sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kun nainen lakkaa miehen kynnet

Tässäpäs se postaus josta mainitsin viime viikonloppuna. Tää postaus jakaa varmasti mielipiteitä, mutta laitan kuitenkin tämän tänne. :P

Aikoinaan kiersi blogeissa haaste, jossa mies lakkaa naisen kynnet. Minäkin sen haasteen sain suoritettua. Ajattelin kokeilla tällä kertaa samaa toisinpäin eli mitä tapahtuu, jos nainen lakkaa miehelle kynnet? Ja saada niistä vielä ihan miehisen näköisetkin, onko se mahdollista? Kauan mä sain omaa miestäni tähän suostutella, mutta lopulta se onnistuikin. Herra P. sai valita lakan ja koristelut itse, mä vaan toteutin sen. Lakkaukset sai poistaa heti.

Tämä lakkaus on tehty pääsiäisenä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä alkaen puoli kahdelta. Myönnettäköön, ettei kuvattavat olleet täysin vesiselviä enää tässä vaiheessa. Kuvaaja kylläkin oli (kiitti Valtsu!). Eihän tuo maailman helpointa ollut lakatakaan hämärässä valossa pienessä sievässä. :)

Vähän taustaa. Mies hoitaa kynsiään hyvin aktiivisesti, eli leikkaa ne miehiseen tapaan sivuleikkureilla aika ajoin. Kynnen muoto on siis hiukan kulmikas monesta kohtaa. Käsiä myös pestään silloin tällöin, se pitää kynnet kunnossa. :P Kynsinauhoihin ei kosketa ja kynsitikut lähtee kuulemma itsestään irti. Yllättävän hyvässä kunnossa kynnet kuitenkin on. ;) Tässä lähtötilannetta (miehen kommentti oli et no niin, tee ny jotain).


Ensin aluslakkaa. Kommentteja tässä vaiheessa alkoi tulemaan, että oisko tuotakin pitänyt silloin laittaa ku mä lakkasin ne sun kynnet, mitä se muka tekee?


Seuraavaksi laitettiin värilakka. Yllättäen se oli musta. Tässä ei kummempia kommentteja kuulunut.


Kynsille saatiin lopulta pohjalakka laitettua, yksi kynsi piti ottaa uusiksi miehen varomattomuuden vuoksi. Sitten valittiin koristelut. Leimaksi valikoitui Cheekyn laatta, jossa oli liekkikuvioita.


Tiesin jo etukäteen, ettei Konadin leimauslakat toimi tuon kuvion kanssa hyvin, varsinkaan mustan päällä. Kuitenkin tähän valikoitui lopulta Konadin keltainen leimauslakka. Leimaus onnistui kuitenkin kohtuullisen hyvin (tästä ei nyt ole kuvia kun kaikki olivat tärähtäneitä). Lopuksi puhdistettiin vielä ylimääräiset lakat pois ja lisättiin päällylakka.


Tässä vielä lopputulos (sähkökitara oli kuulemma pakollinen rekvisiitta :D).


Ompahan nyt tullut kokeiltua tätäkin. Eikä varmasti kumpikaan halua tätä enää toiste tehdä. :D Miten on, saako (haluaako edes) joku muukin tällaisen toteutettua? :D


40 kommenttia:

 1. No eläs ny!!! Noi on nii äijäkynnet, et vois vaikka pitää useemminki. Nämä kehut kuultuaan huomaat pian herra P:n lakkaavan kynsiään harva se päivä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tuskin. :D Ja mähän en edes kyllä anna sen koskee mun lakkoihin. :P

   Poista
 2. Kivat kynnet;) hauska haaste:D

  VastaaPoista
 3. Vautsi vau mitkä kynnet! ;) Kiva haaste, vaan enpä sais ite tehtyä omalle avokille tuota ikinä vaikka se ois 5 promillen pienessä sievässä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :D Mä olen niin hyvä suostutteleen niin tää onnistu! :D

   Poista
 4. Haha mä arvasin jo otsikosta että luvassa on takuulla mustaa ja liekkejä :D Hienot kynnet tuli ja miehelle hatunnosto kun suostui!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siihen en olis kyllä saanut suostuteltua että olis ollut pinkkiä lakkaa ja strasseja. :D :D

   Poista
 5. Hienot kynnet ja aika hyvin ku sait suostumaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kyllä mä aikani annoin sen tottua ajatukseen. :D

   Poista
 6. Haha! Hauska idea ja aika rock lopputulos! En tiedä mitä meidän taloudessa pitäisi luvata, että saisi tuon idean toteutettua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä luulen kans ettei tää oo maailman helpoin asia toteuttaa. :D

