lauantai 28. maaliskuuta 2015

You know you're a cute little heartbreaker

Mulla on tänään jotain tosi ihanaa esiteltävää! Nimittäin ensimmäinen Foxy Paws lakkani! Foxy Paws on Tanskalainen indiemerkki ja kun kuulin näiden rantautuvan Mi Nailsille, olin todella innoissani! En voi sille mitään, että lakan nimeä ajatellessani päässäni alkaa välittömästi pyörimään Hendrixin Foxy Lady, siitäpä tuo otsikkokin on otettu! Ja tuo mielestäni sopii erinomaisesti tähän lakkaan! :D

Sain pari lakkaa esiteltäväksi ja pari ostin itse. Sain kolme nyt ja kuun vaihteessa sen yhden puuttuvan yksilön, kun loput saapuvat Mi Nailsille. Olisin toki ostanut enemmänkin, mutta lompakko oli jostain syystä eri mieltä kanssani. Typerä lompsa. Pakko oli valita mielestäni herkullisimmat, eikä tehtävä ollut kyllä helppo! Lopulta päädyin neljään Summer Party-kokoelman lakkaan. Mun valinnat olivat Coco Jambo, Saturday Nights, Lambada ja Bailando.

Lakkojen matka luokseni oli taas jännitystä täynnä. Jostain syystä pakettia lajiteltiin Oulun pisteessä 11 kertaa ja sain lakkani vasta kahden päivän päästä lähetyksestä. Paketti oli aika runnotun näköinen, mutta onneksi hyvin pakatut lakat ja siirtikset olivat kaikki ehjiä! :)

Ensimmäisenä esittelen teille tämän ihanan persikkaisen Coco Jambon. Ihan mielenkiintoista kun päässä soi nyt sekoitus Hendrixiä ja Mr. Presindentin Coco Jamboa vuodelta -96. Ei anneta sen häiritä vaan mennään itse lakkaan. 


Lakka on livenä aavistuksen oranssisempi kuin olin odottanut. Mutta on se silti ihan älyttömän nätti. Tämä kuuluu Summer Party-kokoelmaan ja tässä lakassa holoisuus ei ole niin voimakas kuin esimerkiksi saman kokoelman Saturday Nightissä, joka tulee seuraavaksi esittelyyn. Coco Jambosta tiesin etukäteen sen olevan kolmen kerroksen lakka, joten en odottanut siltä mitenkään suurtä pigmenttiä. Lakka levittyy todella nätisti, siistittävää ei kyllä paljon jäänyt. Se ei valu vaikka sitä laittaa vähän paksumminkin. Se kuitenkin kuivuu aika nopeasti kynnelle. 

Aurinkoa kun ei enää puoli kymmenen aikaa illalla ole saatavilla, täytyy tyytyä näihin lamppujen alla otettuihin kuviin.


Tässä vielä tarkempaa kuvaa tuosta holoisuudesta, ei mikään pöllömpi lakka!


Mulla oli häiriötä lakkaushetkellä, Herra P:n pikkuveli kävi mulla kylässä, joten koristelujen teko venyi yllättäen hieman myöhään. Mä kun menen nukkumaan tosi aikaisten, niin koristelut on tehty silloin kun olen yleensä jo zetaamassa. Mutta meillä oli tosi tärkeät keskustelut meneillään suolaisista ja makeista herkuista. Kaikkia kuitenkin kiinnostaa, niin molemmat on sitä mieltä (jos pitäisi valita), että suolaiset herkut on parempia kuin makeat. :D

Koristelin kynnet hyvin yksinkertaisesti, en halunnut peittää nättiä lakkaa liikaa, joten keskisormiin ja nimettömiin valkoiset leimat laatasta BP-L001 ja muihin kynsiin vähän valkoisia niittejä. Helppoa ja miellyttää omaa silmää!


Ihana lakka, ei voi muuta sanoa! Pieni miinus peittävyydestä, mutta lakka muuten käyttäytyy erinomaisesti, joten se miinus on hyvin hyvin pieni. :) Tykkäsin tosi paljon koko lakkauksesta, aurinkokin näyttäytyi seuraavana päivänä ja onhan nämä nätit sielläkin! :D

Foxy Pawsit eivät ole tällä hetkellä vielä ostettavissa, vaan ne odottevat puuttuvaa osaa tilauksesta. Kuitenkin niiden pitäisi saapua kuun vaihteessa ja ovat sen jälkeen kaikkien saatavilla. Pullolle jää hintaa 11,90, mikä on mun mielestä kohtuullinen hinta, sillä nämä ovat isoja 15 ml:n pulloja. Käykää toki kurkkimassa täällä mitä ihanuuksia on kohta saatavilla! 

Ja muistutukseksi kaikille, linkit eivät ole mitään maksullisia mainoslinkkejä!

20 kommenttia:

  1. Miellyttävät meikäläisenkin silmää :)

    VastaaPoista
  2. Hah ei voi olla että toi biisi on yhtä vanha ku minä mutta soi silti päässä... nää foxy pawsit on kyllä kiinnostavia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, se on oikea korvamato syntymäajasta riippumatta! :D Mulle nämä ainakin ovat olleet oikein mieluisia! :)

      Poista
  3. Kaunis lakka ja ihanat kynnet

    VastaaPoista
  4. Ooh, kaunis lakka! Koristelutkin on taas menneet aivan nappiin! :) <3 Tykkään :)

    VastaaPoista
  5. Nätti on tämäkin, koko kokoelma on tavattoman kiva:) Lienevät kolmen kerroksen väkeä kaikki, myös Loco In Acapulco vaati kolme kerrosta peittääkseen. Mun mielestä tällaiset peruskoristelut on parhaat, itsekin viihdyn niissä paremmin kuin kovin monimutkaisissa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Tikuttaessa ainakin Saturday Nights ja Bailando tuntuivat peittävän tätä paremmin, mutta sittenhän sen tietää kun kynsille laittaa. :) Tärkeintähän se on kuitenkin että itse viihtyy, kun niitä joutuu itse katselemaan eniten. :D

      Poista
  6. Jotenkin ihanan heleän värinen lakka, tosi keväinen ja sopivan simppelit koristelut, tykkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo lakka on kyllä ehdottomasti keväinen ja ihana! Kiitos! :)

      Poista
  7. Onpa se nätti sitten kuitenkin! Luulin, että tää olisi persikkaisempi mutta meneekin sävyltään hitusen oranssiin ja hyvä niin. Jotenkin sanoisin, että lakan "huono" peittävyys antaa sille jotain mitä sillä ei olisi, jos se olisi peittävämpi. Vähän niin kuin puoliraaka ja jauhoinen tomaatti, jota puraistessa hedelmäliha jää juurikin tällaisen väriseksi ja oloiseksi :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se vaan nätti! :) Kyllä tämä menee sinne oranssiin ja varjossa vähän ruskeampaankin suuntaan jos oikein mielikuvitusta käyttää. :D Hyvä kuvaus kyllä! :D

      Poista
  8. Todella kauniin värinen! Iskee täysillä muhun jälleen. Olisi varmaan outoa, jos joskus sanoisin, että joku lakka ei iske. :D No vitsi vitsi, on niitäkin! Koristelut on myös upeat. :3

    VastaaPoista
  9. Ompa kaunis lakka! Ja koristelut on oikein sopivat :)

    VastaaPoista
  10. Aivan mielettömän kauniin värinen lakka tämä ^.^
    Ja toistan jälleen itseäni, mutta on taas vaan niin ihanat koristelut että! ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi ihana! :)
      Kiitos paljon taas! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)