perjantai 4. tammikuuta 2013

Lempi- ja inhokkilakkani

Multa on pyydetty postausta lempi- ja inhokkilakastani. Tässäpä sellainen tulee. Multahan löytyy tällä hetkellä lakkoja yhteensä hieman yli 280 kappaletta, tähän vielä koristelulakkoja ehkä jotain 20 kappaletta. Näistä lakoista jos mietitään inhokkilakkaani, niin se on ehdottomasti Anna Suin vaaleanlila lakka jonka esittelin kynsillä tässä postauksessa. 



Lakka on siis ihan hirveän hajuinen, en aukaise tätä pulloa varmaan enää koskaan. :D Sävy on ihan kiva, mutta ei peittävä ja kuivaa todella huonosti. Tarviiko sen enempää selitellä tästä lakasta? :)

Sitten se mun lempilakkani. Mähän rakastan lähes kaikkia mun lakkoja, mutta jos yksi pitää nostaa ylitse muiden, se taitaa olla OPIn DS Exclusive jonka esittelin myös täällä. Tätä lakkaa ei kovin helpolla tai halvalla enää itselle saa, myös siksi tämä on yksi aarteistani. :) Tämänkin lakan olen siskoltani aikoinaan saanut kun ei ollut hänen värinsä. Voi harmi! :D



Kyllä se vaan on ihan mielettömän upea lakka! Ja kylläpä mulla on joskus ollutkin tosi pitkät kynnet! :) 

Siinäpäs oli ne mun inhokki- ja lempilakkani. Löytyykö teiltä sitä yhtä inhokkia (josta ette ole luopuneet) ja sitä yhtä ylitse muiden? :)

22 kommenttia:

  1. Mä oon luopunut joistai, ku jotku on vieny. :) Hihih*

    Tuol ois joitai mitä ollaa yhes ostettu, mut mä en tykänny käyttää et voi olla että saatte hakee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäs säilyttelet niitä varomattomasti! :D

      Pitäis käydä kattoon se sun valikoima.

      Poista
  2. Ihana toi OPI! ♥ Harmi että tollasia Anna Suin tyylisiä lakkoja edes tehdään >.<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vain! :) Joo on se harmi että tällaisia lakkoja edes löytyy, en sitten tiedä onko kyseisen valmistajan muut lakat yhtä huonoja.

      Poista
  3. Sinulla onkin kunnioitettava määrä lakkoja. Sormet syyhyää kartuttaa omia varastojaan. :) Tuo O.P.I. on kyllä ihastuttava! Tosi harmi ettei siskolle kelvannut. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on onneksi vähän tullut jo sitä rajaa vastaan että mietin hetken ennen kuin ostan uuden. Mutta vain hetken, ja sitten ostan. :D :D

      Mua kanssa harmittaa tosi paljon ettei sisko tätä itsellään halunnut pitää. ;)

      Poista
  4. Huh mikä määrä lakkoja! ;) Ite tein lakkavaraston inventaarion, pois karsin jotain ehkä 7 lakkaa, joista yksi on Ginatricotin Azure Blue. Kivan värinen ja levittyy ihan ok, mutta kun poistin sen kynsiltä, mun kynnet oli värjääntyny siniseks. Ne oli siniset niin kauan että sininen kasvo kynneltä pois. Siinä mun inhokkilakka :D Tosin se ei enää oo mun varastossa, eli nykynen inhokki on Mavalan Samoa. Inhoan mavalaa ja väri ei oo mulle mieleinen, mutta kun oon saanut sen lahjaksi niin en viitsi poiskaan laittaa :P Lemppareita on useampia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, onhan näitä kertynyt... :) Mun pitäis opetella luopumaan lakoista, mutta kun ne kaikki on kuitenkin niin rakkaita, etten luovu muuta kuin täysin dupeista versioista...

      Mulla on Goshin pinkki lakka värjännyt punaiseksi kynnet niin, että ne oli punaiset kans niin kauan kunnes kasvoivat pois. Silti se lakka on tuola mulla hyllyssä kun se on niin nätti... :D

      Poista
    2. Mä en voinu sietää niitä siniseks värjäytyneitä kynsiä :D en voinu olla ollenkaan ilman lakkaa :D

      Poista
    3. Mä en oo koskaan ilman lakkaa, paitsi tietty sillon kun vaihdan lakkaukset. :D

      Poista
  5. Voi mikä ihanuus on tuo Exclusive! Saa Extravagancen näyttämään ihan vaisulta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se! Molemmat on niin ihania, mutta kyllä tämä voiton vie siitä. :) Ja molemmat pitää tietty omistaa. :D

      Poista
  6. En mä kyllä edelleenkään osaisi tuota Opin lakkaa itselläni pitää, sulle sopii paremmin. :)

    VastaaPoista
  7. Tuo Opi on todella näyttävä, mutta ei kuitenkaan oo ihan se mun väri.
    Itse inhoan Technicin Siona Islandia ja Kool Kiwiä. Ne ei peitä kunnolla, kuivuu hitaasti ja haisee kamalalta. Nykyään kierrän Technicit kaukaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ei tää sävy kaikkia ihastuta omilla kynsillä, kuten siskokaan ei tätä omilleen laittaisi. :)

      Mulla on toi Siona Island, mutta en muista että siitä olisi mitenkään jäänyt kovin paha "hajumuisto" mun nokkaan. Ei ainakaan lähellekään tuota Anna Suita. En mäkään varmaan lisää noita Technicin lakkoja enää osta...

      Poista
  8. Inhokkilakka on ylivoimaisesti Sinfulcolorsin Innocent. Tämän lakan ostin kanarian reissultani, varmaankin kesäisestä ilmastosta johtuen sillä värikään ei ollut yhtään mua, mutta värjäsi kynnet niin keltaiseksi kuin ikinä! :D Ei oo tullu sen yhden kerran jälkeen käytettyä :D. Lempparia en ehkä osaa valita, on niin monta hyvää ehdokasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti käydä katsomassa minkä sävyinen lakka onkaan kyseessä. :) Toi väri taas kiehtoo mua hyvinkin paljon, mutta jos värjää pahasti, niin en kyllä tule ostamaan koskaan! Kiitti vinkistä! :) Se oli kyllä itselläkin vaikee valita sitä just parasta, mietin ton ja China Glazen L8r G8r:n välillä, muttä tämä voitti. :)

      Poista
  9. Mulla ei oikeastaan ole kokoelmassa inhokkilakkaa, koska pistän aika ronskisti myyntiin kaikki lakat jotka mua ei miellytä. Vähän pakkokin tehdä niin, koska muuten mun lakkakokoelma paisuisi aivan tolkuttomasti :D Tuo OPI on UPEA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitäisi kans opetella toi tapa, mulle varmaan kyllä käy niin että kokoelma paisuu kohtuuttoman suureksi... :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)