keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Se mahdoton kuvattava (ainakin mulle)

Tänään kynsille pääsi ihana China Glazen Road Trip-kokoelmasta oleva More To Explore. Tämä on juuri niitä lakkoja, jotka harvoin näyttävät kuvissa oikeilta. Mutta te, jotka omistatte Flip Flop Fantasyn, tämä on sen pikkusisko. Ei dupe ainakaan tuolle mun Flip Flopin versiolle, vaan siitä persikkaisempi. Mutta se on paljon hienommin käyttäytyvä kuin siskonsa. Levittyy nätisti, kahdella saa helposti peittävän lopputuloksen, sillä lakka ei raidoitu juuri ollenkaan. Ainoastaan lakka on vähän valuvaa sorttia, mutta kaiken kaikkiaan oikein ihana lakka. Maijulla tosin oli erilainen lakkauskokemus tuosta kuin mulla. 

Kyllähän mä tätä yritin kuvata, ostin jopa mustan taustakankaan kaverilta jos saisin paremmin värejä säädettyä. No, kyllä siitä nyt näkee, että se on persikkainen lakka, eikä vaikka päärynäinen. :P Mun kamera nyt ei vain ole parhaimmasta päästä (eikä kyllä kuvaajakaan), lopputulos oli tuollainen hailakka, vaikka lakka on oikeasti ihanan kirkas.

Nimettömään lakkasin China Glazen Glistening Snowta, joka aina välillä ansaitsee tulla muistetuksi. Ihan kuten I'm Not Lion ja Hello Gorgeous! Nämä kaikki lakat ovat vajunneet itsekseen, mutta ilmeisesti näillä Chinan glittereillä on näin tapana tehdä. 

Keskisormeen leimasin ruutukuvion laatasta QA96 ja mun oli tarkoitus maalata osittain se vielä DaLen Top Aquarellellä. Laitoin tipan lakkaa tuohon leiman päälle ja mun mielestä siitä näkyi liikaa että se oli päälle väritetty, joten poistin sen tipan ja jätin kynnet tällaiseksi. Veikkan, että mun olisi pitänyt leimata nämä ihan mustalla, eikä tuolla Konadin helmiäismustalla. Värittäminen ei olisi näkynyt leiman päällä niin hyvin kuin tuon päällä. Vasta kuvia katsellessani huomasin tuon leiman epäonnistuneen tuolta keskeltä tyvestä. Sieltähän puuttuu muutama viiva. :D Jännä juttu, sillä muuten tuo leima onnistui ihan nappiin, eikä paikkaamisia edes jäänyt.


Tällä kertaa laitoin tuon Glistening Snown päälle päällyslakan, sillä halusin sen kimaltavan vielä enemmän kuin se tekee ilman päällyslakkaa. :)


Nämä oli mulla kynsillä, kun siskonpoika täytti 5 vuotta. En viitsinyt alkaa väkertämään teemakynsiä, vähän siinä olisi kyllä haastetta ollut kun teemana oli Marvel-sarjakuvahahmot. Olisihan mulla ollut teräsmies-siirtokuvia, mutta nehän DC Comicsin eikä Marvelin ja kaikkihan sen olisi sitten huomannut...? :D

Keskustelin muuten eräänä päivänä tuon viisivuotiaan herran kanssa. Mun lempinimi lasten kesken on aina ollut Mamma ja on sitä edelleen. Tuo viisivuotias on kuulemma useammin kuin kerran kehunut hoidossa sitä, että Mamma tietää kaiken. Satun nyt vain tietämään paljon Star Warsista, Marvel-sarjakuvista sun muista mistä nuo ipanat tykkää, joten mulla on aika eeppinen maine tuossa porukassa (hyvä että edes jossakin!). :'D Kerrankin pääsin hyödyntämään tätä mainetta. Risto Räppääjässä oli kuulemma sanottu tyttöjä tyhmiksi. Mä siihen tokaisin, että no mikäs Mamma on, tyttö vai poika? Pikkuherra siihen totesi että tyttö. Sitten kysyin, että onko Mamma tyhmä? Siinä vaiheessa pojan päässä syttyi lamppu, hän virnisti ja totesi että no et tietenkään! :D Hah, erävoitto!

