sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Erään päivän TOP-12 lakkani

Mua on pyydetty esittelemään mun TOP-10 lakkaa. Eräänä päivänä kun oli tylsää, tuijotin hetken lakkahyllyyni ja yritin valita kymmenen sillä hetkellä (sillä mielilakat vaihtuu hyvinkin usein) mieluisinta lakkaa. En saanut tiivistettyä listaa siihen kymmeneen, mutta kahteentoista pääsin. :D Nämä eivät ole paremmuusjärjestyksessä, sillä kaikki ovat niin ihania, että menisi iäisyys jos nämä laittaisin vielä siihen järjestykseen. :)

Lakkapullon jälkeen on vielä Swatch-kuvat otettu lakkauksistani joissa olen kyseisiä lakkoja käyttänyt.

1. China Glaze - Glistening Snow2. China Glaze - L8r G8r

 


3. China Glaze - Hello Gorgeous! 4. Color Club - Revvvolution5. Make Up Store - Siw6. Misa - Spaced Out7. Max Factor - Fantasy Fire (tästä ei ole kuin pullosta kuva)


 8. OPI - DS Extravagance9. OPI - DS Reflection10. OPI - DS Exclusive (jonka valitsin myös vähän aikaa sitten ihanimmaksi lakakseni)11. OPI - Every Month is Oktoberfest12. OPI - Designer... De Better!Siinäpä mun kuvaushetkellä olevat lempilakkani! :D Vaihtuuko teillä lempilakat vai ovatko pysyneet samana lakkakokoelman kasvaessa?

15 kommenttia:

 1. Olipa kaik aika kimaltelevia... :) Ei oo lemppareita, ku käyn siel sun hyllyl. hih

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpäs onkin. :) Sun pitäis siis valita mun hyllystä lempparit. :D

   Poista
 2. Mulla on aikalailla samoja lemppareita tietyt, mutta sitä mukaa kun tulee uusia niin tulee myös uusia lemppareita :) Ihania lakkoja sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mullakin aina vaihtuu uusien lakkojen myötä mutta nuo muutamat pysyy ehdottomina lemppareina kyllä. :)

   Poista
 3. Mulle kelpaisi kaikki nämä, kiitos!

  VastaaPoista
 4. Kyllä mullakin vaihtuu lempparit, niinpä en ole tällaista postausta osannut tehdä vaikka kerran yritin. Kasasin illalla lakat pöydälle ja seuraavana aamuna ihmettelin, miksi tuokin tuohon valikoitui:D Tässä sun listalla on kaksi samaa kuin mullakin (Every Month is Oktoberfest ja DS Extravagance), sitten yksi joita en ikävä kyllä omista mutta haluaisin (DS Exclusive) ja kaksi kiinnostavaa (Glistening Snow ja Hello Gorgeous!) jota olisi varmaan helposti vielä hankittavissa. Misankin kotiuttaisin mielelläni:) Revvvolution mulla on mutta se ei mahdu listallani top kymppiin.

  Upeita lakkoja kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla vähän sama homma, joten tein raakasti vaan niin että sen hetkisistä lakoista ne lempparit. En muuttanut niitä vaikka postausvaiheessa ne ei välttämättä just ne olleetkaan. :D :D
   Glistenin Snow ja Hello Gorgeous! ovat kyllä ihanan kimaltelevia lakkoja luonnossa, suosittelen! Tuo Revvvolution on mulla lähinnä siksi tuolla kun se on niin mahtava lakka leimauksessa. Yhdesti se on ollut kynsillä pohjalakkana, mutta muuten kyllä kovasti käytössä. :)

   Poista
 5. Ihania lakkoja :). Mullakin valtaosa vaihtuu, mutta aina siellä roikkuu ne pari vakkariakin :P.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Näin se taitaa olla kaikilla joilla vähän enemmän näitä lakkoja on siunaantunut... :D

   Poista
 6. Superihania lakkoja! ♥_____♥

  Sulle on haaste mun blogissa:
  http://kapsynajatuksia.blogspot.fi/2013/01/haaste.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)