tiistai 9. huhtikuuta 2013

Halpaa, mutta ei niin käyttökelpoista

Facebookin puolella tästä jo avauduin, mutta pitää mainita tännekin. Tilasin itselleni uusia leimauslaattoja oikein kaksi settiä. Halvalla kun sai. :)


Kaikki näytti oikein kivalta siihen asti kun aloin vertailemaan kuvioita kynsilleni. Mulle normaalisti riittää Bundle Monsterin (ja Konadinkin) kuvioit kynsille vallan mainiosti, joten yleensä uskallan ostaa laattoja miettimättä sitä mahtuuko ne mun kynsille. Nyt on sen verran pitkät kynnet, ett BM-kuvioita joutuu leimailemaan tosi tarkasti että ne saa mahtumaan. Näissä ei edes sihtailu auta. Tai edes kynsien viilaaminen lyhyemmiksi... Näissä on vielä tuo kaarikin, joka lyhentää leimaa entisestään. Silti Cheekyn laatoissa kuviot ovat niin suuria että ne saa koko kynnelle kaaresta huolimatta. Jospa nämä sitten onkin tarkoitettu vain kärkien leimailuun. :)


Kyllä mä silti näille jotain käyttöä keksin. Tein lakkaukset vähän myöhemmin Essencen go bold! -lakalla, josta en tykännyt. Kultainen ei nyt vaan ole mun väri. Lakka onkin päätynyt jo uuteen osoitteeseen. :)



Tähän päälle leimat mustalla laatasta GA48.







Näistä tuli ihan kivat silti. :) Musta mun kynnet näyttää jo tosi pitkiltä... Minkäs mittaisia kynsiä muuten teillä on? Mulla keskisormen kynnen mitta on 17mm. Se on musta mulla aika ihannepituus, siihen mahtuu suurin osa leimoista ja kynnet näyttääkin pitkiltä. :)

33 kommenttia:

  1. Tosi ihanat lakkaukset!

    Tyhmää, että noissa on tuollainen pieni ja kaareva kuvio :O

    VastaaPoista
  2. Ja mun edelliseen kommenttiin: laatoissa siis pieni ja kaareva kuvio, silti oot saanut kynsistä tosi upeat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :D Oli näissä tietty niitä, joita voi käyttää kynnelle osittain, ne on kyllä nättejä. :)

      Poista
  3. Hienot kynnet olet jälleen tehnyt, leimailuidolini:)

    Pieniä on nuo kuviot! Mittasin keskarin kynnet ja se on 1,9cm. Alkaa olla hiukan liian pitkä joten joutuu viilauspuuhiin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! <3

      Sulla onkin hurjan pitkät kynnet, tuo 2 mm enemmän on kynsissä paljon! :D

      Poista
  4. Mulla on myös nämä molemmat setit. Onneksi on niin lyhtet kynnet ni mahtuu ihannhyvin! :D hienot kynnet oot tehny!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus lyhyistä kynsistäkin on hyötyä! :D Kiitti!

      Poista
  5. Olispa itsekin niin reipas, että jaksaisi edes joskus leimata.. Aika harvat kuviot omiin kynsiin mahtuu tai sit en vaan osaa! Suurin ongelma taitaa olla peukalon kynnet, joissa pelkkä kynsipeti on jo tuon 17-18mm ja kokonaispituus 22mm :/ muut näkyy olevan aikalailla 20mm tällä hetkellä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas leimailen koko ajan juurikin sen vuoksi ettei mulla ole aikaa tehdä monimutkaisempia koristeluja! :D Sulla onkin hurjan pitkät kynsipedit, ole onnellinen siitä! :)

      Poista
    2. Onhan se muuten tosiaan ihan hyvä juttu, mutta jotenkin se on tuon leimaamisen kanssa pienoinen ongelma. Tuo peukku erityisesti on sellanen, että siihen meinaa mahtua oikein mikään, jos siinä on yhtään pituutta.

      Poista
    3. Joo, se tosiaan on ongelma jos ei tahdo leimat riittää sitten mitenkään kynsiin. Mä varmaan koristelisin paljon vähemmän näitä jos en leimatakkaan voisi. En yksinkertaisesti ehtisi kun kaikki muut tuntuu vievän niin paljon aikaa. :)

      Poista
  6. Itselläni on kynnet aika lyhyet, keskisormen kanssao on ongelma kun se katkeaa aina kun siinä ei ole yhtä tukevaa kaarimuotoa kuin muissa... eilen justiinsa millillä lyhensin pisintä, joka on nyt 14 milliä, eli sellainen 15 milliä on aika ihanne minulle.

    mistä tilasit nuo ja mitä maksoi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ongelmakynsi tuo vasemman käden etusormen kynsi. se on sen verran liuskottunut että aina vähän väliä joutuu viilailemaan.

      Tilasin nämä Amazonista ja ne maksoi yhteensä jotain alle 40 euroa.

      Poista
  7. Onpa kyllä aika "jänniä" noi leimauskuviot, jos ne on tarkoitettu sitten vain kärkien leimailuun...
    Mut sie olet saanut loihdittua upeat kynnet kyllä! :)

    Piti ihan kaivaa mitta ja mitata keskarin kynsi, enpä ole ennen kynsiä mittailukkaan :DD Pituutta löytyy näköjään 1,6cm, alkaa oleen aika maksimi pituus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää sitten käyttää niitä vain niihin kärkiin, kynsiä en suostu lyhentämään näiden vuoksi. :D Kiitti!

