perjantai 10. helmikuuta 2017

Sinni loppui

Mulla oli tosi hieno visio, mutta koko lakkaus meni enemmän tai vähemmän vinksalleen. Lakkasin kaksi kerrosta Essie Blossom Dandyä kynsille. Tähän asti kaikki oli vielä hyvin, jos ei lasketa yhtä roskaa keskisormen kynnessä. Ajattelin peittäväni sen leimalla ja valitsin omasta mielestä kivat leimat laatasta MoYou London Artist Collection -01.


Näköjään en saa tästä laatasta mitään irti ilman reikiä tuolla läpinäkyvällä leimasimella ja niin niitä reikiä jäi nytkin. Reiät olivat kuitenkin sen näköisiä, että ne saisi kohtuudella peitettyä. Ei saanut. Enkä minä idiootti jättänyt vielä asiaa siihen, vaan leimasin toisenkin reiällisen kerroksen leimoja päälle! Aikani tuhrasin näiden leimojen paikkaamisen kanssa, sitten vain oli pakko todeta, että olkoon, ei jaksa enää. Nämä eivät tulisi miellyttämään omaa silmää, vaikka olisin ne loppuun asti korjannutkin. Mattalakkakaan näiden päällä ei onnistunut pelastamaan tätä lakkausta mieluisaksi.


Mietin missä vika, miksi en tykkää näistä, kunnes älysin, että näistä tulee ihan liikaa mieleen cracklelakat. En ole ikinä pitänyt niistä, joten ei ihme, etten pitänyt tästäkään lakkauksesta. Mielestäni tuo Blossom Dandynkin väri on jotenkin vähän muuttunut siitä ensimmäisestä kerrasta kun lakkasin sillä. Tuo saattaa olla kuvitelmaa, mutta jotenkin se ei ollut enää niin ihanan kirkas kuin silloin. Lakkaus sai kuitenkin olla vuorokauden kynsillä, jonka jälkeen oli pakko jo lakata uudelleen. 

Käytetyt tuotteet:
 • Essie Millionails
 • Essie Blossom Dandy (x2)
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
 • Leimauslakat Essence valkoinen ja Depend 223
 • Leimauslaatta Moyou Artist Collection -01
 • Leimojen päällä Seche Vive ja OPI Matte Top Coat

14 kommenttia:

 1. Harmi, ettet tykännyt tästä lakkauksesta. Musta tää on kaunis ja onnistuit taas valitsemaan tosi hyvin yhteen sopivat värit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jokin tässä vaan tökki. Kiitos kuitenkin! :)

   Poista
 2. I love this colors! You matched them perfectly :)

  VastaaPoista
 3. Nämä on kyllä hauskat ja huomaa että on käytetty mielikuvitusta. Pisteet siitä vaikka lakkaus ei minun tyyliäni olisikaan. Olenkohan lakannut Blossomilla uudelleen, en muista..minusta se on tälläinen haalean pastellinen, ei kirkas kuitenkaan. Tai sitten niitä on eri versioita??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Tarkoitin kirkkaudella ennemminkin sitä, että nyt se näytti vähän likaisemmalta kuin aikaisemmin, tiedä sitten oliko se sitä vai ei. :D

   Poista
 4. Musta naa on hauskat, mut tiedan kylla tunteen kun mikaan ei suju ja omasta mielesta lopputulos on ihan kuraa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja se tunne kun pitää sinnitellä niillä kynsillä seuraavaan iltaan... :D

   Poista
 5. so in love with this mani!

  VastaaPoista
 6. Mustakin nää on kivat ja olet kyllä ihan liian tarkka reikien kanssa, siis mun mielestä:) Mutta harmituksen tunne "epäonnistumisesta" on aika kaiken alleen hautaava, ei siihen oikein ole muuta ratkaisua kuin uusi lakkaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, niin varmaan olenkin! Omastakin mielestä. :D Totta, siihen ei auta muuta kuin uusi lakkaus. Kiitos!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)