perjantai 5. helmikuuta 2016

Että näin sitten kävi

Instagramissa mä tätä jo vollotin, mutta vollotetaan täälläkin. Mulla ei ole sitten lakkauspostauksia yhtään jemmassa enää, sillä mulla on kasvatusprojekti menossa. 

Pahoittelut taas kuvien laadusta, ne ovat pikaisia kännykkäräpsyjä.

Olin juuri alkamassa vaihtamaan lakkausta kun huomasin tämän mukavan asian. Etusormen kynnestä oli lähtenyt palanen, enkä mä voinut enää paikata kynttä, vaan mun piti vetää kaikki lyhyeksi.


Mun piti lyhentää kynsiä aika paljon, mutta vielä ne eivät ahdistaneet ylettömästi. Seuraava onnettomuus tapahtui muutaman päivän päästä. Töistä pojat tahtoivat mut mukaan ilmaiselle nyhtöpossulle, eihän siitä voi kieltäytyä. Tulomatka alkoi mahat täynnä possua, istuin auton takapenkille ja laitoin oven kiinni. Tunsin käteni lipeävän kahvasta ja tiesin kynsien olevan mennyttä. En edes uskaltanut ottaa hanskaa pois kädestä, vaan tein sen vasta kun pääsimme takaisin töihin. 


Kynsillä muuten joulukalenterivoitosta Color Clubin Just My Luck. Oliko se tuon lakan nimen syytä, kysyn vaan?? :D Mulla ei tietenkään ollut kynsiviilaa mukana, sillä mä en IKINÄ tarvitse sellaista. Töistä löytyi yhdet tylsät sakset, niillä en uskaltanut edes yrittää siistiä näitä, vaan kävelin suoraan työkalupakille ja otin sivuleikkurit mukaan. Yritin mahdollisimman vähän napsia noista pois, ihan vain sen verran, ettei kynnet tartu joka paikkaan. 

Pääsin kotiin ja otin vielä matsia oman auton oven kanssa. Saman käden peukalo sai pahan osuman ja siitä lähti iso palanen. Ei helvetti.


Että nyt on niin rumat kynnet että ihan ällöttää. Ei tee yhtään mieli lakata kun yksi kynsi on pakosta vielä eri mittainen.

Niin sitä vaan, että olisiko teillä jotain toivepostauksia ehdottaa, sillä lakkauksia ei ole tulossa vähään aikaan? :D Muutamia postauksia olen kehitellyt jo, mutta kiinnostaa kuulla myös teidänkin mielipide.

32 kommenttia:

  1. Voi pylly!!! Arvaa tuossa yhtenä päivänä kun autonperkeleestä oli jäätynyt kontti kiinni ja koira oli siellä :D farmariauto on siitä huono että perään tuiskuttaa lunta ja helposti jäätää konttia. Tulit mieleen...varovasti revin konttia ja onneksi aukesi.
    Mulla on edelleen mielessä kun revin pikkukökkyrän muovisia oven kahvoja ja se kahva jäi käteen + kaikki kynnet katkesivat hanskojen sisään. Silloin lähes itkin. Joten tiedän tunteen ja olen nykyään tosi varovainen kahvojen kanssa.

    Voisit esitellä kaikki sun alus- ja päällyslakat. Toisessa postauksessa kaikki kynsienhoitotuotteesi. Sitten kaikki käsivoiteesi. Lempparilakat esim. vihreistä, sinisistä, punaisista...ja harvinaisimmat lakkasi! Eiköhän noista jo irtoa! Tsemppiä kasvatukseen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, meilläkin edellisestä autosta jäätyi aina kontti, onneksi penkit sai käännettyä ja koiran ulos sitä kautta. :D

      Tosi hyviä ideoita, kiitos niistä! ♥

      Poista
  2. Voi harmi :/ ei ole yhtään kiva kun käy noin. Varsinkaan kun käy noin useamman kerran.

    VastaaPoista
  3. Ei tähän voi todeta muuta kuin perkele... :/

    VastaaPoista
  4. No ei hele.. ja prkl vielä kaupan päälle.. :D Käytät sitä lakkaa enää vain jos on jo liian lyhyet kynnet valmiiksi, tiiä vaikka sillä olis muuten onnen kanssa jotain tekemistä (seuraa mm. lottoa) :D Hohoh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, voihan se olla että sillä oli jotain tekemistä asian kanssa! :D

      Poista
  5. Auts sanon minä. Iso AUTS! Hmm, toivepostauksia. Esittele lempilakka joka väristä? Jotain tämmösiä esim. :D

    VastaaPoista
  6. Voi eiiii!!
    Ja lakan nimi kyllä enteili jostain tulevasta :D

