perjantai 14. huhtikuuta 2017

Huhtikuun LF Beautybox

Oikein hyvää pääsiäistä kaikille! Valitettavasti en ole ehtinyt pääsiäiskynsiä väsäillä, mutta mulla olisi teille kauneusboksia esittelyssä. 

LookFantastic-boksi saapui jälleen ja sisältö on kyllä herkullistakin herkullisempi! Mä en vaan pysty olemaan ihastelematta näitä boksien ulkokuorta, tämänkertainenkin on niin tavattoman kaunis! ♥


Natural Beauty on tämänkertaisen boksin teemana. 



Mennään suoraan asiaan, eli boksin sisältö oli tällainen:





Mielenkiinnolla odotan tämän naamion kokeilemista. Olen kuullut kehuja tästä, joten kiinnostaa kovasti! Hintaa tällä naamiolla on 3.99£.



Oh my, tämä näyttää niiiiiiiin herkulliselta! Tätä puuteria täytyy kyllä päästä pian kokeilemaan. Tätä käsittääkseni pystyy käyttämään ihan yksinäänkin, se jää nähtäväksi mitä tämä tuote oikeastaan omalla ihollani tekee. :D Täysikokoisen hinta 33$.



Söpö pieni käsidesi. Tuotteen tuoksu ei ollut hirvittävästi mieleeni, mutta ehkä tämäkin tulee käytettyä. Täysikokoisen hinta 2,90€.



Tämän kosteuttavan voiteen pitäisi tasoitta ihon värivirheitä. Näistä on aina vaikea sanoa nopean tiedonetsimisen jälkeen, mitä tuote oikeastaan on, mutta minun silmään tämä näyttää itseruskettavalta kun sitä levittää kädelle. Tuotetta putkilossa 10ml. Täysikokoisen (120ml) hinta 37£.



Oo, aika mielenkiintoinen tuote hiuksille! Kuulostaa tosi luksustuotteelta, varsinkin nimen perusteella. :D 10 in 1 kuulostaa kyllä vähän liioitetulta, mutta sen tietää vasta kokeilun jälkeen. Hoitoaine on hiuksiin jätettävä. Täysikokoisen (74ml) hinta 26£.



Puhdistusvaahto. Tämän pitäisi olla tosi riittoisaa, riittää, että vähän tuotetta sekoittaa veden kanssa siitä pitäisi tulla ihanan kermaista ja paksua vaahtoa. Ehdottomasti odotan tämän kokeilua! Täysikokoisen (150ml) hinta 44£.



Kuivalle ja tosi kuivalle iholle tarkoitettu kosteusvoide. En ole varma vielä pystynkö tuotetta käyttämään tuoksun vuoksi, se jää nähtäväksi. Täysikokoisen hinta 35£.

Jälleen kerran ihan älyttömän kiva boksi, vaikka ihan kaikki ei oman nenän kanssa tulekaan toimeen. Ihanin tuotteista on omasta mielestä tuo Laura Geller -puuteri ja puhdistusvaahto (vaikka kumpaakaan en ole vielä edes kokeillut!) ja vähiten kiinnostaa This Works -mikälie voide. This Worksiä on ollut useammassa boksissa, enkä oikein ole onnistunut nappaamaan tältä merkiltä mitään tuotetta, joka oikeasti kiinnostaa. Ne ovat aina olleet vähän omituisia, kuten esimerkiksi tyynysuihke, joka tuli joulukalenterista. Tätä boksia on kuitenkin aina kiva odottaa, kertaakaan ei ole vielä tuntunut siltä, että lopetan tilauksen.

Oliko teille tuttuja tuotteita? Mitä muuten piditte boksin sisällöstä? 

10 kommenttia:

  1. Ihan mahtava boxi, kaikki tuotteet olisi kiinnostaneet paitsi käsidesi, en käytä! Laura Gellerit puuterit on ihania, ehdottomasti boxin paras tuote :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! :) Käsidesiä tulee itsellä käytettyä jonkin verran, tämän voisi jättää vaikka autoon hätätilanteita varten. :)

      Poista
  2. Mulla kulkee pieni käsidesipullo aina laukussa, käytän sitä lähinnä jos vaikka poikkeaa kaupungilla lounaalle eikä ole mahista käydä pesemässä käsiä ennen ruokailua. Kiva boksi, vaikka Madaran voide saattaa olla mun iholle liian tujua mutta eiköhän sekin paikkansa löydä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on yleensä autossa pieni pullo aina kaiken varalta. :)
      Mun täytyy näissä tuotteissa mennä aina nenä edellä, saa nähdä pystynkö tuon Madaran käyttämään. :)

      Poista
  3. Oi miten huippu sisältö! Nää LF-boksit on kyllä luvattoman mielenkiintoisia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vain!?! Älyttömän kivoja ollut kaikki!

      Poista
  4. Hitto, nyt ma taas haluan tamankin. xD

    VastaaPoista
  5. No nyt oli kiva boxi vaikka mulla on yhä se viha-rakkaus suhde näihin :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)