perjantai 28. huhtikuuta 2017

Niin mitkä koristelut

Näiden kynsien koristelut ei kyllä kovin kauas näkyneet. Jotenkin olin ajatellut, että Colour Aliken a Holy Night olisi vähän näkyvämpi Zoya Dreamin päällä, mutta väärässä olin. Mattaaminenkaan ei auttanut. 

En ollut vielä kokeillut tuota leimauslakkaa, joten mietin sille sopivaa paria. Kimallusta teki taas vaihteeksi mieli, siksi päädyin Dreamiin. Leimauslaataksi valikoitui Moyoun Holy Shapes Collection -04.


Leimaukset kyllä onnistui mutkitta, mutta lakat ovat kuitenkin liian lähellä toisiaan, että erottuisivat. 

Mun piti myös ensimmäisen kerran ohentaa OPIn mattalakkaa kynsilakan ohjentajalla, mutta ei se onneksi vaikuttanut mattaamiseen mitenkään, vaan lakka pelitti yhtä hyvin kuin aikaisemminkin.Näkyyhän tuo kuvio näin kuvissa, mutta eipä sitä paljon kynsillä huomannut. Kivat oli kynnet siitä huolimatta kun sinisen sävy on oikea. :D


Tämä oli viimeinen kynsipostaus tähän osoitteeseen, seuraava täällä onkin vain muistutuspostaus, sillä blogi siirtyy toukokuusta lähtien osoitteeseen www.belegwen.fiToivotaan, että muistan tehdä kaiken tarpeellisen vaihdoksen aikaan. Työkiireet painaa taas päälle niin kovasti, että olen nyt jo ihan tööt ja kaksi seuraavaa viikkoa pitäisi saada tehtyä miljoonaa asiaa yhtäaikaa. Kyllä se taas tästä!

Käytetyt tuotteet:
 • Essie Millionails
 • Zoya Dream (x2)
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
 • Leimauslaatta MoYou Holy Shapes Collection -04
 • Leimauslakka Colour Alike a Holy Night
 • Leimojen päällä Seche Vive ja OPI Matte Top Coat

5 kommenttia:

 1. Minä ihastuin näihin täysin, vaikka sininen ei kuulukaan lempiväreihini kynsilakoissa. Ihanan ylelliset ja superkauniit. Mattaus antaa leimauksille satiinisen vaikutelman. Harmi jos koristelut ei erottuneet kynsillä. Kuvissa lakkaus on upea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Kuvissa tämä on tosiaan paljon erottuvampi kuin livenä oli!

   Poista
 2. Jotenkin kyllä just sopivan vihjailevasti noi leimat näkyy, upeat mun mielestä ehkä just siksi! Jaksuhali :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, molemmista! Jospa näillä jaksuhaleilla jaksaisi painaa vielä vähän aikaa! :D

   Poista
 3. Oih, sievä lopputulos kaikesta huolimatta! Ei nuo leimat varmaan luonnossa kovin kauas näkyneet, mutta kuvissa kuitenkin näyttää kauniilta :)

  Tsemppiä kiireen keskelle! ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)