    Meillä oli kotona jännät paikat niillä kovilla pakkasilla, kun äidillä sattui olemaan työvuoroja tietty ja yllättäen.. kuskin ovi ei auennut ilman parin tunnin lämmitystä :'D Auto oli lämmityspiuhassa ja isä viritteli lämmittimen kohti ovea, parina aamuna se oli mennyt ajastimen ohi = ovet ihan jäässä. Sitä sitten melkein viikko pujahdettiin kuskin paikalle apukuskin puolelta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisesti! :D

      Meilläkin vanhassa autossa jäätyi aina vänkärin ovi, joten piti mennä kuskin puolelta molemmat. :D

      Poista
  7. Voi, sulla on ollut kamalan huonoa tuuria. Mua kiinnostaisi tietää miten muotoilet kynnet tuollaisten onnettomuuksien jälkeen? Vaihdatko muotoa pyöremäpään vai yritätkö pitäytyä neliöissä? Kaikille varmaan tapahtuu joskus tuollaista niin voisit kirjoittaa selviytysvinkkejä meille muille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kaikki osui yhteen viikkoon!

      Mä en osaa olla pyöreämmillä kynsillä, viilasin vain lyhyemmäksi kaikki ja sen yhden kynnen jota ei neliöksi saanut viilattua, niin se on toiselta puolelta pyöristetty. Parempi niin, että yksi kynsi häiritsee paljon muotopuolena, mitä että kaikki häiritsisivät pyöreinä. :D
      Heh, eihän tässä auta kuin odottaa kynsien kasvua. :D

      Poista
  8. Melko perusteellista tuhoa kyllä, ei noille auta kuin vetää nysiksi:( Mutta kaikenlaiset lakka- ja laattaesittelyt tai lifestyle-postaukset ovat aina mukavaa luettavaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, eipä siinä muu auttanut. :/
      Kiitos vinkistä, näistä on paljon apua! :)

      Poista
  9. Voi ei :( voin vaa kuvitella ketutuksen määrää kun näit vahingot :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllähän tuo pisti aika vahvasti ketuttamaan. :D

      Poista
  10. Vastaukset
    1. Onneksi pahimman yli ollaan jo päästy! :)

      Poista
  11. Voi itku... Itseäni ärsyttää aina, kun omat kynteni eivät edes kasva pitkiksi... -.-
    Muita postauksia... Lempilakkayhdistelmät? Sellainen postaus, jossa etsisit lakoistasi eniten esim. omenan, salmiakin, banaanin tai puun värisen/oloisen lakan? Muita ei nyt tule mieleen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tekee usein tän kun joudun lyhentään, niin ne sitten ottaa osumaa useamman kerran. Pitkinä ne pysyy paremmin ehjänä, kunhan saa kasvatettua ne. :D
      Hih, hauskoja ehdotuksia! :D

      Poista
  12. ai että, tekee oikeen pahaa kattoa näitä kuvia.. Mukavia kasvatushetkiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokaista kynsihullua varmasti kouraisee tällaiset kuvat! Odottavan aika on totisesti pitkä. :)

      Poista
  13. Voi ei :( Tuli oikein kylmät väreet tosta keskimmäisestä kuvasta! Auton ovet on kyllä ihan perseestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pitää ostaa seuraavaksi auto, jossa saisi ovet auki ja kiinni kaukosäätimellä. :)

      Poista
  14. Arvaan, että harmittaa.

    Ja niistä postauksista, tapa kaikki muutkin söpöyteen :D :D Odottavan aika on pitkä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tiedät tuskan!

      Kyllä senkin aika vielä tulee! :D :D

      Poista
  15. Voi eikä sentään!! Nyt on kyllä ollut huonoa tuuria matkassa :( Tsemppiä kasvatusprojektiin! ♥

    Voisit tehdä postaussarjan jossa käyt läpi _kaikki_ sun lakat? :D Jossain blogissa näin sellaisen joskus aikaa sitten, se oli todella mielenkiintoinen! Siis että vaikka värialue kerrallaan, ja kertoisit niistä sitten mielipiteitä niin me muut saataisiin kuolattavaa ja himotuslistan jatketta ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, todellakin! Kiitos! :)

      Hui, tosta ideasta saisi kyllä varmaan kymmenen postausta jos sen lähtisin perusteellisesti toteuttamaan! :D Mutta ehkä mä saisin tuon minimoitua blogiin sopivaksi. :D

      Poista
  16. Voihan kettu mikä säkä, takuulla sen lakan syytä! Hoitorutiinit on kiva postauksen aihe, kuinka usein ja mitä ja miten. Myös Nena ehdottama kuulostaa kivalta. Mieluisat lakkojen ostopaikat, niistä hyvät ja ehkä huonommatkin kokemukset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sen täytyy olla sen lakan syytä! :D Kiitos hyvistä ehdotuksista! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)