Käytetyt lakat:


35 kommenttia:

  1. Ihana stoori ja kaunis lakkaus! Glistening snow näyttää erityisen ihanalta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Glistening Snow on kyllä ihana lakka ja se ei onneksi ole edes hankala poistaa kynsiltä! :D

      Poista
  2. Awww! Tuli siskon tyttöä ikävä kun luki tätä sun postausta :D Hienot kynnet! Tykkään väreistä ja keskisormen kuviosta :) Nimettömästä oot saanut hyvin lähikuvaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :3 Mäkin tykkäsin kokonaisuudesta, vaikka kuvissa tuo lakka ei näytäkään samalta kuin livenä. :D

      Poista
  3. "Olisihan mulla ollut teräsmies-siirtokuvia, mutta nehän DC Comicsin eikä Marvelin ja kaikkihan sen olisi sitten huomannut...?"

    Wtf, woman! :DD En kyllä tasan tarkkaan ois tiennyt. Erotan kyllä toisistaan Enterprisen, Serenityn, Klingon Warbirdin, Battlestar Galactican, Goa'uld Mothershipin ja Starbugin, mutta Marvel/DC Comics? Hepreaa.

    Kynnet on kyllä taas todella sievät ♥ En ois leimauksen epätäydellisyyttäkään edes huomannut jos et itse olisi maininnut. Shhhh, siis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no ainakin mun kummipoika olisi varmasti heti kommentoinut asiaa, että eihän ne ole Marvelin hahmoja. :D Oikeasti ei varmaan kukaan muu olisi osannut sanoa mitä Marvel edes tarkoittaa. :D

      Mä oon lukenut paljon sarjiksia lapsena ja nyt varsinkin on tullut noiden lasten takia kertailtua asioita, joten hyvin kyllä tietää mikä on kenenkin kustantama sarjakuva. :D

      Kiitos! Mä yritän olla jatkossa sitten hiljempaa näistä asioista... :D

      Poista
  4. Erittäin kaunis lakkaus, ja upee leima! Pointsit tyttöjen maineen pelastamisesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä yritän aina välillä pitää meidän tyttöjen puolia ja välillä jopa onnistun! :D

      Poista
  5. Hyi mua, kun en ole aikoihin kommentoinut!
    Nätit kynnet :) Glistening Snow <3 Ja sitähän käytetään vaikka keskeläl kesää, koska on niin hurjan kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, en mä kommentoimattomuudesta kyllä loukkaannu, mutta kiva kuitenkin kun kommentoit! :D
      Kiitos! Samaa mieltä, se sopii ihan jokaiseen vuodenaikaan. :D

      Poista
    2. No mutta jos sujuvasti seuraa jokaisen postauksen melkein silmät kiiluen, niin kai sitä voi välillä sanoakin jotain :)

      Poista
    3. Haha, kyllä itsekin tulee välillä vaan luettua, eikä koskaan muista kommentoida. :D

      Poista
  6. Haha, mä just eilen koitin käsitellä tästä lakasta otettuja kuvia ja mun on ihan samanlaisia:D Ei se mitään, ehkä lukijat pystyy kuvittelemaan, miltä se näyttää luonnossa. Tykkäsin tosi paljon ja tykkään myös tästä yhdistelmästä <3
    Taisin laittaa ite kolme kerrosta mutta mitään ylitsepääsemättömiä ongelmia levityksessä en kohdannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, tää on kyllä tosi vaikee kuvattava. Mutta onneksi se ilmeisesti on kaikille, eikä pelkästään tällaiselle amatöörille. :D Jäänkin sitten odottelemaan sun postausta tästä.
      Mä tykkäsin myös ihan älyttömästi tästä lakasta ja yhdistelmästä. :D

      Poista
  7. Mun varmaan tarttee joskus käydä kattomassa lakkaa livenä. Ja vertaamassa siihen flipfoppiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, meidän pitäis varmaan joskus treffata taas. :)

      Poista
  8. Lakkaus on silkkaa upeutta ja Glistening Snow säihkyy lähikuvassa huikeasti! Kiitos minunkin puolestani naissukupuolen maineen pelastamisesta - mulla olis kyllä voinut mennä Marvelit ja DC Comicsit helposti sekaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! ^_^
      Mulla ei ehkä enää menisi ne sekaisin, sen verran on tullut asioita uudelleen opiskeltua. :D