   Poista
 7. Hupaisa idea! En kuunaan saisi bf:a suostumaan moiseen mutta tää on kyllä hieno toteutuskin:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Näin mäkin vähän luulen et suurin osa lakkaajista ei saisi tätä toteutettua... :D

   Poista
 8. Mahtavan miehiset kynnet kyllä tuli! Meillä on vieläkin toteuttamatta se, että mies lakkaisi mun kynnet, ehkäpä saisi yhdistettyä nämä kaksi ;) Luulen, että mies antaisi mun lakata sen kynnet, jos se saa poistaa ne heti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :D Nythän tässä olisi hyvä mahdollisuus viettää miehen kanssa laatuaikaa. :D

   Poista
 9. Hienothan nuo on! Oma siippa tuskin antaisi omiaan lakata :D Suostui taannoin kyl lakkaamaan mun kynnet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tää onkin vähän vaikeampi haaste kuin se toinen.. :)

   Poista
 10. Haha, upeet liekkikynnet :D.

  VastaaPoista
 11. Tosi hienot kynnet!

  VastaaPoista
 12. Haha, tää on hauska ja mä kyl tykkään tosta liekkikuviosta, eli hienot kynnet teit!

  VastaaPoista
 13. Wau! Vasta sain isännän lakkaamaan omat kynteni, täytyy yrittää jatkojalostaa haastetta että saisin laittaa sen kynnet kanssa! Toivottavasti saan yllättyä yhtä positiivisesti. ;) Löytyskö tähän joku haasteteksti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaahan tätäkin kokeilla! :D Valitettavasti tähän ei ole mitään haastetekstiä kun en osaa runoilla mitään (en siis ole nähnyt tätä haastetta missään muualla, keksin sen ihan itse), mutta jos itse keksit jotain niin antaa mennä vain! :D

   Poista
  2. Voisin keksiä, laitan kuitenkin sut haasteen alkuperäiseksi keksijäksi. :) Kun näytin tätä miehelle oli taas pilke silmäkulmassa että voihan se onnistua! :)

   Poista
  3. Sehän olisi kiva jos tämänkin haasteen saisi leviämään, mutta luulen ettei monikaan tähän suostu! :D

   Poista
  4. Hienoa! Nyt vain sitten odotellaan postausta aiheesta! :D

   Poista
  5. En oo nyt ehtinyt vielä lakata mutta haasteeseen tallensin säännöt, miltäs nämä näyttää? Huomenna lakkailen ukkokullan kynnet ja postaan tietysti heti. :)
   Reverse lakkaushaaste miehille, eli kun nainen lakkaa miehensä kynnet:
   1. Mies saa itse valita millaisen lakkauksen haluaa, sinä toteutat toiveen.
   2. Mieheltä tulee kysellä neuvoja lakkauksen edetessä, onhan nyt varmasti hyvä asento, eihän vain käsi puudu, tarvitsetko olutta... Jne.
   3. Valokuvaa prosessi ja pyydä mieheltä lupa julkaista se blogissasi tai Facebookissa.
   4. Mies saa itse päättää kuinka kauan haluaa lakkauksia kynsillään pitää.
   5. Mies, joka ei suostu haasteeseen on lössö nussukka. (:D)
   6. Jaa haaste muutamalle bloggaajalle eteenpäin, jotta haaste jatkuisi.

   Poista
  6. Kuulostaa hyvältä! :D

   Poista
 14. Me saatiin jokin aika sitten myös ajatus kynsimalleista, jotka sopisivat miehille. Ei ollut ylläri, että teemat menivät rock-henkisiksi. Tässä muutamia ideoita toteutuksiin, joita mies voisi kuvitella hyväksyvänsä: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.415962258486625.100360.209704872445699&type=3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit miten hienoja! Voi kun osaisi itsekin maalata jotain tollasta! Pitää kyllä näyttää nämä miehelle... :D

   Poista
 15. Mä lakkasin talvella exän kynnet (ja se mun kynnet): laitoin mattamustaa ja siihen hopeisia pilkkuja, että lopputulos muistutti arpanoppia. Exä ei rock-henkisyydestään huolimatta oikeen ollut sinut lakkausten kanssa ja siskonsa kanssa baariin lähtiessä sisko oli pakottanut poistamaan ne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Onko niistä olemassa todistusaineistoa? :)

   Poista
 16. http://s0happyic0ulddie.blogspot.fi/2013/09/mies-lakkahuuruissa-haaste.html

  Tässä on meidän versio ko. haasteesta ; )

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)