sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Lupaava alku

Mulla on ollut liikaa huonoja lakkauspäiviä viimeaikoina. Tämän lakkauksen alku vaikutti kuitenkin hyvin lupaavalta. Pohjalla on Essencen lakka 132 Break Trough. Mielettömän helppo levittää ja peitti kahdella kerroksella. Jotenkin tää sävy iskee muhun ihan täysillä.




Sitten se alkoikin menemään pieleen. Yritin tehdä liukuvärjäystä mustalla tähän päälle, enkä ollut yhtään tyytyväinen lopputulokseen. Aioin poistaa lakat kokonaan, kunnes sitten mietin millä saisin liukuvärjäyksen tarpeeksi piiloon ettei se siellä näkyisi niin paljon. No glitteriä päälle vaan! Hyllystä löytyikin kokeilematon Coralin lakka Pink Cadillac. Tätä päälle yksi kerros ja huono liukuvärjäys ei enää haitannut siellä alla. :D




Näillä menikin sitten helposti pari päivää. On se vain hyvä että oon innostunut osteleen näitä glittereitäkin! :D

16 kommenttia:

  1. Kivat kynnet, ja tuo musta näkyy tuolleen kivasti tuolta glittereiden välistä! (:
    Mullekkin kyllä kelpais tuollaiset helposti. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Nää olikin tosi helppo tehdä. :)

      Poista
  2. Ei noi yhtään näytä epäonnistuneilta :) Onneksi on olemassa glitterilakkoja!

    VastaaPoista
  3. Mullakin on ollut ihan surkeita kynsipäiviä, että sympatiat sulle :D Kaunis lakka, ja kivasti kyllä sopii glitteri tuohon päälle, ei ollenkaan huomaa että liukuvärissä olis muka jotain vikaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen et jokaisella niitä huonoja päiviä on joskus. Tuntuu vaan, että itsellä niitä on ollut luvattoman usein. :D Toi glitteri oli onneksi tarpeeksi peittävä tohon hommaan. :)

      Poista
  4. Onpas järisyttävän kaunis Essence! Lopputulos on näissä kyllä ihan toimiva eli hyvin pelastettu:)

    VastaaPoista
  5. Tosi nätit, yhtään ei huomaa, että ois epäonnistunut liukuvärjäys alla :) Ja OIH, miten ihana tuo violetti lakka on! Mistä bongasit..? BeautyCosmetic.biz:stä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Sieltähän mä sen tilasin tossa syksyllä, mutta nyt vasta sen sain kynsille asti. :)

      Poista
  6. Ouh tuo Essence on kyllä pakko saada itsellekin. Jospa sitä viimein tekis sen ekan tilauksen Beautycosmeticsille, oon tähän asti sitä vältellyt kun sivut on niin sekavat...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä samaa mieltä niiden sivujen sekavuudesta. Kyllä sieltä ne tuotteet on kuitenkin aina lopulta löytyneet ja päätyneet sinne ostoskoriinkin. :)

      Poista
  7. Oi miten ihana väri tuossa lakassa! Ja tosi sievät kynnet tuli, tuo musta tulee kivasti tuolta alta. :)
    Mulla on menny kynsien kaa jo jonkin aikaa tosi huonosti. Ei vaan lakkaukset onnistu ja nyt katkes kynsikin tosi lyhyeksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :)

      Mäkin toivon, että nää lakkaukset helpottais vähän tässä pikkuhiljaa. Ja mullakin lohkes nurkka keskisormen kynnestä, tosin vain oikean käden. Se ei siis paljon haittaa kun ei ole se "kuvauskäsi"... :)

      Poista
  8. Oi miten ihanat kynnet :) tuo liukuvärjäys näyttää todella hyvältä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)