      Poista
  9. Hahaa, mä olin mun pienen serkkupojan mielestä aina "hyvä jätkä". Leikin innoissani sen pikkuautoilla ja leikkipyssyillä, joita äiti ei mulle koskaan suostunut ostamaan, koska olen tyttö. Ihan epistä! Mutta kynsiin... Ihana väri, kaunis leima ja upea kimallus nimettömässä <3. Mun Creativen stampperi tuli vihdoin, joten yritän päästä äkkiä leimauspuuhiin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Mä oon aina ollut Lego-tyttö, kun sisko leikki nukeilla sun muilla tyttöjen jutuilla. Halusin aina Legolinnan, mutta en sitä koskaan saanut. Kummipoika se hyvin siihen tokaisikin, että nyt kun olet aikuinen ja sulla on omat rahat, niin nythän sä voisit ostaa sen linnan itselles. :D
      Voi että, toivottavasti se leimasin toimii ilman tappelemista!! Mukavia leimaushetkiä! :D

      Poista
  10. Mun on varmaan ihan pakko hommata tuo lakka. On se vaan niin kaunis. :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä sun on tosiaan pakko, on se niin ihana! :D

      Poista
  11. Upeat lakkaukset oot loihtinut tuolla lakalla! :) Mulla se pyörii vielä kokeilemattomissa, mutta ehkä pian se pääsee kynsille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! =) Nyt äkkiä kokeilemaan tätä ihanuutta kynsille asti! :D

      Poista
  12. Ai että tämä on kyllä ihana lakka ja olet tehnyt upeat lakkaukset jälleen! Mä tykkään näissä kynsissä kaikesta; More To Explore, Glistening Snow, värit... Kaikki natsaa :) Mut mä en tajua miten sait tällä kahdella kerroksella peittävän ja tasaisen tuloksen! Vitsi mun täytyy kyllä tarttua siihen pian uudestaan ja yrittää lakata paremmin :D Mut mulla lakkausjälkikin oli aika epätasaista, en mä yleensä NIIN huonosti lakkaa... Ärsyttää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :3 Oon huomannut sen, että ne lakat, jotka on muiden mielestä tosi vaikeita käyttää, ei välttämättä mun mielestä ole yhtään vaikeita. Tai voihan se olla, että mä tyydyin liian vähään tuossa peittävyydessä. :D

      Poista
  13. Heehee, olisit teeman mukaisesti outcrossannut kynsiin Batmanin tai vaikka mutanttininjakilpikonnan, niin supersankarisekametelisoppa olisi ollut valmis. Teemakynsiä odotellessa.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Batmanit olis varmasti mennyt ihan hyvin, mutta ei Turtlesit, ne ei oikein kuulu suosikeihin. Itsellä oli kyllä lapsena ihan oma Donatellon figuurikin, kun siskolla oli Leonardo. :D Hehe, pitää joskus yrittää väsätä teemakynnet, kunhan vain keksii tarpeeksi helpon tavan toteuttaa. :D

      Poista
  14. Tosi kivan näköiset kynnet, kaikki sopii jotenkin kivasti toisiinsa :) pitäisi itselläkin ostaa joku tuollainen laatta jossa on noita ruutukuvioita, näyttävät niin kivoilta kynsillä :) ja peukku täältäkin tyttöjen maineen pelastamisesta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :3 Mä oon ostanut näitä ruutukuvioisia vain yhden lakkaussuunnitelman vuoksi, enkä ole vieläkään saanut aikaiseksi tehtyä niitä. :D Tyttöjen mainetta pitää aina puolustaa, hyvä kun kerrankin voitti niin helposti. :D

      Poista
  15. Älä välitä, vaikka kuinka oliskin hyvä kamera niin paskat näistä neonlakoista mitään sävyjä saa esiin :D ihan toivotonta! Ihanan pirteä lakkaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo taitaa kyllä olla ihan totta, en ole kyllä siitä Flip Flopistakaan nähnyt netissä yhtään ainoaa oikeanlaista kuvaa, vaikka olisi kuinka ammattilaisen ottama. :D Kiitti! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)