perjantai 3. maaliskuuta 2017

Helmikuun ostosyhteenveto

Helmikuu oli ja meni, yllättäen taas tuli mitättömistä ostoksista iso loppusaldo...

Heti kuun alussa mulle kotiutui LookFantasticin beauty box. Se oli tosi kiva sisällöltään jälleen. Boksin tarkemman esittelyn löytää täältä. Boksi veloitti mun tiliä 17,49 euron verran.

Kärkkäisen reissulta kotiutui pari ostosta. Hoitoaine veteli viimeisiään, ilman sitä ei pärjää. Olen käyttänyt Doven hoitoaineita aika pitkään, sillä ne tuntuvat sopivan markettihoitoaineista parhaiten itselleni. Mä en käytä hoitoainetta kuin latvoihin ja tämä selvittää omat kutrini aina. 

Lumenen True Mystic Volume -ripsari nousi ehdottomasti ykkössuosikiksi heti kun mä sitä ensimmäisen kerran kokeilin. Tätä ostan näköjään aina uudelleen ja aina vedenkestävänä, koska silloin ripset pysyvät taivutettuna koko päivän ja tämä ei varise mihinkään. 


Noiden lisäksi mulle kotiutui pari ebaysta ostettua laattakoteloa. Näihin mahtuu hyvin BPS:n ja MoYoun laatat, eikä maksa paljon, joten näitä löytyy itsellä jo neljä kappaletta.


Sitten vielä Yves Rocherin tilaus. Rocherilla on myynnissä juuri mun kulmien sävyinen kulmakynä, joten päädyn aina ostamaan näitä lisää sieltä. Nyt ostin kaksi ja valitsin lisäksi jalkojen kuorintavoiteen ja tehokosteuttavan voiteen. Harmikseni näissä on liian voimakas tuoksu omaan makuun, mutta enhän mä koskaan opi, etten voi vain tilata voiteita ilman käsitystä niiden tuoksuista...


Lopuksi vielä viime viikonlopun heräteostokset. Essencen Out of Space Stories -kokoelma, jonka esittelinkin teille edellisessä postauksessa. Entäpä sitten summat? Boksi maksoi 17,49€, Doven hoitoaine 2,80€ ja ripsari 17,90€. Laattakotelot maksoivat yhteensä 4,91€, Rocherin tilaus 23,70€ ja Essencet 17,43€. Kokonaissaldo on  84,23€. 

Minusta tuntuu taas, että kovin hintava oli kuukausi siihen nähden, että en juuri mitään ostanut! :D Mutta jos summan jakaa neljälle viikolle, ei se sitten niin paha ole, noin 21 euroa per viikko. Ehkä itsensä huijaamista ajatella noin, mutta ainakin se helpottaa ostomorkkista! 

Mutta tiedättekö mitä? Minäpä jään ihan viikon lomalle! Mulla ei vielä talvilomaa tuossa työpaikassa ole ehtinyt kertyä, mutta jäätävä alkuvuoden työtahti on tehnyt sen, että tunteja on kertynyt sen verran, että voin olla viikon pois töistä. Mä en ole oikeastaan tämän vuoden puolella ehtinyt elää sitä normaalia arkea juuri ollenkaan ja nyt yhtäkkiä huomaan, että on jo maaliskuu. Nyt on hyvä sauma olla pois töistä, sillä moni muukin on näillä leveysasteilla lomailemassa. Mä niin aion vaan puuhastella kaikkea, mitä en ole ehtinyt alkuvuonna tehdä ollenkaan! ^_^

4 kommenttia:

 1. Mukavaa lomaa! Kivoja ostoksia, Lumenen Mystic on aivan huippu ripsari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yritän kerätä voimia seuraavaan lomaan asti. :D On huippu ripsari kyllä, en enää muuta ostakaan kun tämän löysin.

   Poista
 2. Hyödyllisiä ostoksia, ei noista kannata hintamorkkiksia ottaa :)

  Oikein ihanaa lomailua sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tokihan ne hyödyllisiä oli, mutta minä olen mestari saamaan morkkiksia ihan mistä vaan! :D

   Kiitos! ♥

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)