa sinne suuntaan :D tuo where is the party on kyllä teoriassa tosi hyvännäköinen, vähän erikoisempi yhdistelmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos! Sisko mulle tätä yhdistelmää ehdotti, voi kun se olisi vielä onnistunut! :)

   Poista
 4. Ihanaa nähdä, että joku muukin tappelee confettiksen kanssa. :D Itsekin tehnyt parit, mutta kummatkaan eivät todellakaan ole esittelykelpoiset. Alla ollut paria eri lakkamerkkiä, mutta eivät vain toimineet.

  Ehkä confettis on vain nättiä muiden kynsillä ja itse pitäisi luovuttaa sen suhteen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä nämäkään esittelykelpoiset olleet, mutta laitoimpa ne silti tänne! :D :D

   Mä en aio luovuttaa tän suhteen, kyllä mä vielä onnistun!

   Poista
 5. Hah, sympatiaa sinne! Mulla oli kans eilen aivan älyttömän huono kynsipäivä. Hirvitys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos! Mistä näitä huonoja kynsipäiviä riittää? :O Tuntuu, että viime viikon aikana en ole saanut yhtään mitään nättiä aikaiseksi ja sama jatkuu! Nimimerkillä kaljuuntuneet kärjet ilman koristeluja tälläkin hetkellä kynsillä... :D

   Poista
 6. Annoin sulle I ♥ Your Blog -tunnustuksen :) Tää on ehottomasti yks mun lemppari kynsiblogeista. Sun taideteokset aina miellyttää mun silmää, eli ne on niin mun tyylisiäkin. Ja hauskaa myös, että otat aina 3 kynsikuvaa samoista kuvakulmista! :D Jään odottelemaan uusia inspislähteistä sulta. Hauskaa päivää :)

  http://somethingcangowrong.blogspot.fi/2013/05/i-your-blog.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon ihanasta kommentista ja tunnustuksesta! :)

   Poista
 7. Mun mielestä kumpikin lakkaus on onnistunut hyvin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähempää tarkastelua nää ei kyllä kestäneet, mutta kiitos! :)

   Poista
 8. Pitäisiköhän olla raju ja kokeilla miten tuo Confettis omille kynsille istuis :) Mutta aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaahan se kokeilla, ei sitä koskaan tiedä vaikka se istuisikin hyvin ja helposti! :D

   Poista
 9. Toivottavasti parempi onni ens kerralla! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa se tän Confettiksen kanssa kolmas kerta toden sanoo. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)