perjantai 13. huhtikuuta 2012

Lakanvaihtoviikko

Kun omat lakat on jo kertaalleen kokeiltu, silloin kannattaa omistaa ystäviä jotka myös on koukussa kynsilakkoihin! Näin voidaan kätevästi tehdä lakkojen vaihtoja. Minä annoin yhdeksi päiväksi oman China Glazen L8r G8r-lakan lainaan (eihän nyt omista rakkaista voi olla päivää enempää erossa?!?) ja vastineeksi sain Bariellen Elle's Spellin. Olin nähnyt kuvia tästä lakasta mustan lakan päällä, ja ne näytti aika upeilta. Niimpä ajattelin kokeilla itse tätä samaa. Pohjalla siis kaksi kerrosta OPIn Suzi Skis In the Pyrenees. Näistä kuvista tuli jotenkin huonolaatuisia, mutta kyllä niistä selvää saa.
Bariellen Elle's Spell oli siis uusi tuttavuus itselleni. Kyseessä on siis läpikuultava punainen hilelakka. Lakka levittyi helposti ja oli kyllä miellyttävä tuttavuus muutenkin. :) Aika mielettömän upee lakka eikö vain? 
Tässäpä vielä käytetyt lakat:

 

12 kommenttia:

 1. vau, tosi upean näköinen mustalla pohjalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun täällä on ollut tosi harmaa viikko, ei aurinkoa oo paljo näkyny, tää näyttää tosi mahtavalle auringossa!

   Poista
 2. On kyllä hienonnäköset!!:) Kyllä se aurinko sieltä vielä tulee..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin miten se taas meni et kyllä se piha siellä sulaa... :D

   Poista
  2. Pikkuhiljaa alan uskomaan teit. Potkein tänään jo lunta muualle. :D Kohta saa jo takapihan terassille puutarhakalusteet! Jipii. Asiasta kynsiin, kuin monta kertaa viikossa mun pitikään laittaa sitä juttua "kynsienvalkoiseenosaan"?:D

   Poista
 3. Niin. Ei siitä kyllä yhtään enempää olis kärsinykään olla erossa :D

  VastaaPoista
 4. Voi sentään, miten upea lakka! Olispa mullakin ystäviä, jotka on kiinnostunut lakoista! Tai on ne kiinnostunut mun kynsistä, mut eivät itse lakkaile ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne pitää vaan koukuttaa, niin mäki tein! :D

   Poista
 5. Heheiiii ennenku saat ensimmäisen arvonnan päätökseen nii sunhan pitää jo järkätä pian 150 lukijan arvonta!!!:D 130 lukijaa jo. Onnee. Heheh* Pikkusysteri täältä huutelee, taitaa olla iltavilli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä mä järkkään sen seuraavan vasta sit 200 tienoilla, näitä lukijoita kun on tullut niin älyttömästi lisää muutamassa päivässä! :D

   Poista
  2. Eläs ny vielä mitää mee lupailee!!!:DDD Heh*

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)