perjantai 17. helmikuuta 2017

Kaksi violettia

Piti saada edellisen lakkauspostauksen kammotukset pois kynsiltä ja pähkäilin millä lakata. Olen ostanut aika tarkalleen viisi vuotta sitten L´orealin lakan nro 609 ja se on edelleen mielestäni tosi kaunis. Se ei ole enää niin helposti lakattava kuin aikoinaan, se haluaa aina välillä kaljuuntua, mutta ei se silti mikään hankala tapauskaan ole. Kaksi kerrosta riittää peittämään mun kynnet.

Ajattelin aluksi, että jätän yksivärisen lakkauksen kynsille, mutta sitten aikaa kuitenkin jäi myös koristeluihin. Mietin sopivaa leimauslakkaa ja mielestäni China Glazen Harmony sopii tähän tarkoitukseen oikein hyvin. 

Leimauslaataksi valikoitui MoYou Londonin Holy Shapes Collection -08.


Tein leimat niin, että kaikissa muissa kynsissä leima on samalla tavalla, mutta nimettömässä käänsin sen toisinpäin. Ei se nyt niin hirvittävän hyvin tässä erotu, että nimetön on erilainen, mutta mainitsin vaan.


Leimat nousivat superhyvin, laatta ja lakka toimivat moitteetta yksiin. Tykkäsin vilkuilla kynsiä vähän väliä ja pidinkin näitä kynsillä aika monta päivää. 

Terveisiä muuten flunssan keskeltä! Olen ollut neljä päivää sairauslomalla hillittömän yskän ja kuumeilun vuoksi, nyt yskä on vähentynyt, mutta pää on täynnä räkää. Kävin tarkistuttamassa myös poskiontelot ja ne ovat taas ihan turvoksissa. Sairaslomasta huolimatta on ollut ihan työntäyteinen viikko, olen tehnyt kotoa käsin sen mitä jaksanut ja pystynyt. Tänään onkin sitten kevyt 11 tunnin työpäivä tiedossa, että sellainen kevyt laskeutuminen takaisin töihin! Onneksi onkin heti viikonloppu... :D

Käytetyt tuotteet:
 • Essie Millionails -aluslakka
 • L´oreal 609 (x2)
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
 • Leimauslaatta MoYou London Holy Shapes Collection -08
 • Leimauslakka China Glaze Harmony
 • Leimojen päällä Seche Vive

12 kommenttia:

 1. Nätit kynnst! Mä huomasin heti, että nimettömän leima oli erilainen :) Sä oot niin tarkka leimaaja, ettei sulla tapahtuisi tollaista vahingossa :)

  VastaaPoista
 2. Hienot! Värit sopii hyvin yhteen. Ja violetti ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä oon pitkään jostain syystä vältellyt violettia, vaikka mulla on sitä sävyä kaikkein eniten kokoelmassa. Onneksi nyt käytin! :D

   Poista
 3. Tosi kivat! En yhtään ihmettele että viihdyit näillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä vielä kesti kynsillä tosi pitkään, joten mikäs siinä! :)

   Poista
 4. Yritähän nyt parantua pian, onhan se ihan tyhmää jos joutuu sairaslomallakin töitä tekemään :/// sikaihanat kynnet, kunnolla violetit!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, välillä kyllä tuntuu epäreilulta, mutta sentään on töitä mitä tehdä!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)