lauantai 7. huhtikuuta 2012

Jonkinlaiset pääsiäiskynnet..

Sain tehtyä tänään jonkinlaiset pääsiäiskynnet sitten kuitenkin. Trulleista tämä ajatus lähti. En nyt sen tarkemmin ala trullien perinpohjaista tarkoitusta setvimään, vaan sovitaan näin, että nämä trullit nyt ovat pääsiäisnoitia, jotka lentävät. :D

Pohjalle valitsin OPI:n Need Sunglasses? -lakan. Vähän arvellutti tätä testata taas, kun viimeksi meinasin repiä hiuksia päästäni tätä käyttäessäni... Nyt kun en niin läpinäkymätöntä tulosta tarvinut, 3 kerrosta lakkaa riitti ja kaikki sujui ongelmitta. Harvinaista herkkua. :)Seuraavaksi kynsille päätyi pääsiäisnoitia lentelemään. Leimasinlaattana käytetty BM13.Viimeisenä maalasin mustalla Oumaxin akryylimaalilla kynnen niin, että noita näyttäisi lentävän kuuta vasten.  Pikkurilliin ei mahtunutkaan muuta kuin noita, joten jätin sen suosiolla sellaiseksi.
Tässä vielä käytetyt lakat ja maalit.


Tykkäsin näistä kynsistä yllättävän paljon. Olisin kyllä halunnut jotain söpiksiä pupuja ja tipuja, mutta kun ei onnistu niin ei sitten! Näillä mennään. :D

Meilläpäin kun kokko poltetaan näin pääsiäisenä, ei juhannuksena niinkuin muualla Suomessa, on illaksi luvassa siis kokolla makkaran paistoa ja yhdessäoloa. Vielä kerran hauskaa pääsiäistä kaikille! :)

17 kommenttia:

 1. Tartteeko sitä tosiaan aina olla niitä pupuja ja tipuja! Noi on hienot noin, ja sopivat tosiaan täkäläiseen pääsiäislauantaihin, kun trullit lentelee kokon ympärillä. Tai oikeastaanhan niiden pitäisi pelätä sitä tulta vai mitensetaasmeni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä niin että mitensetaasmenikään... :)

   Poista
 2. Tosi kiva idea pääsiäiskynsiin, kun yleensä näkee just niitä puputipu-kynsiä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää sopiikin paremmin mun tyyliin, ei ole liian söpöt! :)

   Poista
 3. Täällä Kokkolassa poltetaan kokkoa sekä pääsiäisenä, juhannuksena ja venetsialaisina :D Ihanat kynnet! Tosi hienosti tehdyt :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä nämä kynnet on enemmän sun näköiset, mitä jotku hempeät puput ja tiput.. :D Hyvää pääsiäistä myös sinulle! :)

  VastaaPoista
 5. Onpas kiva idea ja hienosti onnistunut toteutus!

  VastaaPoista
 6. Tosi hieno idea, hyvin kuvaava ja simppeli, wau :) Jäin lukijaksi ja tervetuloa vastavierailulle www.sulokynnet.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa! Vierailen varmasti blogissasi. :)

   Poista
 7. Aivan älyttömän hienot ja tyylikkäät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä, kun olen selannut blogiasi taaksepäin: todella kauniita kynsiä ja hyvät ja laadukkaat kuvat, olen vaikuttunut:) Mitenkähän löysin tänne vasta nyt? No, jäin ilman muuta lukijaksi:)

   Poista
  2. Näistä kommenteista tulee niin hyvälle tuulelle, kiitos! Eihän tämä blogi kovin kauaa ole pystyssä ollut, enkä pahemmin ole tätä missään mainostanutkaan. Toivottavsti viihdyt jatkossakin! :)

   Poista
 8. Wau, ihan mielettömän hienot ja erilaiset! Ei olisi itselleni tullut mieleenkään tällainen ns. maisema. Todella upea! :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)