maanantai 27. helmikuuta 2017

Essence Out Of Space Stories

Olin vähän vilkuillut Essencen Out Of Space Stories -kokoelman lakkoja kuvista etukäteen ja ajatellut, että ne voisi olla ihan kivoja. Kaveri vinkkasi mulle niiden rantautuneen Kärkkäiselle ja munhan piti heti lähteä tarkastamaan tilanne. 

Olkoon sitten raskaan työviikon syytä tai jokin muu mielenhäiriö, mutta ostin kaikki seitsemän lakkaa itselleni, vaikka tiesin, etten kaikkia tule itselläni pitämään.

Tässä teillekin vähän esittelyä nyt kun niitä on vielä saatavilla! 


Tikutin nämä joten voin jotain koostumuksista ja peittävyydestäkin teille heittää. Tässäpä  nuo lakat eriteltynä:

1. Outta space is the place





Tosi nätti vaaleanpunainen lakka vihreällä shimmerillä. Tämän olen ehtinyt testatakin jo ja tiedän sen peittävän omat kynteni kahdella kerroksella. Vähän kenkku koostumus, mutta ei mitenkään paha. 

2. Across the universe





Tämäkin on periaatteessa nätti lakka, mutta kyllä tästä siveltimen vedot näkyy, mistä en itse tykkää yhtään. Saa nähdä mitä mieltä olen lakasta kun olen sen kynsillä käyttänyt, mutta ainakin alustavasti peittävän tuloksen saa kahdella kerroksella.

3. Space Glam




Tämä lakka jää tosi läpikuultavaksi vielä kahdella kerroksella. Kuvassa nätti, mutta tuskin tulen pitämään tästä omilla kynsillä, ellen keksi jotain kivaa pohjalakaksi.

4. Beam me up!





Tämä on tosi nätti lakka ja ainakin tikulla tosi peittävä, kuvassa tikulla kaksi kerrosta. Voi olla, että sopii myös leimaukseen, kuten saman merkin Pink Parrot. Tämä ei onneksi ole dupe sille vaan sävyeroa löytyy. 

5. Intergalactic advernture





Tämä lakka jättää myös siveltimenvedot näkyviin, eikä värikään kamalasti mua sytytä. Silti mä ostin tämänkin... Lakka näyttäisi peittävän kahdella kerroksella.

6. We will spock you!






Nätti perus hopeinen holo. Ei kovin peittävä kuitenkaan, sopii varmasti hyvin liukuvärjäyksiin sen puolesta. 

7. 1000 light years away





Oikein nätti musta lakka kimalluksineen, seasta löytyy myös hexoja. Näyttäisi peittävän kahdella kerroksella, mutta pitää vielä testata se erikseen kynsille. 

Siinäpä tuo kokoelma näin pikaisesti esiteltynä. Nämä lakat kun ostaa esimerkiksi Kärkkäiseltä, niin köyhtyy yhteensä 17,43 euron verran. Näin pikaisesti mietittynä kokoelmiini jää 4/7 näistä: Outta space is the place, Beam me up!, We will spock you! ja 1000 light years away. Loput taidan lahjoittaa eteenpäin sen jälkeen kun olen ne kynsillä käyttänyt. 

Miltä kokoelma näyttää teidän silmiin, löytyykö jotain must have -lakkoja? 

22 kommenttia:

  1. Mä odotin näiltä paljon enemmän - tosin en ole vielä livenä nähnyt. Space Glam on ainoa, joka kiinnostaa. Se voisi olla kiva topperina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin odotin kuvien perusteella enemmän, mutta oli näistä osa kivoja. :)

      Poista
  2. Jos nyt satun näihin törmäämään, niin saatan hyvinkin ostaa Beam me up!:n ja 1000 light years awayn. Kiva että kuvasit nämä tänne blogiisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ne ainakin oli tosi kivoja, suosittelen! :)

      Poista
  3. Yksikään ei ollut mitenkään uniikki enkä innostu. Jos koostumukset on huonoja niin vielä vähemmän. Ymmärrän kyllä että näihin tarttuu herkästi, onhan nuo vähän erikoisempia kuin Essencet yleensä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä ei onneksi mene rahaa paljon vaikka pari kokeiluun ostaisi. Totta, ettei mitään superuniikkeja näistä löydy, mutta varmasti peruslakkaajalle hyviä valintoja. :)

      Poista
  4. Tuo musta näyttää lupaavalta.

    VastaaPoista
  5. Jospa näitä olisi vielä loppuviikosta jäljellä! Tosin nämähän oli ihan omassa osastossaan siellä hyllyssä eikä siinä keskellä, joten näitä voi tulla lisääkin, ehkä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että on! Luulisi, että näitä sinne lisäillään paremmin kuin mitä niitä kausikokoelmien lakkoja. :)

      Poista
  6. Kiitos tästä postauksesta! Tämä oli hyödyksi, kun näitä tulee kumminkin hypisteltyä. :)

    VastaaPoista
  7. Ihania! Täytyykin pian käydä Kärkkäisellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä jos nämä kiinnostivat! :)

      Poista
  8. Toi musta lakka näyttää melkosen herkulta. ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on just mulla kynsillä, se on tosi kiva!

      Poista
  9. Nice Nailpaints.....especially black glitter...thnks for sharing with us...

    weddingdoers.com

    VastaaPoista
  10. Harmaa, pinkki, musta ja glam oli miun valintoja. Tykkään hurjasti kaikesta avaruusteemaisesta, joten oli pakko ostaa :D

    Ihmettelin suuresti, että nämä tuli meille Suomeen ja vielä pysyvään valikoimaan, yleensä kun kaikki kiva jää meiltä pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika samoja valintoja siis, mutta glamista en osaa vielä varmaksi sanoa. :D

      Joo, onneksi meillä on nykyään Essencemies, jospa siitä on ollut apua! :D

      Poista
  11. Postauksen luin jo aikaisemmin, mutta puhelimella selatessa toi kommentointi usein jää ikävästi tekemättä, vaikkei se oikeasti niin kauhean hankalaa olekaan :D

    Mutta nyt koneella istuskellessa oli pakko tulla vielä tännekin toteamaan, että voi pojat nää näyttää ihanilta! Kiitos kivasta esittelystä, taidan napata itsellekin pari näistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, itse en jaksa ollenkaan puhelimella kommentoida, vaan odotan kotiin ja koneella kommentoin sitten jos muistan. :D

      Hyvä jos tästä oli jotain hyötyä ostopäätökseen. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)