      En mäkään ole kun kerran mitannut kun Zigi sitä kyseli. Nyt sitten ajattelin kysellä muiden mittoja, että saadaan vertailla! :D :D

      Poista
  8. Hurjan kauniisti sopii kulta ja musta yhteen, miten en ole koskaan tullut ajatelleeksi!

    Piti ihan mitata kynnet, aikalailla 20-21mm on koko pituus, peukaloissa 24mm. Taitaa olla aika hieman lyhentää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta sopii lähes kaikkien kanssa, siksi sitä paljon käytänkin. :D

      Sulla on kyllä hurjan pitkät kynnet! Piti oikein viivottimen kanssa katsoa ja vertailla omiin kynsiin. :D

      Poista
    2. Ihmettelen edelleen, kuinka noin itsestäänselvä väriyhdistelmä on jäänyt tajuamatta :D

      Vähän liian pitkät nämä nyt onkin, kasvavat niin nopeasti, ettei sitä oikein tajuakaan. Yleensä sen huomaa lakkauksen rajasta, mutta nyt on tullut vaihdettua lakkauksia keskimääräistä useammin. Ja lomallakin vielä niin eivät haittaa. Töissä huomaa paremmin kun hanskat alkaa ahdistaa.

      Poista
    3. :D
      Voi kun mullakin olisi sitä ongelmaa, että kasvavat liian nopeasti... Kauankohan mulla meni tämänkin mitan saavuttamisessa... :)

      Poista
    4. Olen 2,5 vuotta syönyt säännöllisesti Priorinia hiusten kasvun vauhdittamiseksi, ja jossain vaiheessa huomasin sen vaikuttavan kynsienkin kasvuun ja vahvuuteen. Nyt olen sen lisäksi syönyt pari viikkoa Biotiini Strong Hair&Nail-tabletteja. Kasvaa niin että kohisee :D

      Poista
    5. Joo tosta mä oon lukenutkin että se auttaa hiuksiin ja kynsiin. Mulla jotain tabuja löytyy, mutta oon ihan onneton syömään niitä. Pitäisi varmaan skarpata! :)

      Poista
  9. Aivan ihanat kynnet! Olen siis kullan suuri ystävä, mutta harmikseni en omista kuin yhden edes hieman kultaisen ja se on Golden Rose Jolly Jewels 103.
    Omat kynteni ovat todella lyhyet, kiitos geelikynsien poston. Kynteni ohenivat liikaa, sillä epähuomiossa geelejä pois viilatessani taisin viilata omaa kynttä hieman liikaa. Omien kynsien pituus on siinä 1cm paikkeilla ja nuo sun kynnet ovat se ihanne johon haluaisin kynteni kasvattaa.

    Mistä muuten nuo setit on tilattu? Kiinnostuin kovasti :)

    Ps. Blogisi ulkoasu on todella pirteä, tekstiä ja kuvia on juuri sopivasti ja tätä on mukava selailla kun tylsyys iskee, tai olisi tekemistä mutta ei millään huvittaisi niitä tehdä :D Jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Onneksi kynnet ovat uusiutuva luonnonvara, ne kasvaa takaisin. Mutta sen odottaminen on vain niin tuskaisen hidasta! Mulla on oikean käden etusormessa geelivahvistus kun kynsi on puoleen väliin asti halki. Senkin poiskasvattaminen on yhtä tuskaa kun nämä kasvaa niin hitaasti.

      Mainitsinkin jo aikaisemmin, että setit on tilattu Amazon.uk:sta, löytyy varmaankin hakusanalla GALS.

      Kiitti vielä mukavasta palautteesta! :)

      Poista
  10. Sulla on kyllä ihannekynnet <3 Ja iihanat leimaukset ja kynnet yleensäkkin, voi että kun vaan osaa :)

    VastaaPoista
  11. Mulla on just ny oikein passelin mittaiset kynnet kun nämä on n. 15 mm (siis itse asiassa keskisormi on, kaikki muut on jotain muuta). Ja sitä kynsipetiähän _ei_ ole, mittasin sen viimes kun vaihdoin geelilakat ja samaisen keskisormen kynsipeti on suunnilleen 8 mm. Kiitos geenilotto!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäis mitata itsekin ton kynsipedin mitta kun poistaa lakat. Ihan vaan mielenkiinnosta. :D

      Poista
  12. Olipa pakko kaivaa viivotin esiin. Mulla näytti pituutta olevan 16-17mm ja nyt ne ovat juuri sopivassa pituudessa. Pidemmät alkaa jo ärsyttämään. Minulla kynnet ei tosin näytä niin pitkiltä, kun kynnen kärki on pyöreä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Tuo tuntuu olevan monella juuri sopiva mitta kynsille, oli ne sitten minkä malliset hyvänsä. Pyöreissä on se hyvä puoli, ettei ne pääse kulmista napsumaan poikki niin kuin mulla tekee. :)

      Poista
  13. Miun 12 mm keskarin nysät ja muut saman mittaiset riittää miulle vallan mainiosti!(: Ei ne pitkät kynnet vain olleet miun juttu, vaikka pitkillä mentiin monen monta vuotta. Pitkät on tarkoitettu muille(: Näihin lyhyisiin saa kuitenkin taiteiltua ihan kiitettävästi kaikkea:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulle sopiikin kyllä lyhyet kynnet! Mulla on sellaiset ryppyiset nakkisormet niin näihin ei sovi! :D Sä oot mielettömän taitava vielä koristelemaankin niitä. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)