maanantai 2. maaliskuuta 2015

Siskolle sopisi paremmin

Kamalaa, nyt on jo maaliskuu! Onko pakko taas loppukuusta täyttää vuosia..?

Viimeinen kokeilematon Picture Polishin lakka oli Honey Dew. Tämä onkin kaikista omistamistani ehkä ärsyttävin lakattava. En saanut kolmellakaan kerroksella ihan täydellistä pintaa. Kyllä se menetteli, mutta ei neljäskään kerros olisi ollut pahitteeksi. Mä tosin kokeilin laittaa hyvin ohuita kerroksia ettei lakka valu. Lakka on kuitenkin helppo levittää tarkasti, siistimisä ei paljon jäänyt.

Keskisormen ja nimettömän kynnet saivat salmiakkikuvion laatasta Hehe 001. Kuvio ei noussut ihan täydellisesti ja keskisormen ylimmäisen rivin vasemmanpuolimmainen salmiakki (hyvin selitetty, eikö?) ei edes tarttunut kynteen. Niinpä minä tartuin siveltimeen ja maalasin sen sinne samalla kun paikkailin muutamia reikiä. Värjäsin vielä Dance Legendin Levitanilla yhden rivistön vihreäksi. En tiedä miksi, sillä olisin ehkä pitänyt näistä enemmän ilman tuota värjättyä riviä. :D


Tässä vielä lähikuvaa tuosta keskisormesta. Leima jäi aika röpöläiseksi, mutta kuten ylemmästä kuvasta näkee, niin ei sitä kyllä huomannut normietäisyydeltä.


Otsikkokin sen kertoo, että nämä lakkaukset sopisivat paljon paremmin siskolleni mitä minulle. No, näissä ei teknisesti ollut mitään vikaa, joten vaihdoin lakkaukset kuitenkin vasta seuraavana iltana. 

Mulla onkin ollut näitä päivän lakkauksia aika paljonkin, sillä postausjonoa on ehtinyt kertyä jo parille viikolle... Mies on ollut päivätöiden lisäksi iltaisin aika paljon traktorin ratissa, joten mitäpä muutakaan sitä illat tekisi yksin kuin lakkaisi kynsiä! Mutta eipähän ainakaan ole blogissa hiljaista! :D

Käytetyt lakat:


19 kommenttia:

 1. Kaunis lakkaus! Olenkin vähän silmäillyt missä laatassa olisi tuollainen salmiakkikuvio, no, nyt tiedän :) minusta tuo väriraita on kiva lisä, vähän pientä ekstraa niin lakkaus on heti jotenkin viimeistellymmän näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No nyt tosiaan tiedät mistä tuollaisen kuvion löytää! :D

   Poista
 2. Onpa kiva lakkaus! Honey Dew näyttää niin ihanalle sävylle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Se on tosi kiva sävy, harmi vain kun oli kenkku levitettävä. :D

   Poista
 3. Uih! Tuo väriraita on just se piste salmiakkikuvion päälle :). Hitsi, kun tämä väri oli loppu MiNailsiltä. Mulla on hirveä pakkomielle näihin akvarelleihin vaikka tiedän, että innostuksen lopahdettua ne jää kaapin perukoille. Upeat kynnet siis! Sisko voi hyvinkin tykätä mutta niin tykkään minäkin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Onneksi mä ehdin omani tilata, mulla on nyt neljä noita Top Aquarelleja ja kuvittelen pärjääväni sillä määrällä. :D Mä luulen ettei mun innostus kauheesti lopahda kun kuitenkin leimaan lähes aina ja tää tuo helpon ja kivan lisän noihin leimoihin.

   Poista
 4. Uuh, mun mielestä leimaukset on ihan kymppisuoritus, itse tanssisin voitontanssia jos saisin näin virheetöntä jälkeä aikaan:D Tykkään kokonaisuudesta kyllä kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos! :D Ehkä mä taas sorruin ylikriittisyyteen... :D

   Poista
 5. Hauskat! Ehkä toi värjätty rivi ois ollut parempi viileämmänsävyisenä tosin, toi vihreä kun on selvästi lämpimämpi kuin Honey Dew. Mutta musta nää on kyllä oikein kivat näinkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, jos väri olisi ollut toinen, niin sitten se olisi varmaan toiminut omaan silmäänkin paremmin. :)

   Poista
 6. Minusta nuo värjätyt rivit sopi kokonaisuuteen kuin nakutettu! :) Mutta tiedän kyllä tunteen, että joskus lopputulos ei ehkä ole värimaailmaltaan tai koristeluiltaan ihan omannäköiset, vaikka hienot lakkaukset olisivatkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sisko näistä sanoikin heti että ihanat! :D

   Poista
 7. Vau, tosi hienot lakkaukset! <3

  VastaaPoista
 8. Hirmuisen nätit kynnet! Mie tykkään tuosta vihreästä rivistä, piristää jotenkin näitä ^.^

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)