maanantai 8. helmikuuta 2016

Kolme läpinäkyvää stamperia

Aikaisemmin jo mainitsin tästä postauksesta, joten olkaapa hyvät!

En aikonut ensimmäisen läpinäkyvän leimasimen jälkeen ostaa uusia. Nyt niitä on kolme kappaletta. Yhden tosin sain ilmaiseksi BPS:n yllätyspaketista. Kaksi noista leimasimista aion pitää ja kolmas joutaa roskiin. 

 
Kaikki kolme omistamaani ovat feikkejä, eivätkä aitoja ja alkuperäisiä Clear Jelly Stampereita. Ensimmäisen ostin Dashican kaupasta, mutta en päässyt leimasimen kanssa oikeen yhteisymmärrykseen. Oikein ohuet kuvat saan leimattua kyllä, mutta siihen se jää. Leimasin on ihan liian kova omaan makuun. 

Seuraavaksi sain BPS:n ylläripaketin, joka sisälsi myös leimasimen. Tykkäsin leimasimen pehmeydestä, se on juuri sopivan löllö omaan käyttöön. Kokeilin sitä ja se leimaa kyllä todella hyvin! Tein tuloksista postauksenkin, se on nähtävissä täällä.

Ennen kuin sain ylläripaketista tuon leimasimen, olin ehtinyt tilata kaverin kanssa Cosette Nail Shopista samanlaisen leimasimen. Tähän törmäsin Chit Chat Nailsin Instagramissa. Tämä leimasin eroaa aavistuksen tuosta BPS:n leimasimesta, sillä se on vähän pehmeämpi. Tykkään molemmista pehmeistä, joten ne jäävät itselleni käyttöön.

Tässäpä vähän kuvia. Mulla oli vähän huono scraper käytössä, joten se vei osan kuviosta mukanaan, mutta saa näistä jonkinlaisen kuvan.  

Ensimmäisenä Dashica.


Toisena BPS. Tämä kuvio on mun mielestä kaikista terävin, vaikka reikiä löytyykin.


Viimeisenä Cosette Nail Shopin leimasin. Tämäkin tekee erittäin hyvää jälkeä.


Näistä kolmesta leimasimesta mä kallistun suosittelemaan BPS:n leimasinta. Se on edullisin. Se kustantaa 4.99$, ei postimaksuja. Ainoastaan huono puoli toimituksen pituudessa.  Joskus paketit tulevat jopa 1½ viikossa, joskus kolmessa kuukaudessa. :D

Cosette Nail Shopista oli nopea toimitus, reilussa viikossa paketti oli postilaatikossa. Postikuluja kahdelle stamperille tuli 5.50$ (sama myös yhdelle) ja itse stamperi maksoi 7.49$.

Nyt oikein sormet syyhyää päästä kokeilemaan näillä uudelleen, kasvakaa kynnet jo! :D

12 kommenttia:

 1. Taisin viikko sitten tilata vihdoinkin itelleni BPS:n stampperin, nyt on kiva lukea että se voisi jopa toimia mikäli käyttäjältä sujuu homma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä tuon pitäisi toimia ihan hyvin, kunhan näissä tuotteissa ei ole tasalaatuisuusongelmaa. :)

   Poista
 2. Kiva vertailu! :) Kyllä mäkin taidan nyt tehdä ekan BPS-tilauksen, sen verran kaikkea mielenkiintoista niiden valikoimassa tuntuu olevan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, sieltä kyllä löytyy vaikka mitä. Harmi kun ei aina voi sanoa varmaksi tuotteiden laadusta, mutta eipä ne ole kyllä hinnalla pilattuja. :)

   Poista
 3. Kuulostaan ihan hyvälle tuo BPS:n leimasin! :) Mulla vaan tuntuu olevan se ongelma, että kun koitan jotain tiettyä juttua tilata (sillon kun rahaa tulee), niin aina ne on loppu :D täytyy katsoa tän leimasimen kohdalla viikon päästä, että mikä on tilanne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta taas tuntuu, että kun teen postausta jostakin tuotteesta niin joudun aina linkittämään loppuneisiin tuotteisiin. :D :D

   Poista
 4. Mulla tämä aito leimasin, mutta eilen lakkailessa teki kepposet eikä suostunutkaan nostamaan leimoja :o kerran olen aiemmin leimannt tällä ja silloin toiminnut moitteettomasti, onko vinkkejä mikä avuksi? :D terv.avuton :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no en kyllä osaa sanoa mikä auttaisi, jos se ei enää toimi. Joskus kun nämä tuntuvat olevan kuun asennosta kiinni onnistuuko vai ei. :D Kokeile samaa yhdistelmää kuin aikaisemmin kun sait leimattua moitteettomasti?

   Poista
 5. Eli jos mulla on toi Cosette (sehän se on kai?) niin en varmaan sit tee mitään BPS:n vastaavalla? Tai näin mää ainakin tämän luen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mun mielestä ei tarvitse omistaa molempia, vaikka mä säilytänkin molemmat. :D

   Poista
 6. Mä tuuppasin toivelistaan tuon stamperin kun BSP:ltä sain laittaa mitä haluan kokeilla, saas nähdä tuleeko, listani oli muutenkin pitkä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, toivotaan että sieltä tämä tupsahtaa, ainakin oma oli tosi toimiva! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)